Paula Heinosen verkkokurssi suoliston ja maksan terveydestä – lähde mukaan nyt!

Suolisto on ihmeellinen elin. Sen vaikutukset ulottuvat kaikkialle elimistöön aina vastustuskyvystä maksan toimintaan, hormoneihin ja aivoihin asti. Tiedätkö esimerkiksi mitkä tekijät voivat vaurioittaa suolen limakalvoa ja johtaa pahimmillaan ”vuotavan suolen oireyhtymään”? Mitä suolistobakteerien tehtävät ovat ja miten ne vaikuttavat esim. aivojen toimintaan? Miten hoidetaan ummetusta, divertikkeleitä, närästystä, refluksitautia, ärtyneen suolen oireyhtymää tai epätasapainoista bakteerikantaa? Entä miten maksan myrkynpoistojärjestelmä toimii ja miten vaalit maksasi terveyttä?

Terveyden Tukipilarit 2 -verkkokurssilla saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin. Opit vaalimaan jokapäiväisessä elämässäsi suolistosi terveyttä sekä hyvinvointia. Alat nähdä oman elämäsi ja terveytesi täysin uudella tavalla.

Haluamme, että opit auttamaan itseäsi ja läheisiäsi terveyden ja hyvän olon saavuttamisessa. Haluamme, että opit itse ymmärtämään mitä kehossasi tapahtuu ja miksi.

”Tiesitkö esimerkiksi sitä, että suolistovaivat voivat oireilla monin tavoin mm. allergioina, ihottumina, nivelvaivoina, tulehdusalttiutena ja jopa monina neurologisina ongelmina? On löydettävä juurisyy ongelman takaa, ja usein se löytyy suolistosta.”  – Paula Heinonen

Katso videolta Paulan kurssiesittely


TÄLLÄ TERVEYDEN TUKIPILARIT 2 -KURSSILLA KÄSITTELEMME MM. SEURAAVIA SUOLISTOON LIITTYVIÄ ASIOITA:

 • Suolistoperäiset vaivat voivat oireilla mm. allergioina, ihottumina, nivelvaivoina tai jopa neurologisina ongelmina
 • Suolisto-aivot –akseli
 • Stressin vaikutus suolistoon ja sen ”asukkaisiin”
 • Suolahapon merkitys
 • Mitkä tekijät voivat vaurioittaa suolen limakalvoa?
 • Millaisia oireita limakalvon vaurioituminen voi aiheuttaa?
 • Miten suoliston tilannetta voidaan mitata?
 • Ruoansulatus ja ravintoaineiden imeytyminen – monimutkainen prosessi yksinkertaisesti
 • Mitä mahalaukussa, ohutsuolessa ja paksusuolessa tapahtuu?
 • Koostumme suurimmaksi osaksi mikrobeista – mikrobikannan uskomattoman suuri merkitys terveydelle ja hyvinvoinnille
 • Elämän alku ja mikrobit
 • Miten mikrobistomme kehittyy?
 • Hyvien bakteerien tehtävät
 • Suolistobakteerien vaikutus aivoihin
 • Suolistovaivoja – mitä on tehtävissä ja mistä aloitan?
 • Ummetus ja hoito-ohjelma
 • Divertikkelit (divertikuloosi sekä divertikuliitti) ja hoito-ohjelma
 • Närästys ja refluksitauti – hoito-ohjelma
 • Ärtyneen suolen oireyhtymä (IBS) ja hoito-ohjelma
 • Dysbioosi (epätasapainoinen mikrobikanta) ja hoito-ohjelma
 • Vankan teorian lisäksi saat kurssilla paljon käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla voit pitää hyvää huolta suolistostasi arjen pyörteissä

OSALLISTU KURSSILLE:

NAPPI

VERKKOKURSSILLA VALMENTAJINA TOIMIVAT:

Funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinonen

”Olen koulutustaustaltani diplomi-insinööri ja tekniikan lisensiaatti (soveltava mikrobiologia, soveltava biokemia, biotekniikka, elintarviketeknologia & teollisuustalous). Työurani alussa toimin kansainvälisessä biotekniikka- ja ravitsemusalan yhtiössä tutkijana ja teollisoikeuspäällikkönä. Toistakymmentä vuotta kestänyt työni näissä tehtävissä antoi loistavan pohjan ymmärtää ravitsemuksen, suolistoterveyden ja biokemiallisten prosessien välisiä yhteyksiä. Palo funktionaaliseen lääketieteeseen syttyi minussa 1990-luvun lopussa, kun olin sairastunut vakavaan, työperäiseen astmaan, joka tuhosi terveyteni lähes täydellisesti. Lisäksi olin lapsesta lähtien kärsinyt toistuvista migreenikohtauksista, allergiasta ja atopiasta sekä jatkuvista poskiontelo- ja keuhkoputkentulehduksista. Onnistuin parantamaan itseni ja olen siitä lähtien perehtynyt funktionaaliseen lääketieteeseen muun muassa Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Euroopassa.

Nykyään luennoin kymmenille tuhansille ihmisille työhyvinvoinnista, ravitsemuksesta ja erilaisista terveysongelmista ympäri Suomea. Koulutan myös ravitsemuksen ammattilaisia (FLT Ravintovalmentaja®) sekä funktionaalista lääketiedettä terveydenhuollon ammattilaisille. Vuonna 2012 perustin Terveyden Tukipilarit –koulutusohjelman, joka on tarkoitettu kaikille terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille ihmisille. Lisäksi olen kirjoittanut kolme terveystiedekirjaa. Tein kahdeksan vuotta myös jokaviikkoista terveyttä ja hyvinvointia käsittelevä radio-ohjelmaa, jonka jaksot ovat kuunneltavissa terveydentukipilarit.fi -sivustolla. Terveyden Avaimet päättyi elokuussa 2017.”


FLT Ravintovalmentaja® Hanna Kivimäki

”Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Lisäksi olen käynyt Paula Heinosen funktionaalisen lääketieteen koulutuksen ja valmistuin FLT Ravintovalmentajaksi® vuonna 2013. Kiinnostukseni ravitsemukseen syttyi kuitenkin jo yli 10 vuotta sitten. Kärsin koko lapsuuteni ja nuoruuteni mm. verensokereiden heittelystä, iho-oireista ja suolistovaivoista. Koin herätyksen huomatessani, että omat sairaudet ja oireet rupesivat paranemaan, kun muutin ruokavaliotani. Ymmärsin, että avaimet omaan hyvinvointiini ovatkin omissa käsissäni.

Työkseni teen ravintovalmennusta sekä luennoin. Haluan opettaa ihmisiä ottamaan itse vastuun omasta terveydestään. Funktionaalisessa lääketieteessä rakastan sen loogisuutta, kokonaisvaltaista otetta sekä elämäntapojen ja ruokavalion yhdistämistä ihmisen biokemiaan ja fysiologiaan.”


…KÄSITTELEMME MYÖS MM. SEURAAVIA TÄRKEITÄ MAKSAAN LIITTYVIÄ ASIOITA:

 • Maksan mahtava myrkynpoistojärjestelmä
 • Huikea suojajärjestelmä & elimistön ylityöllistetyin elin
 • Maksa ja suolisto – toimintapari vailla vertaa
 • Haitalliset lääkereaktiot
 • Yksilöllisyys ja maksa toiminta
 • Miksi maksa ei aina jaksa?
 • Millaista ruokaa maksasi tarvitsee?
 • Näin vaalit maksasi terveyttä
 • Voiko maksan myrkynpoistojärjestelmän toimintaa tukea ravintolisillä?
 • Miten maksan toimintaa mitataan?
 • Vankan teorian lisäksi saat kurssilla paljon käytännöllisiä ohjeita, jotta voit pitää maksastasi hyvää huolta arjessa

SUOLISTO JA MAKSA -VERKKOKURSSI PÄHKINÄNKUORESSA:

 • Verkkovalmennuksella opit tärkeimmät asiat suoliston terveydestä Paula Heinosen opastuksella
 • Hyödyt kurssista, oli nykyinen ruokavaliosi sitten millainen tahansa. Jos olet kiinnostunut suoliston terveydestä, tämä on täydellinen tietopaketti juuri sinulle
 • Kurssilla on videomateriaalia yli 10 tuntia
 • Opiskelijat saavat kirjallista materiaalia käyttöönsä noin 120 sivua
 • Kurssi kestää 6 viikkoa. Saat joka viikko käyttöösi uusia videoita sekä muuta materiaalia
 • Verkkovalmennus keskittyy suoliston, vatsan ja maksan hyvinvointiin
 • Suolistosi kunto vaikuttaa mm. allergioihin, ihoon, niveliin, tulehdusalttiuteen ja aivoihin. On siis tärkeää oppia pitämään siitä hyvää huolta
 • Saat toimivia ja testattuja työkaluja suoliston sekä maksan hyvinvoinnin palauttamiseksi
 • Opit hoitamaan ummetusta, närästystä, ärtyneen suolen oireyhtymää, dysbioosia ja divertikkeleitä ruokavalion avulla
 • Opit perusasiat suolistovaivoja aiheuttavista ruoka-aineyliherkkyyksistä ja allergioista (gluteeni, maito jne…)
 • Yksilöllinen ruokavalio: opit optimoimaan omaa ruoansulatustasi sekä ravintoaineiden imeytymistä
 • Opit tärkeimmät asiat myös suolistomme mahtavista mikrobeista sekä niiden oikeanlaisesta ruokkimisesta, mahalaukun suolahapon merkityksestä, limakalvon terveydestä sekä stressin vaikutuksesta suoliston toimintaan
 • Ja ehkä tärkein asia kaikista: ymmärrys. Meille on erittäin tärkeää, että opit ymmärtämään miten kehosi toimii ja mistä terveytesi koostuu. Ymmärryksen kautta saavutettu muutos on usein myös pysyvä

Verkkokurssi alkaa 17.11.2017 ja kestää kuusi (6) viikkoa. Kurssivideot ovat käytössäsi vielä kaksi (2) viikkoa valmennuksen päättymisen jälkeen. Kurssi on myynnissä ja mukaan pääset vielä 27.11 klo 23:59 asti.

Tule mukaan ainutlaatuiselle Terveyden Tukipilarit® 2 -suolistoverkkokurssille. Kurssin hinta on 179€ (sis. alv. 24%).

OSALLISTU KURSSILLE:

NAPPI

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Unelmakarttakirja-verkkokurssi LAHJAKSI

  39,50  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin