Unelmakarttakirja – luo oma voimakirjasi -50%. Voimassa 10.10. klo 23.59 asti.

Tämän kurssin voit aloittaa heti, kun olet kirjautunut kurssille sisään: Saat heti käyttöösi ennakkotehtävät, ja uudet materiaalit aina viikon välein.

VAIN sunnuntaihin 10.10. klo 23.59 asti kurssi -50%

(norm. 39,50€, nyt vain 19,75€)

Jokaisen sisällä kytee isoja tai pieniä toiveita, haaveita tai unelmia. Usein arki kuitenkin ajaa niiden yli, ja ne jäävät pilvilinnoiksi. Tai sitten meillä on vakaa päätös toteuttaa ne SITKU. Joku saattaa torpata omat tarpeet ja toiveet kerta toisensa jälkeen, koska ”ei ole sitä-tai-tätä”, ”se ei ole mahdollista”, ”en kuitenkaan pysty”, ”en voi pyytää” tai ”ei se kuitenkaan tapahdu”. Joku torppaa unelmansa perustelemalla itselleen, että unelmointi on haihattelua.

Mutta entä jos unelmointi tuo lisää positiivista virtaa, mielenkiintoa arkea kohtaan, onnellisuutta lisäävää läsnäoloa ja kartoittaa selvästi suuntaa, johon haluaa elämässään kulkea? Entä jos lakkaa toistelemasta mahdottomuuksia ja korvaa ne avaavilla ja positiivisilla ajatuksilla, jolloin myös alitajuinen mieli alkaa toimia unelmien toteutumisen puolesta? Entä jos sittenkin pystyisi luomaan itselleen elämän, jota sydämessään toivoo? Entä jos jokainen hetki on mahdollisuus eikä koskaan ole liian myöhäistä?

UNELMAKARTTAKIRJA® on verkkokurssi, jonka myötä luot itsellesi oman voimakirjan. Kirjaa rakennettaessa käytämme erilaisia voimauttavia metodeja, ja kirjoitamme samoihin kansiin vahvoja tekstejä sekä vahvistamme ja ”tulostamme” alitajunnan positiivisia viestejä. Hahmotamme kurssilla kirjaan omaa unelmaelämää ja unelmia, ja työstämme niitä monipuolisten harjoitusten avulla. (Jos sinulla on käytössäsi Unelmakarttakirja-tehtäväkirja, voit käyttää sitä, mutta sinulla ei tarvitse olla.)

Onko tämä kurssi sisällöltään sama kuin Unelmakarttakirja-tehtäväkirja? – Kurssi on kirjaa paljon laajempi kokonaisuus. Kirjan materiaalien lisäksi kurssilta löytyy 28 moduulia, joita kirjassa ei ole! Lisäksi löydät videoluennot ja meditaatiot.

Jos vastaus yhteenkin seuraavista kysymyksistä on KYLLÄ, kurssi on juuri Sinua varten:

UNELMAKARTTAKIRJA-kurssin anti Sinulle:

 • Kurssilla poistat unelmaelämän edessä olevia uskomuksia.
 • Hahmotat ja kartoitat omaa unelmaasi, ja opit istuttamaan sen siemeniä arkeesi.
 • Kutkuttelet hyviä tunteita ja sen myötä lisäät omaa voimaasi.
 • Hyödynnät ja vahvistat mielikuvitustasi, joka on kaiken luovuuden lähde.
 • Opit havainnoimaan arkea uudella tavalla, ja lisäät mielenkiintoasi kaikkea ”ihan tavallista” kohtaan.
 • Saat motivaatiota ja keinoja kiinnittyä yhä vahvemmin tähän hetkeen, kokemaan läsnäoloa.
 • Luot prosessina oman voimakirjan, joka tsemppaa ja vahvistaa juuri sinua myös tulevaisuudessa.

UNELMAKARTTAKIRJA-verkkokurssi – kurssi omaan tahtiin:

 • UNELMAKARTTAKIRJAn tekemisessä hyödynnetään NLP-tekniikoita, värittämistä (tai vaikkapa suttaamista, maalaamista ja piirtämistä), alitajuntaa avaavaa Flow-kirjoittamista, leikkaamista ja liimaamista sekä joka viikko saat avaavan meditaation. Jokainen osio sisältää myös teoriaosion sekä videoluennon. Tarvitseeko olla hyvä piirtämään ja kirjoittamaan? Ei! Tämä kurssi ei vaadi taitoa, koska emme tuota mitään taiteellista lopputulosta, vaan tulostamme sisintämme paperille – itseä varten.
 • Kurssi kestää kuusi viikkoa. Kun maksat kurssin, saat heti kirjautuessasi ennakkotehtävät käyttöösi! Eli kurssi starttaa kirjautumisesta, ei ostosta. Voit siis ostaa kurssin, ja aloittaa sen myöhemmin – kun on sopiva hetki. Joka viikko saat:

1. teoriaosuuden

2. videoluennon (20–50min)

3. useita valinnaisia harjoituksia

4. meditaation

5. pohdittavan ja keskusteltavan ajatuksen

Vain sunnuntaihin 10.10. 2021 klo 23.59 asti -50%

 • Jos sinulla on käytössä Unelmakarttakirja-tehtäväkirja, löydät myös sieltä tiiviimmän teoriaosuuden sekä jotkin kurssin harjoituksista. Voit tehdä kurssia myös ilman tehtäväkirjaa. Kurssilaiset saavat alekoodin  Unelmakorteista!
 • Kurssi alkaa: ennakkotehtävät ilmestyvät kurssiportaaliin heti, kun olet maksanut kurssin. Saat niistä meiliin linkin. (Huomioithan, että jos käytössäsi on gmail-osoite, Campwire-kurssiportaalin kautta tulevat meilit saattavat mennä Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset -osioon!)
 • Kurssimateriaali on käytössäsi aina vuoden 2021 loppuun saakka. HUOM! Käythän kurssin ennen sen sulkeutumista.
 • Voit tehdä kurssia sen etenemisjärjestyksessä ja itselle parhaiten sopivassa aikataulussa. Suosittelen kuitenkin käymään ensimmäisenä Uskomukset-osion. Jotkin harjoitukset saattavat vaatia useamman päivänkin pohdintaa, ja niitä voi täytellä arjen lomassa.
 • Voit halutessasi tehdä kaikki viikon harjoitukset, tai valita sellaiset, jotka kutsuvat sinua juuri nyt. Tällä kurssilla on huomattavasti enemmän harjoituksia kuin aiemmilla kursseilla, joten voi olla, että omien aikataulujen puitteissa on hyvä tehdä valintaa.
 • Tarjous kurssille päättyy sunnuntaina 10.10.2021
 • Kurssin on sinulle luonut Hidasta elämää -sivuston perustaja, tietokirjailija Sanna Wikström.

Palautteita kurssista, jonka on käynyt jo yli 5 000 ihmistä:

Parasta tässä oli kiireettömyys ja se että sai opiskella kotona.

Parasta antia kurssilla on olleet omaan kirjaan kirjatut ajatukset, unelmapäivä ja toiveet, jotka aina luettaessa saavat miut hymyilemään. 🙂

Koin parhaaksi kurssissa kokonaisuuden, miten se oli rakennettu. Tehtäviä (meditaatiot parhaimpia!) ja muuta tekstiä sopivasti. Sisäisesti sain vahvistusta tunteelleni, että kaikki on mahdollista jos vain annan asioiden tapahtua.

Kurssi pysäytti tosiaan miettimään, että mitä juuri minä haluan, mistä unelmoin. Jotenkin arjen kiireessä vain suorittaa ja unohtaa omat haaveet ja ajatukset. Oli hyvä pysähtyä niiden äärelle.

Kiitos mahtavasta kurssista! Minulle vahvistui ajatus unelmien toteuttamisesta ja siitä, että kun on avoinna maailmalle, niin maailma on myös täysin avoinna minulle!

Sain hyviä työkaluja sen pohtimiseen, mitä itse elämässäni haluan.

Positiivisen tunteen lisäksi opin tiedostamaan paremmin myös sen tunteen, joka kertoo ettei kaikki ole hyvin. Opin siis todella tiedostamaan paremmin, mitä kehoni minulle haluaa kertoa.

 

Kurssin hinta 39,50€ 19.75€ (sis. alv.24%) sisältää:

 • oman voimakirjasi luomisen ohjausprosessin
 • kirjallista tukimateriaalia
 • viikottaiset videoluennot
 • viikottaiset meditaatiot

paljon harjoituksia sekä tietoiselle mielelle että alitajunnalle

 • kurssimateriaalin käytön verkkokurssiportaalissa vuoden 2021 loppuun saakka
 • alekoodin Unelmakorteista

Kurssia varten tarvitset:

 • Vihkon tai kirjan, jossa ei ole ruutuja tai viivoja. Voit myös käyttää Unelmakarttakirja-tehtäväkirjaa.
 • Kynän, jolla sinun on hyvä kirjoittaa, sekä värikyniä tai vesivärit tai muut värit luomista varten.
 • Vanhoja lehtiä (viikolla 4).

Vain sunnuntaihin 10.10. 2021 klo 23.59 asti -50%

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image