Hei sinä! Olet kuningas!

Huomasin, että 100% antaminen on väärin ohjelmointini/egoni mielestä. 100% antaminen tarkoittaa, että elämä on jonkin aikaa epätasapainossa. Jos haluaa saavuttaa jotain, aikaa ja energiaa jää pois muilta asioilta. Joutuu luopumaan asioista, jotta voi saavuttaa tietyn asian – tämä pätee kaikessa. Alan ymmärtämään tätä nyt konkreettisella tasolla.

Päätin 18-vuotiaana olevani miljonääri 25-vuotiaana. En ole epäröinyt asiaa vielä hetkeäkään päätöksen jälkeen. Kun oikeesti PÄÄTTÄÄ jotain, ei mikään muu vaihtoehto ole yksinkertaisesti enää mahdollista. Vaikka kaikki hommat epäonnistuisi, vaikka menettäsin luottamuksen itseeni ja tekemiseeni täysin, niin silti tulen olemaan miljonääri 25-vuotiaana. Ei se ole mikään juttu mulle. Koska ”jos sä pystyt kuvittelemaan – sä pystyt tekemään”.

Mutta tajuatko mitä ”jos sä pystyt kuvittelemaan – sä pystyt tekemään” tarkoittaa?
Moni ei oikeasti tajua. Kyse on edelleen päättämisestä. Mieti vaikka sitä tosi lyhyttä hetkeä, kun päätät, että olet syönyt liian pitkään epäterveellisesti ja haluat nyt muuttaa tilannetta, miltä se tuntuu? Onko epäilystäkään, että aiot tehdä asian eteen jotain? Ei.
Koita miettiä muitakin tilanteita missä olet oikeasti päättänyt tehdä jotain. Se voi olla jotain ihan todella pientä. Se, että nouset sängystä NYT. Tai, että NYT riittää näläntunteen kärsiminen ja on aika syödä. Sitten skaalaa isompiin päätöksiin mitä olet viimeaikoina tehnyt ja mieti miltä ne päätöksentekohetket on tuntunut.

Siinä vaiheessa, kun kärsimisen tunne nousee tarpeeksi korkealle, päätämme tehdä jotain asialle.
Muuttaa tilannetta. Kärsiminen on tärkeää just tästä syystä ja on vähä surullista, että nykyään me pystytään pakoilemaan kärsimystä paljon. Me pystytään antamaan VASTUU muille. Tällöin ei tapahdu kehitystä omassa elämässä. Se ei yksinkertaisesti voi muuttua paremmaksi jos emme uskalla ottaa vastuuta omasta elämästämme. Kaikki rikkaudet, hienot jutut, unelmat, autot, raha, rakkaus, hyvät ihmiset, mielenrauha, onnellisuus ja terveys KUULUU SINULLE (jos ne on sun sydämen toiveita).

Ne on SYNTYMÄOIKEUTESI. Älä anna massojen negatiivisuuden uskotella mitään muuta.  

Ja siis tämä ei ole mitään ”motivaatiopuhetta” vaan ihan naurettava illuusio missä me ollaan eletty jo ehkä vähä liian pitkään. Onneksi nyt hommat on muuttumassa parempaan suuntaan, ollaan vissiin kärsitty tarpeeks.  Lauri Salovaara on tästä hyvä esimerkki ”500 päivässä miljonääriksi” -projektillaan, tämä projekti tulee inspiroimaan meitä juroja suomalaisia uskomaan itseemme enemmän. Kyse ei ole vain rahasta, vaan siitä millaisia asioita me kyetään saavuttamaan, kuhan päätetään saavuttaa.

Eikö olisi jo aika alkaa elämään kuin kuningas(/kuningatar), joka olet ja lopettaa sen olemassaolon piilottelu?   👑

Eikä tämä tarkoita, että sinun pitäisi ottaa muilta pois jotain kun haet sitä mikä sinulle kuuluu. Tai että sinun pitäisi nyt mennä uhoamaan jengille tyyliin, että ”hei sä! Näetkö kuin kova kingi mä oon?! Oon kingimpi ku sä!”  Tai, että sinun pitäisi alkaa anarkistiksi ja aloittaa jotain vallankumousta yhteiskunnan alasajamiseksi (se on moka mitä me ihmiset ollaan historiassa tehty hieman liian monta kertaa). Tämä on ihan hyvä yhteiskunta, tästä on hyvä rakentaa parempaa. Se, ei sen alasajaminen, on meidän sukupolven tehtävä.

Tässä maailmassa kyllä riittää hyvää KAIKILLE. Tee hyvää, ole kuningas/kuningatar ja tuo omaa arvoasi meidän kulttuurille, rikastuta tätä sillä sun omalla tyylillä.

//
Kuninkaalle tärkeää on elinvoimaisuus. Ruokavaliosi täytyy olla kunnossa, jotta jaksat luoda omaa kuningaskuntaasi. 😉

Jos laihtuminen pysyvästi, hyvinvointi, ravinnetiheä ruoka tai sokerinhimosta eroon pääsy ilman taistelua tai itsekuria kiinnostaa, suosittelen osallistumaan mukaan seuraavaan Supermarket Survival -seikkailuun!

-> www.supermarketsurvival.fi/hidasta