Kirjoita kevyempi kesä – suosikkikurssi on jälleen täällä!

Kaipaisitko kesäksi seuralaista, joka kuuntelee ja hoitaa, voimaannuttaa ja keventää oloasi – ja kysyy juuri oikeat kysymykset? Ja vieläpä muistuttaa, että et ole ajatustesi kanssa yksin…

Kirjoita kevyempi kesä on 3 viikkoa kestävä henkinen detox, joka keventää oloasi ja auttaa löytämään vapauttavia näkökulmia. Kurssi on ollut huippusuosittu, ja vuosi sitten valmentaja Katri Syvärinen (Löydä elämän taika -kirjan kirjoittaja) uudisti sen kokonaan.

”Intuitiivisen kirjoittamisen kursseillani on viimeisten viiden vuoden aikana ollut yli 5000 ihmistä. Superihanat, aktiiviset osallistujat luovat kursseille avoimen, koskettavan tunnelman – ja toisaalta haastavat valmentajan luomaan uutta”, Katri Syvärinen kuvailee.

”Minäkin kasvan koko ajan, ja haluan jakaa eteenpäin niitä kysymyksiä ja tunnelmia, jotka kulloinkin tuntuvat olennaisimmilta. Haluan, että se, mitä jaan, on niin aitoa ja rehellistä kuin mahdollista. Silloin myös osallistujat saavat siitä kaikkein eniten irti. Viime vuosina olen tuntenut erityisen voimakasta yhteyttä luontoon, ja siitä on myös tämä kurssi saanut inspiraationsa.”

Lukuisat Hidasta elämää -sivuston lukijat ovat jo käyneet läpi intensiivisiä valmennusprosesseja. Tämä kurssi kääntää katseen hieman uuteen suuntaan. Valmennuskysymysten lisäksi saat Ajatuksen voima -tehtäviä, joiden avulla voit laajentaa mielikuvitustasi. Kun uskallat kokea mielessäsi uusia ajatuksia ja tunteita, koko olemuksesi ja energiasi alkaa muuttua. Se heijastuu myös ympäristöösi.

Jokainen meistä haluaa nauttia kevyestä, vapautuneesta olosta.

Kurssi sopii myös niille, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet verkkokursseille. Sinun ei tarvitse olla minkään sortin kirjoittaja voidaksesi osallistua. ​Kielioppisäännöt ja turhan yrittämisen saat unohtaa heti ensi metreillä!

Pääasia, että olet valmis viettämään laatuaikaa itsesi kanssa muistikirjan äärellä, vaikka edes vartin tai puoli tuntia silloin tällöin.

Koko kurssia ei ole pakko suorittaa aasta ööhön. Yksikin tehtävä saattaa keventää oloasi enemmän kuin mikään pitkään aikaan.

Kurssilla saat 3 viikon ajan joka kolmas päivä kirjoittamista varten teeman ja siihen liittyviä kysymyksiä. Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

Kurssin myötä
– tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja pääset jäsentämään niitä
– tunteet saavat kanavan purkautua
– opit kysymään itseltäsi voimaannuttavia kysymyksiä
– olosi voi konkreettisesti keventyä sekä mieli kirkastua
– opit hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä.

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä kurssisivustolla, jonne pääset aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta – tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta. Halutessasi pääset jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa sivuston lämminhenkisessä keskusteluosiossa.

HUOM! Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä alkamis- ja päättymispäivämäärää.
Voit ilmoittautua mukaan koska tahansa 15.8.2018 asti.

Ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssisivuilla. Ilmoittautumispäivästä alkaen sivuillesi ilmestyy uusi tehtävä joka kolmas päivä kolmen viikon ajan. Kurssisivusto on käytettävissäsi lokakuun loppuun asti riippumatta siitä, milloin aloitat – keveys saa siis kantaa pitkälle syksyyn!

Voit siis valita vaikkapa lomien mukaan sinulle parhaimman ajankohdan osallistumiselle – tai tulet mukaan heti ja teet tehtäviä omaan tahtiisi pitkin kesää.

Kurssin hinta 29,50 € (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 8 kirjoitustehtävää, jotka ilmestyvät sivustolle joka kolmas päivä ilmoittautumispäivästä alkaen
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 31.10.2018 asti.

Ilmoittaudu nyt helposti mukaan kurssille!
1. Klikkaa Ilmoittaudun mukaan -linkkiä.
2. Maksa osallistumismaksu verkkopankkitunnuksillasi.
3. Maksun jälkeen saat heti sähköpostilla tunnukset kurssisivuille.

​Ilmoittautuessasi hyväksyt sopimusehdot

>> Kyllä, ilmoittaudun mukaan! <<

Mikäli haluat maksaa luottokortilla, maksa klikkaamalla TÄSTÄ.
Voit maksaa kurssimaksun myös kahdessa erässä luottokortilla TÄSTÄ.

***

”Kirjoita kevyempi kesä -kurssi oli voimakas kokemus.
Kirjoittaminen avasi uusia näkökulmia elämäni polulle.
Olin unohtanut, miten terapeuttista kirjoittaminen on.
Kiitos kurssista, olen vakuuttunut, että se tuli minulle oikeaan aikaan.”
– Jaana, Kirjoita kevyempi kesä 2015