Machu Picchun lahja – tie takaisin sisäisen lapsen luottavaiseen rauhaan

Tekstin lopussa Maya-astrologinen ajanlaadun katsaus.

Isänpäivänä, 13.11 2016 täytin viisikymmentäkaksi vuotta ja minusta tuli Maya-astrologian mukaan Maya-aikuinen. Neljä kertaa kolmetoista vuotta elämäni sykleissä tulivat täyteen. Palasin samaan energiaan, kuin syntyessäni. Ympyrä sulkeutui.

Heti seuraavana päivänä alkoi uusi viidenkymmenen kahden vuoden sykli. 14.11. olin kuin nollavuotias, elämäni ensimmäisen päivän kynnyksellä jälleen. Samana päivänä lähdin vetämään matkaryhmää Peruun, teemana matkallani oli tällä kertaa ”Sydämen tie”. Sain Machu Picchulta ja Perusta lahjaksi tunneoivalluksia, joiden arvoa olen sisäistänyt pikkuhiljaa ja jälkikäteen.

Matkasimme parisen viikkoa Perun ihmeitä kokien ja tutkien. Moni paikka synnytti ikimuistoisia kokemuksia. Itselleni yksi voimallisimmista paikoista oli Machu Picchu, jossa löysin tien takaisin sisäisen lapsen luottavaiseen rauhaan. Sydämen tie alkoi avautua.

Korkealla, turvallisesti vuorien huipulla, lepää vihreä jalokivi, muinainen Machu Picchu. Ympäröivät vuoren huiput, tuhansien metrien korkeudessa, muodostavat kuin ruusun terälehdet, jonka ytimessä Inkojen pyhä kaupunki sijaitsee. Inkojen perimätiedon mukaan kaupunki oli toiminut mysteerikouluna. Nuoria oppilaita lähettiin kaikkialta Inka-valtakunnasta opiskelemaan astrologiaa, astronomiaa, parantamista, yrttien käyttöä, pyhää geometriaa, symboliikkaa ja monia henkisyyden taitoja. Täällä tavoitin menneen elämän, jossa olin ollut äärimmäisen onnellinen ja turvassa.

Menneisyyden heijastuksia

Sain välähdyksiä nuoren tytön elämästä, joissa vaihtelivat ilo, leikkisyys, täydellinen luottamus elämään ja vahva yhteys luontoon. Yrttien parantava voimat, herkät aistit, avoin tietoisuus ja kyky elää tässä hetkessä, olivat osa tuota kokemusta. Välähdykset nostivat pintaan rakkauden täyteisen tunteen; turvassa, onnellinen ja luottavainen.

Sanoinkuvaamattoman lämmin olo sydämessä, tunne jonka puutteen vasta nyt ymmärsin, kun sain tuntea sen kaikessa voimassaan.

Minun elämäni perusturva oli järkkynyt seitsemän vuoden ikäisenä, kun isäni kuoli joulupäivänä. Hylätyksi tulemisen tunne teki minusta vuosien saatossa hyvin omavoimaisen ja luottamattoman. Sisäinen lapseni ei oikein osannut ottaa vastaan hoivaa, eikä uskaltanut oikein luottaa muihin kuin itseensä. Kasvatin ylivahvan ja selviytyvän maskuliinisen puolen sisäisen lapseni suojaksi. Kun sain tämän syvällisesti koskettavan tunteen Machulla, sain yhteyden itseeni ja siihen miltä tuntuu, kun voi luottaa ja olla onnellinen,
turvassa itsessään.
Näillä aineksilla elämäni uusi sykli tuntui käynnistyvän upeasti. Sisäinen lapsi sai eheytyä ja aloittaa uteliaan luottavaisen matkan uuteen elämän sykliin.

Turhasta voimasta luopuminen

Peru opetti luopumaan liiasta kestävyydestä ja ankaruudesta itseä kohtaan. Oleilimme suurimman osan aikaa 3000 – 4000 metrin korkeudessa, ja ohut vuoriston ilma opetti kävelemään hitaasti, tietoisena jokaisesta askeleesta.
Opin että vuoren voi valloittaa kiipeämättä sille. Haastavampaa kuin uskoisikaan. Matkanjohtaja jää pienemmän ryhmän kanssa vuoren juurelle, kun toiset lähtevät matkaan. Tuntui vähän alastomalta, kun turhaa voimaa lähti, ja tilalle tuli uutta, jotain tuntematonta ja epävarmaa herkkyyttä. Tätä untuvikon roolia minä en osaa, ja sainkin sitä opetella sitten Perun jylhien Inka kaupunkien ja temppelien juurelle pysähtyneenä.

Prosessi sisäisen lapsen huomioimiseen alkoi siitä, että ei vaadi itseltään enempää, kuin mihin pystyy.
Vain minä voin antaa itselleni luvan olla väsynyt, keskeneräinen tai tarvitsevainen.

Enhän vaatisi pieneltä lapseltakaan enempää kuin mihin hän on kykenevä.
Miksi vaatisin itseltäni, vaikkakin aikuisena, yhtään enempää.

Syntyi oivallus, jonka mukaan menisin tästä eteenpäin sisäinen lapsi edellä. Jos jokin tuntuu pelottavalta, uuvuttavalta tai sietämättömältä kohdata, voin jättää sen myöhempään, tai kokonaan pois. Olen lempeä ja armelias itseäni kohtaan ja suojelen itseäni tilanteilta, ihmisiltä tai asioilta, jotka tuntuvat ylitsepääsemättömiltä. Voima syntyy, jos sen on tarkoitus syntyä. En pistäisi 3 vuotiasta vuoristorataan Linnanmäellä, miksi pakottaisin sisäistä lastanikaan. Karuselli on sopivampi.

Tunnekerroksien syväluotaus ja sisäisen lapsen parantaminen

Isäni kuolemasta tuli joulupäivänä 2016 tasan 45 vuotta. Olin jo ajatellut, että isäteemaa olen opiskellut tarpeeksi, mutta toisin kävi. Joulun ja vuodenvaihteen tienoilla jouduin käymään läpi hyvin kipeitä tunteita, elämän näyttäessä hyvin raadolliset ja satuttavat kasvonsa. Ensi silmäyksellä tilanne tuntui mahdottomalta, epäoikeudenmukaiselta ja täysin järjenvastaiselta, ja vieläpä JOULUNA!

Lapsuuden joulunäytelmä sai kuin toisinnon, vähän erilaisissa puitteissa, mutta riittävän hätkähdyttävästi.
Lopulta, pitkän synnytysprosessin jälkeen, löysin kolikon kääntöpuolen, ymmärsin että satuttaviin tapahtumiin sisältyikin suuri mahdollisuus.

Minun oli aika luopua liiasta voimasta ja elämän kontrolloinnista. Oli aika vapauttaa sisäinen lapseni vanhoista tunnepanssareistaan lopullisesti.

Melkoisen kipeä pommi tarvittiin tähän räjäytysprosessiin, ennen kuin oivalsin antautua elämälle ja antaa sydämen ohjata täysillä. Nyt vasta pääsi luottavainen lapsi minussa tuntemaan sydämen kirkkaan tunteen, jonka olin Picchulla tavoittanut.

Kauan kadoksissa ollut Machu Picchu, herätti eloon kauan kadoksissa olleen tunteen
Jatkossa tämä rakkauden tunne toimii johtotähtenä elämässäni, sen haluan tuoda elämäni jokaiseen hetkeen. Haluan pitää sydämeni avoimena ja kokea kaikki aidosti, luottavaisesti. Erityisesti haluan vastaanottaa ilman kursailuja. Haluan oppia antamaan ilman ehtoja. Haluan kokea kaikki tunteet aitoina.

Tunnen heikkouteni ja tunnen vahvuuteni. Voin antautua elämän virtaan ilman turhia suojauksia. Osaan pyytä apua ja delegoida. Luotan että elämä kantaa. Rakastan ja olen rakastettu sydämen täydellä avoimuudella.

Maya-astrologinen ajanlaadun katsaus

Joulunaika ja vuodenvaihteen energiat olivat yleisesti monille hyvin haastavat. Maya-astrologian valossa joulun ja vuoden vaihteen energiat nostivat pintaan syviä, alkukantaisia ja rajujakin tunnetukoksia. Kaikki se, minkä on pystynyt aiemmin pitämään piilossa, on noussut esiin ja kohdattavaksi.

Haasteet ovat olleet sitten jokaiselle juuri sen mukaisia, kuin mikä omaan kehitykseensä on tarvittu, että pääsee todellisen itsensä äärelle. Erityisesti miehet ovat reagoineet poikkeuksellisesti tai vahvoilla tunteilla, ja tämä on laittanut monet parisuhteet koetukselle, tai tarkistamaan oman suhteen perustuksia.

Näissä energioissa on joutunut todella syvällisesti katsomaan itseään peiliin

Vuosi 2017 alkoi energialla, jossa kaikki tunnetukokset, ihmissuhteet
tai elämän takut on pitänyt saada selvitettyä ja puhtaaksi.

Tammikuun loppupuoli sujui erityisesti sisäisen lapsen äärellä. Miten voi lapsi minussa, sen mukaan ilmennän itseäni. Mitä enemmän yrittää pakoon, sitä syvemmin saa kahlata tunnesuon hetteikössä, tai egomielen labyrintteihin eksyneenä. Nyt on annettava sydämensä parantua ja avautua, että luottavainen lapsi sisälläsi saa iloisesti heittäytyä elämän leikkiin mukaan.

Yleisesti tammikuun energia tahmaisuudessaan laittoi pysähtymään ja katsomaan itseensä, sekä tutkimaan tunnereaktioitaan. Samalla on ollut tarkoitus säätyä luonnolliseen omaan tahtiin ja itsen kuunteluun. Suunnitelmien muutoksia, peruutuksia ja saamattomuutta, sekä ajatuksen takkuilua on ollut ilmassa.

Helmikuun alussa energia alkaa pikku hiljaa liikkua eteenpäin, ja elämän eliksiiri virtailee jo vuolaammin. Asiat etenevät ja ideat alkavat saada muotoa.

Helmikuun loppu puoli onkin sitten melkoista synkronismin virtausta. On tärkeä pitää itsensä reagointikykyisenä, ja elää hetkessä, sillä mahdollisuuksia saattaa avautua odottamattomalla tavalla. Helmikuussa kerätään satoa elämän kukoistavasta runsaudesta. Se mitä on idätellyt ja synnytellyt, saa nyt muodon ja kypsyyden.

Nyt punnitaan sisäisen lapsen luottavaisuutta ja uskallusta hypätä virtaan mukaan.
Intuitiolla pääsee pidemmälle kuin järkeilyllä, sydämen navigaattori antaa parhaan opastuksen.

Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image