Hyppy tuntemattomaan – Maya-astrologinen säätiedotus

Vuosi 2019 on alkanut hyvinkin erikoisissa ja haastavissakin energioissa. Vanhaa on saanut kuolla pois elämästä monin tavoin ja radikaali uudistumisen tarve on vain lisääntynyt, mitä pidemmälle tammikuun loppua tultiin. Maailmassa mylläävät muodonmuutoksen energiat.

Sinisen Myrskyn aaltojakso 12.1 – 24.1

Moni on kokenut erikoisia tunnetiloja, jotka kumpuavat syvältä ja nostavat pintaa ikivanhojakin tapahtumia, laittaen liikkeelle melkoisia tunneprosesseja.  Tunteiden kokemisen kyky on herkistynyt ja syventynyt. Tunteiden kirjo on ollut laaja, autuudesta ilonkyynelien kautta syvimpään helvittiin. Elämässä on pitänyt tehdä isojakin muutoksia, ja kaikesta mikä vähänkään tuntui tukahtuneelta, siitä on luopunut tai alkanut ottaa askelia kohti totaalista suunnan muutosta.

Fyysisessä kehossa on voinut tuntua kipuiluja, lämpötilojen vaihteluita tai mitä ihmeellisimpiä virityksiä ja hermostuneisuutta. Aivan kuin koko olomuotomme olisi keventymässä ja olisimme virittymässä korkeammalle värähtelyn oktaaville koko keholla. Ikäänkuin humpsahtaisi jonnekin ennenkokemattomaan olemisen olotilaan. Tyhjyys, jossa maa häviää jalkojen alta ja on todella avuton olo. Voi tuntua, että ei tiedä, putoanko vai lennänkö.

Keltaisen Ihmisen aaltojakso 25.1 – 6.2

Kaiken tämän keskellä minuuskin on syntymässä uudeksi. On saattanut olla hetkiä jolloin on kysellyt, kuka olen, mihin olen menossa, mitä minulle oikein on tapahtumassa. Kaiken tämän mylläkän ja erikoisten olotilojen ja tuntemusten keskellä uusi ihmisyys tekee tuloaan. Jokin entistä uljaampi, tietoisempi, puhtaampi ja rakkaudellisempi ihmisyys on valmistumassa.

Vaikka tuntuu välillä kamalalta, on kaikki hyvin! Vanhan on jäätävä pois ensin tieltä, jotta uusi voi tulla esiin. On tärkeää antautua kokemaan ja tuntemaan vanhat tukokset pois, voidakseen nähdä entistä kirkkaammin ja suoraan sydämellä.
Erityisen tärkeää on saada olla ehdottoman vapaa. On saatava tehdä elämän valinnat itsenäisesti ja omasta tahdosta käsin.

Punaisen Käärmeen aaltojakso 7.2 – 19.2

Se jokin, mitä on synnytelty ja muhiteltu, se alkaa tulla näkyvään muotoon. Alkuvuosi oli enemmän sisäisiä prosesseja ja itsetutkiskelun aikaa, nyt on aika tulla ulos ja alkaa ilmentää uutta upeaa itseään! Vahva elinvoima virtaa ja tuntuu että asiat lähtevät vihdoin eteenpäin. Suunnat selviävät ja ideat alkavat itämään konkreettisesti.

Aistit ja vaistot ovat herkistyneet entisestään. Intuitio ja sisäinen vainu toimii aivan uudella tavalla. Nyt jos koskaan on hyvin tärkeä kuunnella ja luottaa vain sisäiseen tietoonsa. Uudeksisynnyttävä energia alkuvuodesta on herätellyt uinuvia kykyjämme ja jollakin tavoin ne ovat herättelemässä tietoisuuttamme, tullakseen esille. Fyysinen keho voi reagoida jaksolla hyvinkin herkästi, ja erityisesti iho ja tuntoaisti voivat olla korostuneessa roolissa.

Jakson kasvuteemoina näyttäytyvät muutoksen pelko ja valinnan vaikeus. Tuntematon tulevaisuus kutsuu, mutta uskallanko jo heittäytyä luottamaan itseeni ja  elämää ylläpitäviin voimiin. Räjähtelevät tunnetilat kuuluvat tälle jaksolle myös. Se jokin alkukantainen ja kontrolloimaton nostaa esiin vielä ne kerrokset, jotka ovat vapauttamatta.

8.- 17.2 on maya-kalenterissa erityinen 10 porttipäivän jakso.

Unet ja unenomaiset kokemukset saattavat aktivoitua. Väsymys voi näyttäytyä yhtähyvin kuin ylivireys. Päänalueen ja selkärangan tuntemukset voivat aktivoitua. Energiaa on näiden portaalipäivien aikana normaalia enemmän ja se voi vaikuttaa monin tavoin psyykkiseen ja fyysiseen puoleemme. Luonto, maadoittuminen ja riittävä lepo ovat hyvin tärkeässä roolissa.

Käy katsomassa oma syntymä maya-merkkisi sivujeni laskurissa, tästä
Saat myös luonnekuvauksen merkistäsi.
Jos merkkisi on jokin yllämainituista tai sen haaste, on kuluneen ajan energia sinulle erityisen tärkeää.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image