Anna tilaa universumille

En halua tuoda parhaita oivalluksiani julkisesti esiin. Kertomalla niitä esimerkiksi tällä HE-palstalla, lukijani – eli sinä – saatat alkaa käyttämään tietoja minua vastaan jollain tavoin, kun me joskus ehkä tapaamme. Et välttämättä negatiivisesti, mutta sen verran, että en koe enää hallitsevani tilannetta tai kanssakäymistä sinun kanssasi. Koska tiedät miksi puhun tai käyttäydyn tietyllä tavoin. Oivallukset ovat osa identiteettiäni, ne ovat aarteitani. Kaikki se valtava määrä työtä ja vaivaa mitä olen nähnyt niiden saamisen eteen tarkoittaa, että ne kuuluvat minulle. Minä olen se, joka on oikeutettu voittamaan näillä keräämilläni taidoilla. Minun täytyy siis säädellä ja laskelmoida, mitä oivalluksia sinulle kerron. Suurimmat oivallukset pidän tietysti itselläni, mutta voin antaa sinulle maistiaisia niistä. Tosin vain sen verran, että saat hetkellisen hyvänolon tunteen ratkaisusta ongelmaasi ja sinulle jää positiivinen mielikuva minusta.

Tällaista on Egon puhe. Tällaista on ajattelu, mikä vie ihmiskuntaa taaksepäin. Jokaisella Egon puheet näyttävät erilaiselta, minulla ne näyttää joskus ylläolevan tekstin mukaiselta. Kaikki alkaa pienistä ajatuksista, niistä, jotka luovat eroja välillemme. Minä olen minä ja sinä olet sinä. Vertaillaanko kumpi on parempi?

Tätä voisi kutsua kollektiiviseksi sairaudeksi. Mielemme on sairastunut ja sairauden nimeksi voisi antaa vaikka HEK:n (Huonolaatuinen Egon Kasvu).
Onneksi sairauksia voi parantaa. Tehokkaana lääkityksenä toimii päivittäiset kiitollisuusharjoitukset, meditoiminen, ruokavalion päivittäminen, huonolaatuisen sisällön katselun vähentäminen, peilaaminen läheisten kanssa ja rakastaminen. Tehokkain tapa tuoda toisiamme lähemmäs on avautua. Kertoa avoimesti pelkoja ja heikkouksia, sanoa mitä ajattelee ja mihin uskoo. Puhua itseään pelottavista asioista ja tunteista. Näyttää maskin alla piilevä rakkautta kaipaava lapsi. Jos minä riisun maskini, annan rohkeutta sinulle tehdä samoin. Päästä irti hallitsemisen illuusiosta ja uskalla luottaa elämään.

Vanhassa maailmassa kuvittelimme, että pitämällä aseista kiinni saamme voimaa ja valtaa. Uudessa maailmassa se, joka antaa paljon muille myös saa paljon. Homma toimii kuten liikunnassa. He, jotka kuluttavat paljon energiaa, tarvitsevat paljon energiaa ja siten luonto tarjoaa sitä heille mielin määrin. Anna kaikki parhaimmat aarteesi pois. Vähennät siten myös omaa taakkaasi, sinun ei enää tarvitse kantaa painavia aarteita, laskelmoida kenelle ja mistä hinnasta niitä jaat, vaan matkasi varrella levittelet timantteja ja samalla niitä löytyy edestäsi jatkuvasti lisää. Universumin voima alkaa virrata lävitsesi, et ole enää pato, vaan täysillä virtaava koski.

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image