Särkymisen siunaus – verkkokurssi rakkaudessa rikkoutuneille

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu kaikille rakkaudessa särkyneille. Onnettomaan rakkauteen jumiin jääneille, itsensä rikkoneille, liikaa venyneille, heikossa hapessa räytyneille, eronneille, rakkauteen kompastuneille, suruunsa koteloituneille, vanhaa haikaileville.

Verkkokurssi on sinulle, joka haluat vielä uskoa rakkauteen ja rakastaa täysin ja kokonaan. Sinulle, joka ajattelet, että rakkautesi voisi olla sinun käsissäsi.

Kurssilla käsitellään rakkautta ja rakastamista itsetuntemuksen näkökulmasta, eli huomio kiinnitetään siihen, mitä Sinä voit tehdä oman rakkauselämäsi eteen tuntemalla paremmin itsesi. Itsetuntemus johtaa selkeyteen omassa tunne-elämässä, rajoissa, kommunikaatiossa, kyvyssä ottaa vastaan rakkautta ja antaa rakkautta. Ydinajatuksena on, että sinä olet avain sinun rakkauteesi.

 • Kurssi sopii erinomaisesti sinulle, jonka suhde on päättymässä ja tiedät haluavasi jatkaa elämääsi eron jälkeenkin. Tavoitteenasi on päästää irti, antaa anteeksi ja jatkaa matkaasi määrittelemättä itseäsi erosi kautta.
 • Kurssi sopii myös sinulle, joka olet jo uudessa suhteessa, mutta et oikein pääse irti menneestä ja tuot vanhojen suhteiden painolastia ja vanhoja käyttäytymismalleja nykytilanteeseen.
 • Samoin tämä voi sopia sinulle, joka olet tulehtuneessa suhteessa, jossa syytellään ja toistetaan vanhoja raskaiksi käyneitä kaavoja.

Verkkokurssilla lähtökohtana on, että kompuroiminen ja epäonnistuminen rakkaudessa on myös mahdollisuus. Tosiasioiden hyväksymisen kautta päästetään irti asioista, jotka eivät enää ole ja siirrytään elämään elämää nykyhetkestä käsin. Mikä kaikki tulee mahdolliseksi kun hellittää vastustamasta muutosta?

Kurssilla katsellaan muutosta uudesta näkökulmasta. Havahdutaan huomaamaan, että muutos on luonnollista ja kuuluu elämään. Sitä ei tarvitse vastustaa. Se on elämänvoima. Liike, jota tarvitsemme, jota kaipaamme, ja jota ilman kaikki pysähtyy. Jämähtää ja muuttuu tahmeaksi.

Huomio on koko ajan sinussa. Mitä sinä voit tehdä oman onnellisuutesi eteen? Mikä sinun rakkauselämäsi osalta on sinun käsissäsi? Sinun rakkautesi avautuu sinun kauttasi. Muihin voimme vaikuttaa vain rajallisesti, itseemme niin paljon kuin uskallamme ja osaamme.

Särkymisen siunaus -verkkokurssi antaa:

 • Selkeyttä tarkastella tilannettasi ratkaisukeskeisesti
 • Tukea ja kannustusta tunnetilojen vapauttavaan läpikäymiseen
 • Tietoa mielen prosessien toimintatavoista oman mielen liikkeiden kirkastamiseksi
 • Tehtäviä omien prosessien läpikäymisen helpottamiseksi
 • Tietoa ja työkaluja irtipäästämiseen ja anteeksiantamiseen
 • Kykyä erottaa asiat, joihin voit vaikuttaa, niistä, joihin et voi vaikuttaa
 • Selkeyttä rajoihin itsen ja muiden välillä
 • Lempeyttä ja hyväksyntää itseä kohtaan
 • Mahdollisuuden nähdä uusia suuntia siellä, missä näit umpikujia
 • Uskoa tulevaisuuteen ja uusiin rakkauksiin
 • Rohkeutta unelmoida paremmasta ja uskallusta ottaa askelia sitä kohti

Särkymisen siunaus-HE-rakkauden arvoinen

Kurssi kestää 6 viikkoa. Sinulle on rakennettu polku, jota pitkin kulkea askel kerrallaan selkeyteen rakkaudessa ja ihmissuhteissa. Yksi askel johtaa toiseen, ja askeleet yhdessä uusiin mahdollisuuksiin. Lempeän ohjauksen avulla avataan rakkauteen, sinuun ja parisuhteeseen näkökulma, joka antaa mahdollisuuden lähestyä rakkautta rauhallisella luottamuksella ja varmuudella.

Joka viikko saat sähköpostin, jossa alustetaan aina seuraavan viikon teema. Lisäksi saat joka viikko katsottavaksesi  useamman videon ja 1-2 tehtävää.

Kurssin rakenne:

Saat kurssin ohjaajalta aina sunnuntaisin sähköpostia, jossa alustetaan tulevan viikon kysymyksiin. Maanantaisin uudet materaalit avautuvat katsottavaksesi ja saat tehtävät tehtäväksesi. Voit tehdä näitä tehtäviä omaan tahtiisi viikon aikana, silloin kuin sinulle sopii. Kurssialue on auki kaksi kuukautta kurssin päättymisen jälkeen, joten kiirettä kurssin käymiselle ei ole.

Kurssilla hyödynnetään kirjoittamista, ohjattuja mielikuvaharjoituksia ja yksinkertaisia selkeyttä lisääviä tehtäviä.

Kurssi alkaa 10.2. ja kestää 6 viikkoa. Kaikki materiaali löytyy suljetulta kurssialueelta, jonne saat käyttäjätunnukset sähköpostiisi ennen kurssin alkua. Ennen kurssia saat kaksi ennakkotehtävää. Jälki-ilmoittautuminen on auki 17.2. saakka.

Saat:

 • Luentoja ja alustuksia rakkauden, eheytymisen, ja omaan potentiaaliin kasvun teemoista
 • Tehtäviä selkeyttämään omaa tilannetta, kasvattamaan itsetuntemusta ja rakentamaan luottamusta
 • Voit suljetulla kurssialueella jakaa ajatuksiasi ja saada tukea muilta kurssilaisilta
 • Ennakkotehtäviä ilmoittautumisen yhteydessä.
 • Kurssin kesto: 10.2.2020 alkaen, kesto kuusi viikkoa. Jälki-ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020.

HINTA: 49,50€ (sis. Alv 24%)
ostonappula 250px-maitokahvi

Keiju Vihreäsalo on sosiologi, kirjoittaja ja Itsetuntemusakatemian kouluttaja. Keiju rakastaa suuria kysymyksiä jotka karkaavat ymmärrystä — sellaisia asioita, kuten rakkaus, elämä, ihmisyys, eheytyminen, kohtaaminen.

Verkkokurssin lähestymistapana on yhdistellä erilaisia tietomuotoja, -perinteitä ja –filosofioita mihinkään yhteen –ismiin jumiutumatta. Käytämme hyväksemme kaikkea sitä tietoa ja kokemusta, mitä rakkaudesta ja kokonaisemmin rakastamisesta tiedetään. Verkkokurssilla Keiju myös kertoo omista kokemuksistaan kipeään avioeroon ja siitä toipumiseen liittyen sekä jakaa ajatuksia omaan potentiaaliin kasvusta. Miten särkyminen voi osoittautua siunaukseksi.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: