UNELMAKARTTAKIRJA – luo oma voimakirjasi

Tämän kurssin voit aloittaa heti, kun olet kirjautunut kurssille sisään. Hidasta elämää -klubilaisena saat kurssin -50% eli hintaan 19,75€ (norm. 39,50€)! Jos et vielä ole klubin jäsen, voit liittyä tästä:


Liity tästä Hidasta elämää -klubin jäseneksi! Klubijäsenenä saat maksutta erilaisia klubietuja, alennuskoodeja ja paljon muuta suoraan sähköpostiisi. Lunastaaksesi alennukset seuraa meiliäsi!


Jokaisen sisällä kytee isoja tai pieniä toiveita, haaveita tai unelmia. Usein arki kuitenkin ajaa niiden yli, ja ne jäävät pilvilinnoiksi. Tai sitten meillä on vakaa päätös toteuttaa ne SITKU. Joku saattaa torpata omat tarpeet ja toiveet kerta toisensa jälkeen, koska ”ei ole sitä-tai-tätä”, ”se ei ole mahdollista”, ”en kuitenkaan pysty”, ”en voi pyytää” tai ”ei se kuitenkaan tapahdu”. Joku torppaa unelmansa perustelemalla itselleen, että unelmointi on haihattelua.

Mutta entä jos unelmointi tuo lisää positiivista virtaa, mielenkiintoa arkea kohtaan, onnellisuutta lisäävää läsnäoloa ja kartoittaa selvästi suuntaa, johon haluaa elämässään kulkea? Entä jos lakkaa toistelemasta mahdottomuuksia ja korvaa ne avaavilla ja positiivisilla ajatuksilla, jolloin myös alitajuinen mieli alkaa toimia unelmien toteutumisen puolesta? Entä jos sittenkin pystyisi luomaan itselleen elämän, jota sydämessään toivoo? Entä jos jokainen hetki on mahdollisuus eikä koskaan ole liian myöhäistä?

UNELMAKARTTAKIRJA® on verkkokurssi, jonka myötä luot itsellesi oman voimakirjan. Kirjaa rakennettaessa käytämme erilaisia voimauttavia metodeja, ja kirjoitamme samoihin kansiin vahvoja tekstejä sekä vahvistamme ja ”tulostamme” alitajunnan positiivisia viestejä. Hahmotamme kurssilla kirjaan omaa unelmaelämää ja unelmia, ja työstämme niitä monipuolisten harjoitusten avulla. (Jos sinulla on käytössäsi Unelmakarttakirja-tehtäväkirja, voit käyttää sitä, mutta sinulla ei tarvitse olla.)

Onko tämä kurssi sisällöltään sama kuin Unelmakarttakirja-tehtäväkirja? – Kurssi on kirjaa paljon laajempi kokonaisuus. Kirjan materiaalien lisäksi kurssilta löytyy 28 modulia, joita kirjassa ei ole! 

Jos vastaus yhteenkin seuraavista kysymyksistä on KYLLÄ, kurssi on juuri Sinua varten:

UNELMAKARTTAKIRJA-kurssin anti Sinulle:

 • Kurssilla poistat unelmaelämän edessä olevia uskomuksia.
 • Hahmotat ja kartoitat omaa unelmaasi, ja opit istuttamaan sen siemeniä arkeesi.
 • Kutkuttelet hyviä tunteita ja sen myötä lisäät omaa voimaasi.
 • Hyödynnät ja vahvistat mielikuvitustasi, joka on kaiken luovuuden lähde.
 • Opit havainnoimaan arkea uudella tavalla, ja lisäät mielenkiintoasi kaikkea ”ihan tavallista” kohtaan.
 • Saat motivaatiota ja keinoja kiinnittyä yhä vahvemmin tähän hetkeen, kokemaan läsnäoloa.
 • Voit saada vahvistusta omille unelmillesi muiden kurssilaisten onnistumisista ja tarinoista.
 • Luot prosessina oman voimakirjan, joka tsemppaa ja vahvistaa juuri sinua myös tulevaisuudessa.

UNELMAKARTTAKIRJA-verkkokurssi – kurssi omaan tahtiin:

 • UNELMAKARTTAKIRJAn tekemisessä hyödynnetään NLP-tekniikoita, värittämistä/suttaamista/maalaamista/piirtämistä, alitajuntaa avaavaa Flow-kirjoittamista, leikkaamista ja liimaamista sekä joka viikko saat avaavan meditaation. Jokainen osio sisältää myös teoriaosion sekä videoluennon. Tarvitseeko olla hyvä piirtämään ja kirjoittamaan? Ei! Tämä kurssi ei vaadi taitoa, koska emme tuota mitään taiteellista lopputulosta, vaan tulostamme sisintämme paperille – itseä varten.
 • Kurssi kestää kuusi viikkoa. Kun maksat kurssin, saat heti kirjautuessasi sekä ennakkotehtävät että ensimmäisen viikon materiaalit käyttöösi! Eli kurssi starttaa kirjautumisesta, ei ostosta. Voit siis ostaa kurssin, ja aloittaa sen myöhemmin – kun on sopiva hetki. Joka viikko saat:

1. teoriaosuuden

2. videoluennon (20–50min)

3. useita valinnaisia harjoituksia

4. meditaation

5. pohdittavan ja keskusteltavan ajatuksen

 

 • Jos sinulla on käytössä Unelmakarttakirja-tehtäväkirja, löydät myös sieltä tiiviimmän teoriaosuuden sekä jotkin kurssin harjoituksista. Voit tehdä kurssia myös ilman tehtäväkirjaa. Kurssilaiset saavat alekoodit sekä kirjasta että Unelmakorteista!
 • Kurssi alkaa: ensimmäiset varsinaiset materiaalit ilmestyvät kurssiportaaliin heti, kun olet maksanut kurssin. Saat niistä meiliin linkin. (Huomioithan, että jos käytössäsi on gmail-osoite, Campwire-kurssiportaalin kautta tulevat meilit saattavat mennä Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset -osioon!)
 • Kurssimateriaali on käytössäsi aina heinäkuun 2018 loppuun saakka. HUOM! Käythän kurssin ennen sen sulkeutumista.
 • Voit tehdä kurssia sen etenemisjärjestyksessä ja itselle parhaiten sopivassa aikataulussa. Suosittelen kuitenkin käymään ensimmäisenä Uskomukset-osion. Jotkin harjoitukset saattavat vaatia useamman päivänkin pohdintaa, ja niitä voi täytellä arjen lomassa.
 • Voit halutessasi tehdä kaikki viikon harjoitukset, tai valita sellaiset, jotka kutsuvat sinua juuri nyt. Tällä kurssilla on huomattavasti enemmän harjoituksia kuin aiemmilla kursseilla, joten voi olla, että omien aikataulujen puitteissa on hyvä tehdä valintaa.
 • Ilmoittautuminen kurssille päättyy vappuaattona 30.4.
 • Jos olet Hidasta elämää -klubin jäsen, saat meiliisi -50% alen kurssista. Voit liittyä klubiin alta.
 • Kurssin on sinulle luonut Hidasta elämää -sivuston perustaja, tietokirjailija Sanna Wikström.

Palautteita kurssista:

Parasta tässä oli kiireettömyys ja se että sai opiskella kotona.

Parasta antia kurssilla on olleet omaan kirjaan kirjatut ajatukset, unelmapäivä ja toiveet, jotka aina luettaessa saavat miut hymyilemään. 🙂

Koin parhaaksi kurssissa kokonaisuuden, miten se oli rakennettu. Tehtäviä (meditaatiot parhaimpia!) ja muuta tekstiä sopivasti. Sisäisesti sain vahvistusta tunteelleni, että kaikki on mahdollista jos vain annan asioiden tapahtua.

Kurssi pysäytti tosiaan miettimään, että mitä juuri minä haluan, mistä unelmoin. Jotenkin arjen kiireessä vain suorittaa ja unohtaa omat haaveet ja ajatukset. Oli hyvä pysähtyä niiden äärelle.

Kiitos mahtavasta kurssista! Minulle vahvistui ajatus unelmien toteuttamisesta ja siitä, että kun on avoinna maailmalle, niin maailma on myös täysin avoinna minulle!

Sain hyviä työkaluja sen pohtimiseen, mitä itse elämässäni haluan.

Positiivisen tunteen lisäksi opin tiedostamaan paremmin myös sen tunteen, joka kertoo ettei kaikki ole hyvin. Opin siis todella tiedostamaan paremmin, mitä kehoni minulle haluaa kertoa.

Kurssi sisältää:

 • oman voimakirjasi luomisen ohjausprosessin
 • kirjallista tukimateriaalia
 • viikottaiset videoluennot
 • viikottaiset meditaatiot
 • paljon harjoituksia sekä tietoiselle mielelle että alitajunnalle
 • mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden kurssilaisten kesken
 • kurssimateriaalin käytön verkkokurssiportaalissa heinäkuun 2018 loppuun saakka

Kurssia varten tarvitset:

 • Vihkon tai kirjan, jossa ei ole ruutuja tai viivoja. Voit myös käyttää Unelmakarttakirja-tehtäväkirjaa.
 • Kynän, jolla sinun on hyvä kirjoittaa, sekä värikyniä tai vesivärit tai muut värit luomista varten.
 • Vanhoja lehtiä (viikolla 4).

Miten kurssille pääsee mukaan?

 • Liittymällä Hidasta elämää -klubiin, saat kurssin -50% – norm. 39,50€, klubilaisille 19,75€. Kun olet liittynyt klubijäseneksi, seuraa meiliäsi: saat sinne ohjeet, kuinka pääset mukaan kurssille alehintaan.

Liity tästä Hidasta elämää -klubin jäseneksi! Klubijäsenenä saat maksutta erilaisia klubietuja, alennuskoodeja ja paljon muuta suoraan sähköpostiisi. Lunastaaksesi alennukset seuraa meiliäsi!


Normaalihinnalla (39,50€) pääset kurssille:

 • verkkopankissa TÄSTÄ.
 • luottokortilla TÄSTÄ.
 • Maksun jälkeen saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi. (Huom! Jos käytät gmail-osoitetta, tarkista Sosiaaliset verkostot- ja Tarjoukset -osio, meilit saattavat mennä sinne!)
Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: