Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut -verkkokurssi

Kevään voimauttavin verkkokurssi alkaa 15.5.

Rakkauskurssi avaa tietä omaan sydämeesi ja auttaa vihdoin muistamaan itsesi. Ja ei, se ei ole itsekästä – sinulla on toisille ja maailmalle antaa se, mitä sallit ensin itsellesi. Riittäminen, suorittaminen, miellyttäminen ja itsesi sivuuttaminen kuluttavat elämänvoimaasi, levollisuuttasi ja hyvää oloa itsesi kanssa. Olet parasta, mitä sinulle on tapahtunut, koska sinulla itselläsi on avaimet omaan voimautumiseesi. Ei tarvitse vielä tietää, miten niin – eikä matkaa tarvitse kulkea yksin.

Suhde itseemme määrittää elämäämme enemmän kuin mikään muu. Kun arvostaa itseään, vetää puoleensa itseä arvostavia asioita – omia unelmiaan, rakkaudellisia ihmissuhteita, elämän hyvää

Ai mikä itsensä hyväksyminen? Todella moni meistä uskoo, että itsensä rakastaminen on jonkinlainen taika-eliksiiri, joka pitää osata löytää. Olen itsekin luullut niin. Siksi eheytin itseäni eheyttämästä päästyäni kunnes oivalsin syvästi: olen rakkauden ja hyvän arvoinen jo heti nyt. Rakkautta, eheytymistä, henkisyyttä tai hyvinvointia ei tarvitse suorittaa. Eheytymistä suorittaessaan uskoo melkein huomaamattaan, että ensin pitää a) löytää ja oivaltaa b) vapauttaa ja ratkaista kaikki haavat, arvottomuuden tunteet, sisäiset blokit tai rajattomuus, ja sitten vasta voi voida hyvin ja elää rakkaudessa. Homma meneekin kuitenkin niin, että kun hyväksyminen/turva/hyvä olo lisääntyy, kaikelle omalle röpelölle tulee tilaa, eikä sitä vastaan tarvitse taistella. Hyväksyminen lähtee transfromoimaan asioita. Tällä verkkokurssilla näytän sinulle, miten.

Mitä saan?

Tämä kurssi antaa sinulle oivalluksia, lempeyttä ja turvaa kuulostella sydäntäsi ja elämääsi. Saat työkaluja arjen levollistamiseen, sisäisen turvan ja hyväksymisen kokemiseen, syyllisyydestä vapautumiseen ja omien rajojen löytymiseen.

Aika usein viiletämme elämää suorittaen, miellyttäen ja itseämme sivuun sutien. Jos joskus valitseekin itsensä, seuraa usein syyllisyyttä ja kärvistelyä. Tai sitten pyrkii eheytymään ja kehittämään itseään kuin viimeistä päivää – ja silti saattaa kokea ahdistusta, itsensä pienentämistä, alemmuutta ja tyytymistä. Tai saattaa olla muuten vain hukassa itsensä kanssa. Toistuvasti törmää samoihin pulmiin ihmissuhteissaan tai elämän asioissa, ja ihmettelee, miksei homma jo muutu. Tunneyhteys voi olla hakusessa, eikä oikein tiedä mitä sydän sanoo. Tai tietää, mutta ei uskalla tai osaa toimia sen mukaan. Voi olla vähän tyhjä olo. Se ei tarkoita, että meissä on mitään vikaa tai että olemme käsittäneet jotain väärin.

Sinun elämäntehtäväsi ei ole miellyttää tai fiksata ketään – vaan elää omaa elämääsi

Uskomus siitä, että itsessä on jotain vikaa tai että ei nyt jo ole hyvän ja rakkauden arvoinen on usein todella huomaamaton ja alitajuinen. Ja juuri tuo uskomus saa meidät luulemaan, että vaatisi valtavasti työtä ja muutoksia, että meillä voisi olla hyvä olla.

Mutta mitä jos itsensä kanssa voisi oppia olemaan ihan tällaisenaan – ystävystyä siihen tyyppiin, joka jo on? Menneisyyksineen päivineen, pelkoineen, epävarmuuksineen ja kaikkine vahvuuksineen ja ihanuuksineen?

Kurssi on sinulle jos:

 • Haluat voimaantua
 • Haluat kokea elämässäsi enemmän hyväksyntää ja myötätuntoa
 • Haluat kokea enemmän virtausta, iloa ja selkeyttä
 • Haluat alkaa vapautua syyllisyydestä ja riittämättömyyden kokemuksesta
 • Haluat saada itseesi ja tunteisiisi syvemmän yhteyden
 • Haluat oppia kuulemaan sydämesi ääntä ja toimia sen mukaan
 • Haluat vahvistaa rajojasi
 • Haluat kokea enemmän turvaa ja luottamusta
 • Pohdit, mikseivät asiat muutu
 • Pohdit, milloin on sinun vuorosi
 • Olet jumissa
 • Haluat oppia vastaanottamaan enemmän hyvää

Kurssi sisältää:

Viiden viikon kurssi sisältää viikoittaiset videoluennot, meditaatio/mielikuvamatka- äänitteet, tekstimateriaalia ja kirjoitusharjoituksia sekä muita (ihania) tehtäviä.

Saat joka viikko sähköpostitse linkin viikon kurssimateriaaleihin campwire-alustalla. Voit käydä kurssia omaan tahtiisi kesäkuun loppuun asti – tarkoitus ei ole suorittaa vaan voimaantua!

Kurssi sisältää myös mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja oivalluksia muiden kurssilaisten kanssa.

Muutos ja hyvä olo itsensä kanssa on mahdollista. Kurssi ei ole hempeilyä eikä pelkkää pehmeää päänsilittelyä – se on käytännönläheinen, oivalluttava ja voimauttava matka itseesi. Sydämessä olo ei tarkoita tunnemössöä, vaan oman voimansa löytämistä.

Tule sellaisena kuin olet

Kurssin sinulle on luonut ja matkaa kanssasi kulkee kouluttaja ja valmentaja Anna Taipale, menestyskirja Sydänjutun kirjoittaja. Anna on kulkenut voimauttavan matkan arvottomuuden ja riittämättömyyden tunteista, elämän tosi synkkienkin sävyjen kautta lempeään, hyväksyvään suhteeseen itsensä kanssa.

Muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä eikä voimaantumiseen ole oikoreittejä.  Kurssi ei korvaa terapiaa tai muuta terapeuttista työskentelyä. Jos olet kiinnostunut kurssin aikana syventämään kokemustasi yksityissessiossa Annan kanssa, saat kurssin keston ajan alennuksen vastaanotolle.

Sydänjuttu -ja Sydänjutun tehtäväkirja voivat olla hyvä pohjustus verkkokurssille, mutta sinun ei tarvitse olla lukenut niitä. Kurssi tarjoaa ihan uusia oivalluksia ja työkaluja, vaikka olisit kirjat lukenut. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta itsesi kanssa työskentelystä – tai voi olla, että olet jo kulkenut hyvän tovin itseesi tutustumisen matkaa. Olet lämpimästi tervetullut kurssille sellaisena ja siinä kohtaa matkaasi kuin olet. Moni pitkään itsensä kanssa reissua tehnyt yllättyy työskentelystä kanssani: ”Luulin, että tiedän ja osaan jo nää asiat – mutta sun kanssa opin ja oivallan ihan uutta!”

Sano itsellesi joo

Etukäteen voi ja saa pelottaa, jänskättää, ahdistaa – mitä tahansa. Jos kurssi resonoi tai kutkuttaa, se luultavasti on juuri sinua varten. Yleensä aina, kun alamme suoda itsellemme enemmän hyvää – edes aikomuksen tasolla – meissä nousee pintaan alitajuista vastustusta. Se on ok, mutta sen ei tarvitse estää itseäsi sallimasta itsellesi hyvää.

Kurssiviikkojen teemat:

 • Mikä ihmeen itsensä rakastaminen? Mitä uskon itsestäni? Mitä vaadin itseltäni?
 • Kuinka opin ravitsemaan ja huomioimaan itseäni? Miten minulla voisi olla parempi olo itseni kanssa? Ai mikä hyvän vastaanottaminen?
 • Käytänkö elämänvoimani soutamiseen vai äyskäröimiseen? Mistä kumpuaa miellyttäminen, suorittaminen, riittämättömyys ja syyllisyys? Miten vapautua niistä? Mitä on tunneyhteys? Kuinka vapaudun selviytymiskeinoistani? Kuinka elämään voisi luottaa enemmän?
 • Sisäiset jarrut: mistä onneni on kiinni? Kenen tai minkä armoilla sydämeni ja hyvinvointini on? Kuinka löytää menneeseen rakentavampi suhde? Miten vapautua uhriudesta ja odottamisesta voimaantumiseen? 
 • Itsensä hyväksymisen salaisuus ja elämän virtaavuus. Oman sydämensä kuuleminen ja sen mukaan toimiminen.

Milloin ja miten:

Kurssi alkaa 15.5. – wink wink – aika ihana äitienpäivälahja – ja päättyy 17.6. Kurssialue on käytössäsi 30.6. asti. Kurssin hinta on 44,90 – hinta on alhainen ja mukana on osamaksumahdollisuus, koska rakkaus kuuluu kaikille. 

HUOM! Kurssille voi jälki-ilmoittautua 22.5. asti – kurssialue on käytössäsi kesäkuun loppuun asti, eli ehdit hyvin mukaan!

Voit maksaa kurssin verkkopankissa tai luottokortilla yhdessä tai kahdessa erässä.

Tervetuloa voimauttavalle matkalle sinuun ja rakkaudellisempaan elämään!

Osta kurssi verkkopankista tästä

Osta kurssi luottokortilla tästä

Osta kurssi luottokortilla osamaksulla tästä