Tyyni antaa ihanan levollisen unen

Eroon unilääkkeistä! ”Muutaman päivän käytön jälkeen nukuin kuusi tuntia yhteen menoon”

Mainosyhteistyo_Biomed

Hyvä ja riittävä uni on noussut tärkeimmäksi yksittäiseksi hyvinvointiin liittyväksi tekijäksi. Toki hyvään ja kokonaisvaltaiseen itsensä hoitamiseen liittyy myös sopivasti liikuntaa, laadukasta ravintoa ja kohtuullisesti stressiä.

Olemme halunneet nostaa hyvän unen ja unettomuuden luonnollisen itsehoitamisen vahvasti esiin myös Hidasta elämää -sivustolla. Unen parantamiseen liittyviä vinkkejä löydät esim. näistä artikkeleista.

Huhtikuussa 2016 toimme yhdessä Biomedin kanssa markkinoille rentouttavan Tyyni-juomajauheen, jonka vaikutus perustuu kurpitsansiementen sisältämään tryptofaaniin. Tämä tärkeä aminohappo muuttuu aivoissa melatoniiniksi, jota tarvitsemme nukahtamiseen ja hyvään uneen. Tyyni on hyvin riittoisaa ja alkuun sen vaikutusta voi kokeilla reilulla ruokalusikallisella ja tarvittaessa nostaa määrä kahteen ruokalusikalliseen.

Tyynin on kehittänyt kanadalainen psykiatrian erikoislääkäri ja unitutkija Craig Hudson, joka kertoo Tyynin tarinan videohaastattelussa täällä.

Tyynin käyttäjät ovat antaneet poikkeuksellisen paljon hyvää palautetta, ja sen ympärille onkin muodostunut nopeasti uskollinen käyttäjäkunta. Moni on saanut unilääkkeiden ja synteettisten melatoniinivalmisteiden tilalle vaihtoehdon, jonka vaikutus perustuu luonnolliseen ravintoon ilman sivuvaikutuksia.

Tyynin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi keräsimme käyttäjäpalautteita terveystuotekauppiailta ympäri Suomen. Tässä parhaat palat:

Uskomatonta, että muutaman päivän käytön jälkeen nukuin ennätykselliset kuusi tuntia yhteen menoon jota ei ole tapahtunut moneen vuoteen. – Arja Jämsästä

– Ensin luulin, että vaikutus on plaseboa kun nukuin heti niin hyvin, unohdin purkin kaappiin enkä käyttänyt enää ennen kuin siskoni kertoi että Tyyni auttoi selvästi häntä. Innostuin uudelleen ja siitä lähtien olen käyttänyt sitä joka arki-ilta, viikonloppuna pidän paussin. – Tarja Hämeenlinnasta

– Olen kokeillut monet eri melatoniinitabletit sekä myös suihkeen. Aluksi tuntui, että ne auttoivat mutta jonkin ajan päästä tuntui, että ne toimi päinvastoin, en nukkunut sitäkään vähää kun aiemmin. Tyyni antaa ihanan levollisen unen. – Seppo Espoosta

– Minun ongelma ei ole nukahtaminen vaan herään joka yö kello 4–5 välillä. Valvon ja pyörin pari tuntia, kunnes nukahdan juuri ennen kellon soittoa ja univelkaa jää joka yöstä. Kiitos Tyynin nykyään herään yöllä paljon harvemmin. – Manu Kempeleestä

– Olen käyttänyt sitruunan makuista tyyniä aamuisin inkivääriteen seassa. Tuntuu että päivällä en stressaa ja kiirehdi ollenkaan samalla tavalla aiemmin. – Kirsi Savonlinnasta

– Jo ensimmäisen annoksen jälkeen päässä tuntui parin tunnin päästä ”jännältä”. Se ei ollut epämiellyttävä tunne mutta erikoinen ja rauhallinen. Uni on öisin paljon sikeämpää. – Pirkko Mäntyharjulta

– Minulla ei ole minkäänlaista vaikeutta unen kanssa, mutta päivisin kiire, jatkuva meneminen paikasta toiseen ja hoidettavat asiat saavat aikaan olon että ei tiedä mistä aloittaa. Ei pysty keskittymään. Tyyni on selkeästi auttanut antamaan rauhallisemman mielen ja saan ilman panikointia asioita tehtyä. –Sirpa Klaukkalasta

–  En olisi ikinä uskonut että Tyyni on niin hyvänmakuista. Oli suorastaan herkullista riisimaidon kanssa ja lämpimänä juomana. – Leena Raisiosta

Rauhoittavan Tyyni-juomajauheen löydät PUODISTA.

 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image