Tietoisilla ajatuksilla teet arjesta ihmeen

Olin vienyt autoni huoltoon erikoisen äänen vuoksi. Tein tilauksen ajatuksissani, että se ei olisi mitään vakavaa ja kallista. Sain kuulla että korjaus olisi valmis klo 16.00 mennessä. Asumme maalla, joten matkaa keskustaan on puolisen tuntia ja mieheni toimi sen päivän kuskinani. Palasimme kotitoimistoon töidemme äärelle, mutta jouduimmekin lähtemään keskustaan uudelleen toisen asian vuoksi jo puolilta päivin.

Ajattelin että olisipa autonikin valmis siiheksi kun kaupunkiasia on toimitettu, saataisiin se mukaan jo tällä reissulla. Mieheni totesi siihen, että jospa se olikin se laakeri, joka korjattiin aiemmin, jos se meni nyt uudestaan, niin se menee takuuseen.

Täsmälleen kaksi minuuttia sen jälkeen kun istuimme autoon, lähteäksemme takaisin kotiin, sain tekstiviestin huoltamolta että autoni on valmis noudettavaksi. Jippii!!! Tämähän meni kuten olin tilannut ja ajoitus oli aivan täydellinen. Maksaessani huoltolaskua, sain kuulla, että vika oli aiemmin korjatussa laakerissa ja se meni takuuseen. Minun ei tarvinnut maksaa korjauksesta mitään. Wau!

Kaikki toteutui, mitä tietoisilla ajatuksilla ja sanoilla tilattiin.
Tuntui kuin olisi Liisana Ihmemaassa.
Asiat sujuvat kuin tanssi ja aurinko paistaa sateisenakin päivänä.
Kiitollisuus täyttää sydämen.

Tiedämme kaikki mikä voima on positiivisella asenteella. Vedät kuin magneetti puoleesi sitä mitä ajattelet ja mistä puhut. On tärkeä keskittää ajatuksensa tietoisena niiden voimasta. Negatiivisuus vetää puoleensa samankaltaisuutta yhtä vahvasti kuin positiivisuus synnyttää lisää positiivisuutta. Yllätyn yhä uudelleen, kun saan vahvistuksia arjessani siihen millainen voima harkituilla ajatuksilla onkaan. Vielä vahvempi vetovoima tuntuu olevan sanoilla. Sitä sanaa et sano, jonka takana et seiso, hyvin kuvaava sananparsi äänen voimasta.

Mahdollisuuksien kenttä

Elämme äärettömien mahdollisuuksien kentässä, jossa olemme kaikki yhtä. Ajatus tai sana on kuin valosäde, joka alkaa raivata tietä kohti ajatuksesi päämäärää. Mahdollisuuskenttään syntyy kuin uoma, jota pitkin tilaus virtaa luoksesi. Kentässä ovat niin järjelliset kuin järjettömät unelmat, vain odottamassa kutsuasi.

Olen joskus käyttänyt vertausta, että ajatuksesi on kuin Mooseksen sauva. Tilaa itsellesi uskaliainta unelmaa ja mahdollisuuksien meri avautuu edessäsi, tie on auki johdattaen unelmien päämäärään.

Kun tilaat itsellesi menestystä tai onnea, tee se ajatuksella, että tämä on kaikille osapuolille parasta mahdollista. Sinun onnesi ei aiheuta ongelmia tai pettymyksiä toisille. Sinulla on universaali lupa olla tilaamassa vain parasta mahdollista itsellesi. Mahdollisuuksien kentässä kaikki toimii harmoniassa ja jokainen on kokemassa juuri oikeita asioita oikeaan aikaan. Olemme kaikki täydellisessä synkroniassa suuren suunnitelman kanssa.

Rohkea mielikuvitus

Välillä tarvitaan rohkeutta uskoa mahdottomaan tilauksiensa kanssa.

Eräänä perjantaina saimme inspiraation mieheni kanssa lähteä klubikeikalle, joka oli loppuunmyyty jo aikoja sitten. Päätimme kuitenkin lähteä kokeilemaan onneamme, ja lisäksi päätettiin mennä vielä syömään lempiravintolaan. Ravintola on aina täynnä ja pöytävarausta emme olleet tietenkään tehneet. Teimme tietoisen tilauksen ravintolapöydästä ja lipuista esitykseen ja lähdimme matkaan.

Ravintolaan tullessa, vapautui saman tien kahden hengen pöytä ja saatiin annokset tosi nopeasti. Seuraavaksi suuntasimme klubille kysymään peruutuslippuja illan esitykseen. Ei ollut vielä tullut, mutta juuri ennen esityksen alkua saimme vahtimestarilta soiton, että saimme juuri kaksi peruutuslippua, joten tervetuloa! Ehdimme keikalle ja vain yksi kappale jäi alusta kuulematta.

Järki ja hyvät perustelut ovat toisinaan tiellä, kun pitäisi rohkeasti venyttää rajoja ja tehdä mahdottomasta mahdollista. Mitä uskaliaammin rikkoo normeja ja purkaa tavallisuuden sääntöjä, sitä sujuvampia ihmeitä saa aikaan. Mielikuvitus on tärkeä työkalu, joka toimii yhdessä intuition kanssa, kohottaen katsomaan laajemmasta perspektiivistä.

Kiitollisuus

Varmin tapa lisätä ihmeitä elämässään, on olla kiitollinen kun toive toteutuu. Kiitollisuus lisää sitä mistä on kiitollinen. On suotuisaa seurata synkronismia, sillä se johdattaa pienten ja suurten tapahtumien kautta sateenkaaren päähän.

Keskity siihen mitä haluat tai miten tahdot asioiden olevan. Vapauta tietoinen ajatuksesi kevyesti, kuin vapauttaisit perhosen. Ota kiitollisena vastaan tilauksesi toimitus, kun se tulee täydellisesti oikeaan aikaan.

Olen kirjoittanut aiheesta blogissani aiemmin. Teimme tilausta unelmien talosta ja ihmeellisesti sekin tilaus toteutui. Voit käydä lukemassa sen täältä: Uskalla unelmoida, ja saat mitä haluat – Tarina tosi elämästä.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image