Kiitä vanhasta ja visioi tulevaa: tämän uudenvuoden rituaalin voit tehdä yksin tai ystävien kanssa

Uusivuosi on huikeaa taika-aikaa. Jos perheen uudenvuodenvietto ei anna rauhaa taikojen tekemiseen, voit tehdä tämän uudenvuoden rituaalin, kun sopiva hetki järjestyy (myös vaikka välipäivinä tai loppiaisena). Vetäydy omaan rauhaasi tai toteuta rituaali yhdessä ystäviesi kanssa. Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa.

Tarvitset kynän ja paperia, kirjepaperia ja kirjekuoren, tulitikut sekä paikan, jossa voi turvallisesti polttaa paperia.

Uudenvuoden rituaali, joka tuulettaa päätä ja kirkastaa ajatuksia

  1. Mieti mennyttä vuotta. Mitä olet oppinut? Mitä haluat viedä mukaasi tulevaan? Mistä olet kiitollinen? Kirjoita, mitä kaikkea mieleesi nousee.
  2. Mitä haluat jättää taaksesi? Mitä et enää halua kantaa mukanasi? Mietiskele ja kirjoita.
  3. Päästä irti. Kun tunnet kirjoittaneesi riittävästi, polta paperi juhlallisin menoin. Anna viime vuoden mennä – myös kiitollisuuden kohteiden. Tunne, miten tuli puhdistaa vanhaa energiaa.
  4. Kirjoita itsellesi kirje vuoden päähän. Missä haluat olla elämässäsi vuoden kuluttua? Miten haluat elää arkeasi, mitä haluat muistaa? Sulje kirje kuoreen ja tuo kuori hetkeksi sydäntäsi vasten.
  5. Aseta intentio tulevalle vuodelle. Millaisella asenteella haluat suhtautua uuteen vuoteen, itseesi ja elämääsi? Jos sinulla olisi uudelle vuodelle jokin teema, mikä se olisi? Keskity intentioosi ja mieti, mitä se käytännössä tarkoittaa. Miten aiot sitä toteuttaa? Mitä tunnetta haluat itsessäsi vahvistaa? Anna tunteen voimistua kehossasi ja levitä ympärillesi.

Teksti on lainattu ja sovellettu kirjasta Vuoden paras päivä, josta löydät lisää vinkkejä taianomaiseen elämään.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image