Kirjanjulkaisukiertue – Tikapuut rakkauteen

Kirjani Tikapuut rakkauteen on ilmestynyt ja alkaa löytyä kauppojen hyllyiltä. Mistä kirja oikein kertoo?

Tikapuut ovat 14 tunteen työkalu, jota voi käyttää ymmärtääkseen tunteitaan ja päästääkseen tasapainoon. Tikapuiden avulla näet helposti oman perustunteesi, sen jonka mukaan eniten reagoit. Mitä tämä tunne sinulle yrittää opettaa ja miten pääset pois sen aiheuttamasta jumista? Tunnistat sinulle helppojen tunteiden lisäksi ne tunteet joita eniten tukahdutat, joita et itsellesi salli. Tunnistat nämä asiat myös lähimmäisissäsi, joten ymmärrät ja hyväksyt heidät helpommin.

Jokaisella raskaalla ja ”huonolla” tunteella on meille tärkeä opetus. Nämä raskaat tunteet ovat elämämme suola, ne maadoittavat meidät henkisistä fyysisiksi elämän eläjiksi. Ne antavat suuntaa meille, opettavat meille elämästä ja itsestämme perustavaa laatua olevia asioita. Jos perusta ei ole kunnossa, on mahdotonta pysyä voimissaan. Haluan kirjan avulla poistaa negatiiviset assosiaatiot häpeästä, syyllisyydestä, apatiasta, surusta, pelosta, himosta, vihasta ja ylpeydestä.

Kun tunteiden viestin ymmärtää, tunteet on helpompi kohdata niiden tukahduttamisen sijaan.

Kirjassa kerron myös seitsemän vuoden sykleistä ja jokaisen syklin merkityksestä tunne-elämäämme. Jos tietty oppi on jäänyt tunteista oppimatta, tätä sykliä käydään aina uudelleen läpi, eli ollaan hieman jumissa oman elämän kanssa. Jumista voi vapautua tunnistamalla egon, joka jumittaa tai antautumalla tuntemaan vastakohtaista tunnetta, joka vapauttaa.

Kerron kirjassa oman tarinani tikapuiden kielellä. Milloin minä nukahdin ja mikä minut herätti? Käyn läpi omia kokemuksiani tikapuiden eri tasoilla ja eri sykleillä. Mitä uskomuksia olen kerännyt ensimmäisen seitsemän vuoden syklini aikana isältäni ja äidiltäni ja miten ne ovat vaikuttaneet minuun koko elämäni aikana? Ketkä ovat suurimmat opettajani ja miksi? Kirjassa on paljon omakohtaisia tarinoitani, joiden avulla voi ymmärtää eri tunnetasojen opetuksia.

Tunteet eivät ole monimutkaisia ja pelottavia vaan yksinkertaisia ja anteliaita. Jokaisen tunteen pohjalla on rakkaus.

Tikapuu on niin loistava työkalu  omaan elämään ja perhe-elämään, mutta myös päiväkoteihin, kouluihin ja eri alan yrityksiin, että haluan jakaa sitä mahdollisimman monelle. Aloitan julkaisukiertueella ja ilmaisluennoilla yhdeksällä paikkakunnalla.

Kirja-kiertueeseen on yhdistetty Vihermehu-luennot, näin saamme hyvän henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapainon!

Niin usein olen joutunut sanomaan ei, kun minua on pyydetty luennoimaan vihermehuista ympäri Suomea, että nyt sanon kyllä, tulen – kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Vihermehuluennon osallistumismaksulla yrittäjät kattavat tila- ja järjestelykustannuksensa. Hinta luennolle on 10–20 euroa sisältäen kattavan tietopaketin mehustamisesta, tietoa eri mehustuslaitteista ja alennuskoodit niihin sekä printattavat listat mehustattavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.

Tikapuu-luento on aina maksuton.

Voit osallistua toiseen tai molempiin luentoihin, ja ilmoittautua kannattaa ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisää tietoa kiertueesta löydät sivuiltani TÄSTÄ.