Saatko ruuastasi tarpeeksi virtaa ja vitamiineja? Ravitsemustila kuntoon -verkkovalmennus alkaa pian

TULOSSA LOKAKUUSSA 2018! Suomen ensimmäinen lääkärin kokoama kokonaisvaltaisen ja tasapainoisen ravitsemustilan saavuttamiseen keskittyvä verkkovalmennus. 

  • Haluatko oppia kaiken tarvittavan vitamiineista, hivenaineista, rasvahapoista, aminohapoista ja antioksidanteista?
  • Pohditko joskus saatko ravinnosta tarpeeksi vitamiineja?
  • Entä tiedätkö minkälaisia oireita eri ravintoaineiden puutokset voivat aiheuttaa?
  • Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua kuuden viikon mittaiseen lääkärin kokoamaan verkkovalmennukseen, jossa opit ravintoaineiden merkityksen terveydellesi.

”Valmennuksessa tulet saamaan perusteelliset tiedot eri ravintotekijöistä, näiden vaikutukset elimistön hyvinvointiin ja parhaimmat ravinteiden lähteet ruoka-aineista. Lisäksi saat ymmärryksen siitä, miten eri ravintotekijöitä voi ja kannattaa elimistöstä mitata. Ravintolisien osalta olen penkonut melkoisen viidakon läpi ja etsinyt ne laadukkaimmat sekä turvallisimmat vaihtoehdot eri ravintotekijöiden täydentämiseen, mikäli monipuolinen ravinto ei riitä näiden saantia turvaamaan.” – lääkäri Olli Sovijärvi

Ravitsemustila kuntoon -verkkovalmennus

100% tyytyväisyystakuu: Jos et ole tyytyväinen kurssiin 30 päivän sisällä, saat rahasi takaisin.

Ravitsemustila kuntoon -valmennuksen tekijä Olli Sovijärvi on kokonaisvaltaisen lääketieteen pioneeri Suomessa ja lisäksi ainoa, jolla on psykologis-filosofinen Integraaliteorian koulutus John F. Kennedy Universitystä yhdessä lääketieteen lisenssuurin ohessa. Lukuisat esiintymiset mediassa, sosiaalisen median artikkelit sekä Suomen ensimmäinen terveysaiheinen podcast ovat luoneet ihmisille tietoisuutta siitä, mitä terveydenhoito voi parhaimmillaan olla.

Hän on toiminut yksityislääkärinä viimeisen neljän vuoden ajan ja tällä hetkellä keskittyy harjoittamaan ammattiaan klinikalla, jossa toimii funktionaalista lääketiedettä harjoittavia lääkäreitä, hoitajia sekä hivenainelaboratorio. Lisäksi hän pitää luentoja ja koulutuksia eri terveysalojen osaajille ja on erityisesti keskittynyt luonnolliseen ravitsemukseen, suoliston tasapainoon sekä mielen ja kehon integroimiseen.

Katso allaolevalta videolta lääkäri Olli Sovijärven lyhyt esittely Ravitsemustila kuntoon -valmennuksesta:

Kurssin sisältö:

Viikko 1. Johdanto kurssiin, valmennuksen rakenne ja tärkeimmät rasvaliukoiset vitamiinit

Viikko 2. Tärkeimmät vesiliukoiset vitamiinit, niiden saanti ravinnosta, mittaaminen ja saannin tarpeen arviointi sekä lisäravinteet täydentämään vesiliukoisten vitamiinien optimaalista saantia

Viikko 3. Tärkeimmät kivennäis- ja hivenaineet, niiden saanti ravinnosta, mittaaminen ja saannin tarpeen arviointi sekä lisäravinteet täydentämään niiden optimaalista saantia

Viikko 4. Tärkeimmät rasvahapot, niiden saanti ravinnosta, mittaaminen ja saannin tarpeen arviointi sekä lisäravinteet täydentämään niiden optimaalista saantia

Viikko 5. Tärkeimmät antioksidantit ja muut tärkeät ravintoaineet, niiden saanti ravinnosta, mittaaminen ja saannin tarpeen arviointi sekä lisäravinteet täydentämään niiden optimaalista saantia

Viikko 6. Tärkeimmät aminohapot sekä hiilihydraattien merkitys ravitsemuksessa

Lue kurssista lisää ja ilmoittaudu tästä

”Olen koonnut tähän 6 viikon valmennukseen kaiken sen informaation, jonka avulla on mahdollista tasapainottaa oman elimistön ravitsemustila ja optimoida eri ravinteiden saanti. Ravinnosta kirjoitetaan paljon, lisäravinteita syödään mainoslauseiden ja suositusten perusteella ja tietoa on jos jonkinlaisista ruokavalioista pilvin pimein. En ole kuitenkaan törmännnyt missään systemaattiseen ja helposti saatavissa olevaan tietoon siitä, miten voidaan päivittää eri ravintoaineiden saanti yksilön kannalta optimaaliselle tasolle.” – lääkäri Olli Sovijärvi

Ravitsemustila kuntoon -kurssin normaalihinta on 119€.

HUOM! Jos toimit nopeasti, pääset kurssille mukaan 26.9. mennessä early bird -hintaan vain 89€. 

Ravitsemustila kuntoon -verkkovalmennus

Huom! Tätä verkkokurssia ja siinä esitettyjä sisältöjä ei voida pitää hoitosuosituksina, eikä se toimi lääketieteellisenä hoito-oppaana. Keskustele hoidoista aina ensin lääkärisi tai terapeuttisi (esim. FLT, ravintoterapeutti jne.) kanssa, ennen kuin aloitat mitään lisäravinteita, rohdoksia tai muita valmisteita. Osa ravintolisistä ja kasvirohdosvalmisteista saattaa vaikuttaa lääkkeiden tehoon. Mainitse tarvittaessa lääkärille käyttämistäsi ravintolisistä ja rohdosvalmisteista.

Ravintolisiä koskevissa kysymyksissä kannattaa keskustella myös ravintolisiin ja kasvirohdosvalmisteisiin perehtyneiden ammattilaisten (mm. fytonomien, luontaistuoteneuvojien) kanssa. Kurssin sisältö on ensisijaisesti tarkoitettu itseopiskelumateriaaliksi.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image