Voita skeittilauta sekä uutuuskirja ”Kikattava kakkiainen ja City-kanin skeittilauta”

Hidasta elämää -Facebook-sivulla ja Instagramissa käynnistyi maanantaina 14.5. arvonta, jossa kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Long Island longboardsin skeittilauta sekä uutuuskirja Kikattava kakkiainen ja City-Kanin skeittilauta (Otava 2018).

Palkintona oleva skeittilauta on violetti, 22-tuumainen tukeva cruiser-lauta, joka sopii kaikenikäisille. Tällä laudalla on hyvä kokeilla, millaista skeittaaminen on! Arvonnan osallistumisaika päättyy 20.5. klo 23.59.

Yhtä lailla kaikenikäisille soveltuvaan Kikattava kakkiainen -kirjasarjaan on ilmestynyt uutuuskirja, jossa City-Kanilla on upouusi skeittilauta. Kirja käsittelee uuden asian jännitystä ja pelon voittamista yhdessä tekemällä.

Tutustu Kikattava kakkiainen ja City-Kanin skeittilauta -uutuuskirjaan tästä!

Tästä pääset osallistumaan arvontaan Facebookissa.