”On aika antautua elämälle ja itselleen, vapautumisen ja sisäisen rauhan äärelle” – kesän Maya-astrologinen tunnesäätiedotus

Alkuvuosi ja kevät ovat olleet suhteellisen haasteellisia monelle ja monin tavoin. Päätin kirjoittaa ajatuksia ajanlaadusta Maya-kalenteri Tzolkinin ja Maya-astrologian kautta. Toivon, että saat apuja ja ymmärrystä oman elämäsi tapahtumiin tai tunnelmiin.

24.5.2017 alkoi Tzolkin kalenterissa jälleen uusi 260 päivän, noin 9 kuukauden mittainen kierros. Paluu lähtöruutuun ja uuden alun teemoihin nosti monelle pintaan syvällisiä tunteita, jopa traumoja menneisyydestä. Alku aina hankala, ja elämän reppua on syytä tyhjentää, voidakseen entistä tietoisempana lähteä uudelle synnytyskierrokselle elämän spiraaleilla.

Jaksoon ovat liittyneet myös fyysisen kehon kivut, kuten sydämen oireet, verenpaineen muutokset, vanhojen kipujen palaaminen, paniikki, luottamuksen puute, toivottomuus, ihmissuhde hässäkät ja monet muut negatiiviset tunteet. Moni on sukeltanut melkoisen syvällä näissä todella puhdistavissa energioissa. Itkua ja hammasten kiristystä lienee ollut riittämiin.

Asianmukainen hoito on aina tarpeen, mutta ennen kaikkea nyt on ollut aika katsoa fyysisten kipujen taustalla olevia tunnelukkoja. Pakoon ei näytä pääsevän, vaikka ennen on voinut lakaista syvälle piiloon epämiellyttävät tunteet ja keskeneräisyytensä. On aika antautua elämälle ja itselleen, syvällisen vapautumisen ja sisäisen rauhan äärelle. Kesän aikana pääsee todella elämään kaikkea sitä todeksi, minkä henkisyydessä ja itsensä kehittämisessä on tiedon tasolla oppinut. Sanoista tekoihin.

19.6.–1.7. Sinisen Käden aaltojakso
Ollaan oltu jo jonkin aikaa sisäänpäin kääntyvän ja itsen tutkiskelun äärellä. Samat pohdiskelut ja syväluotailu sydämen sopukoissa jatkuu, mutta nyt jo enemmän ulospäin suuntautuen. Sosiaalinen kanssakäyminen vilkastuu. Tekeminen alkaa luonnistua. Tekemisen ytimessä on vapaus ja itsenäiset, hetkessä syntyvät intuition impulssit. Saatat kokea tarvetta irrottautua vanhasta ja tehdä tilaa uusille suunnille. Loppuunsaattamista ja viimeistelyä, päästäkseen täysillä kesän kuuhailevaan tunnelmaan ja  synkronismin virtaan. Läheisyys saa uuden merkityksen. Kosketuksen parantava voima saattelee luottavaiseen elämän tanssiin. Nyt on suotuisaa elää vain yhtä hetkeä kerrallaan, samalla sopivasti hidastaen.

Haasteina jaksolla opiskellaan riittämättömyyttä, keskeneräisyyttä ja turhista vastuista irrottautumista, sekä oman persoonallisuuden hyväksyntää. On aika tyhjentää kädet ja tehdä tilaa olemiselle, sekä minuuden vahvistamiselle. Tyhjään tilaan alkaa kyllä syksyn mittaan viimeistään virrata uutta ja sitten onkin vauhtia kerrakseen. Lepokausi tulee nyt todella tarpeeseen. Hanskat narikkaan ja ihanasti juhannukseen käsi kädessä!

18.-20.6., sekä 29.6. ovat jakson voimapäivät.
Kannattaa olla tietoisesti hereillä ja havainnoimassa elämän signaaleja.

 

2.7.–14.7. Keltaisen Auringon aaltojakso
Kesä on romantiikan aikaa. Nyt jos koskaan ovat taivaankappaleet täydellisessä asennossa unelmien täyttymykseen nykyisissä, tai uusissa rakkausliitoissa. Sydämen aurinko paistaa tulisesti, vaikka ulkona kuinka myrskyäisi. Jakso tarjoilee pyytteettömän ja sitoutuvan rakkauden tekoja, ja leppoisia tuulia kaikkeen mihin ryhdyt. On tärkeä terävöittää omat arvot ja pitää kiinni ihanteistaan. Rajatkin ovat rakkautta. Kaikenlainen luova tekeminen on runsasta ja sujuvaa. Omien aikaansaannosten, niin konkreettisten, kuin sisäisen kasvun hedelmien esiintuominen on nyt luonnollisen helppoa.Tee asioista yksinkertaisia ja nauti arjen ihmeistä. Tee tilaa haaveiluun. Anna onnesi loistaa ja sydämesi aurinkohymyn sulattaa jää kaikkialla missä kuljet.

Haasteina jaksolla esiin saattaa nousta täydellisyyden tavoittelua, suorastaan jääräpäisyyttä asioiden suhteen.
Parisuhteissa nämä teemat voivat olla erityisen tarkkailun alla. Luovu turhista illuusioista ja hyväksy elämä kuten se on.
Ehdollisen rakkauden teemat ja itsensä uhraaminen näyttäytyvät varmasti, ellei asialle ole osannut aiemmin tehdä jotain.

Jakson alkupäivät, sekä erityisesti 12.7. ovat tarkistuspisteitä, joissa sydämen jalous ja aitous punnitaan!

15.7.–27.7. Punaisen Taivaanvaeltajan aaltojakso
Muinaisille mayoille Taivaanvaeltaja, Ben, oli jumaluus, jolle kaikki onnistui helposti kuin Hannu Hanhelle. Lepäile ihan rauhassa rantsussa unelmoimassa,  jossain elämän lottokone taikoo juuri sinulle unelmien onnennumeroa. Avarakatseisesti ja suvaitsevaisuudella pääsee nyt parhaisiin lopputuloksiin. Antaa kaikkien kukkien kukkia, ja erityisesti anna itsesi kukoistaa. Elämä on seikkailu ja jokaiseen päivään on lähdettävä rennosti, mutta uteliaasti. Mitä vain voi tapahtua ja unelmien taivaskauppa on niin auki! Intuitiviinen älykkyys toimii oppaanasi ja tällä jaksolla unet saattavatkin aktivoitua parhaiksi oppaiksesi.

Haasteina tarjoillaan rutiineita ja kangistuneita kaavoja, jäykkiä asenteita ja paikalleen jämähtämistä. Tylsistyminen ja omassa päässä muhiminen ei kanna mihinkään. Pura turhat mielen esteet ja lähde liikkeelle, kotoa haltijat tulevat hakemaan vain harvoja!

19.7., 20.7. ja 22.7. ovat erityisiä voimapäiviä tällä jaksolla.
Intuition viestit ja tunnetilat, sekä elämän tapahtumiin sisältyvät johtolangat, on hyvä ottaa herkkään tarkkailuun.
Näihin päiviin saattaa liittyä unettomuutta, tai syvää väsymystä, sekä muita kehollisia tuntemuksia.
Tähtisiemenet ruokkivat alitajuntaasi, synnyttäen uudenlaisen rakkauslaulun sielun soittolistalle.

 

28.7 -9.8 Valkoisen Maailmojen Sillanrakentajan aaltojakso
Jakso tarjoilee upeat puitteet alkavaan syksyyn ja sosiaalisiin kohtaamisiin. Anteeksiantavaisuutta, armollisuutta, suvaitsevaisuutta ja tasa-arvoista toimintaa. Parhaimmillaan projektit, jotka aloitettiin keväällä, alkavat nyt saada virtaa ja suunnat selkiytyvät. Vahvat liitot tai sopimukset saavat alkunsa, perustuen luottamukseen ja kunnioitukseen. Visiot, ideat ja suunnitelmat on suotuisaa laittaa liikkeelle, ja jakaa ne sopivan tiimin kanssa.

Haasteina jakso nostaa käsittelyyn itsensä uhraamisen, epävarmuuden ja arkuuden teemoja.
Sisäinen viisaus rohkaisee luopumaan marttyyrin viitoista ja luottamaan karismaattiseen valovoimaansa.
Armottomuus ja ylisuuret vaatimukset itseä, tai muita kohtaan, nostavat tien pystyyn.
On löydettävä armo ja anteeksianto, ensin itselle ja sitten muille.

7.8. on jakson voimapäivä ja sisäinen soturi saatta rohkaistua asettamaan tietoiset rajat,
olemaan rohkea ja itsenäinen.
Erinäisiä räiskähdyksiä saattaa olla siellä, missä yleensä on ylikiltteyttä ja liiallista sietokykyä.

Löydät sivuiltani ohjeet oman Maya-syntymämerkkisi laskemiseen. Mikäli oma merkkisi on jokin näistä mainituista, olet tuona aikana henkilökohtaisesti tärkeällä elämänjaksolla, ja on hyvä herkällä korvalla havainnoida tapahtumia ja tunteita.
Kesäkuun Maya-astrologinen kuukausi -video löytyy sivuiltani myös.

Rentoa kesää meille kaikille, ja paljon päiväunia ja unelmointia.
Syksy tulee olemaan vauhdikas, nyt on siis aika ladata akut.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image