Elämän peruspilarit koetuksella tunteiden myrskyissä

Vuodenvaihde on ollut melkoista myräkkää, niin monin tavoin ja monelle meistä. Tässä jakoon ajatuksia ja havaintoja tunneturbulenssien uudesta vuodesta. Jakso on laittanut elämän perustukset natisemaan, ellei suorastaan hajoamaan.

Joulun tienoilla tunteiden myrsky pyöritti oikein kunnolla. Kaikki sanomattomat sanat tulivat ulos. Viimeinenkin ässä sydämen kätköstä lyötiin pöytään, senkin uhalla että koko elämä menisi uusiksi ja pahimmat pelot toteutuisivat. Kaikki sellaiset ihmissuhteet, joissa on yhtään alentanut, pienentänyt tai vähätellyt itseään, nousivat rehelliseen käsittelyyn. 

Tukahtuneet tunteet pakottivat toimimaan uskollisena oman sydämen äänelle.

Seuraukset ovat olleet sitten sen mukaiset. Parisuhteiden perustukset ovat olleet kovilla. En muista kuulleeni niin monesta avioerosta ikinä, näin lyhyellä ajanjaksolla.

Ikään kuin nyt valittaisiin uuden tietoisuuden kumppaneita. Jos nykyisessä parisuhteessa ei pysty kasvamaan vapaana ja tasaveroisesti kehittyen, yhteisellä tiellä, on ison valinnan paikka käsillä. Yllättävästi on voinut tavata unelminsa kumppanin pian sen jälkeen kun vanha, pitkäkin parisuhde on loppunut

Moni on tehnyt reippaan irtioton tukahtuneesta työpaikasta tai ystävyydestä. Toiset kokevat tarvetta vaihtaa asuinpaikkaa tai harrastusta. Tietoinen elämäntapa korostuu entistä enemmän omissa valinnoissa. On elettävä täysillä sen mukaan, minkä on tiedon tasolla jo omaksunut.

Käynnissä on todella vahva kasvu omaan voimaan. Esiin on noussut kaikki sellainen,
mikä estää oman loisteen kirkkautta.
Et voi raahata enää mukanasi mitään, tai ketään, ellei se tue omaa kasvuasi.
Kaikki mikä vie energiaasi, antamatta saman verran virtaavasti tilalle, jää elämän kierrätyskeskukseen.

Toisille aika on nostanut tietoisuuteen ihmeellisiä valaistumisen hetkiä. Aivan kuin se jokin, mitä on tavoitellut, tai minkä on tiennyt olevan joskus jossain, pamahtaa elämään. Kuin korkki joka plopsahtaa syvyyksistä vapautuneesti pintaan. Lampun henki joka pääsee vihdoinkin vapaaksi!

Ajanlaatu on aktivoinut intuitiota ja aisteja, erityisesti sen ovat huomanneet ne, jotka ovat herkkiä jo valmiiksi. Uinuva herkkäaistisuus aktivoituu, herättäen muistamaan mitä on tullut tekemään oikein sydämen palolla. Intuitio toimii täysillä, tahdistaen kaiken tekemisen sydämen synkkaan. Ilmoilla on ollut todella upeita oivalluksia ihmisen valtavasta potentiaalista

Toiset ovat kokeneet syviä rakkauteen tai henkisyyteen hurahtamisia. Toiset ovat tunteneet miten vanha huuhtoutuu pois fyysisesti tai psyykkisesti. Jotkut ovat kokeneet putoavansa tyhjän päälle. Mieli on kovilla, kun se ei tiedä mihin kiinnittyä. Tyhjyys koetaan usein negatiivisena, vaikka se parhaimmillaan tarkoittaa äärettömiä mahdollisuuksiksi, jotka eivät vain vielä ole näyttäytyneet.

Uudet suunnat tulevat kyllä esiin kevään mittaan, ja sitten voikin olla melkoista menoa.

Vapautunut energia virtaa sisään kaiken sen tilalle, josta nyt on luopunut tai mikä on elämästä lähtenyt. Tämä on suorastaan juovuttava kokemus. Oma loiste ja valovoimaisuus näyttäytyy ihan huikeassa muodossa, kun turhat taakat ovat jääneet taakse. Tai kun on ottanut sisällä syntyneen tiedon todella käyttöön.

Olemme ottaneet aimo harppauksen seuraavalle tasolle ihmisen evoluution tikapuilla.
Uusi uljas tietoisuus tekee tuloaan. Vanha ja tukahtunut pusertuu pois tehdäkseen tilaa uudelle.
Kirpaisee ja pelottaa, mutta myrskyn jälkeen tyyntyy.

Askel kerrallaan aletaan elää uutta todeksi, 8.2. alkavalla uudella maya-kalenterin synnytyskierroksella. Luottamus ja usko elämän perusvoimiin saattaa olla koetuksella. On parasta antautua elämän täydellisesti uudeksi muuntaville voimille.
Siedä, vaikka et vielä tiedä.

Jos löydät syntymä-maya kartaltasi seuraavia maya-astrologisia merkkejä, olet ollut, tai olet parhaillaan tapahtumien keskiössä.

Punainen Kuu 18.12.–30.12.2017
Valkoinen Tuuli 31.12.2017–12.1.2018
Sininen Kotka 13.1.–25.1.2018
Keltainen Tähti 26.1–7.2.2018
Punainen Lohikäärme 8.2.–20.2.2018

Oman maya-syntymä merkkisi, ja siihen vaikuttavat laadut sekä luonnekuvauksesi löydät TÄSTÄ.
Laita ruutuihin syntymäpäiväsi tiedot.
Tervetuloa tarvittaessa henkilökohtaiseen katselmukseeni.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image