Ainoat 5 oivallusta mitä tarvitset

1. Lopullista vastausta ei ole olemassa mihinkään ongelmaan.
Mikään ongelma ei ole koskaan totta. Jokainen ongelma on illuusio, mielen kepponen. Älä pyri ratkomaan ongelmiasi järjellä vaan sen sijaan pyri keskittymään tähän hetkeen. Tässä hetkessä ei voi koskaan olla ongelmia. Tässä hetkessä ei koskaan elä samanaikaisesti mieli (ongelmat) ja tietoisuus (ainoa vastaus). Tässä hetkessä on ainoastaan tietoisuus, ykseys, rakkaus. Keskity tätä lukiessasi jaloissasi virtaavaan energiaan, niin saatat huomata mitä tarkoitan. Kun järkeily vähenee ja oleminen vahvistuu, ongelmat ratkeaa – tai lakkaa olemasta.

2. Teet jo parhaasi.
Et voisi koskaan tehdä vähemmän kuin parhaasi. Sinun parhaasi voi näyttää tällä hetkellä toisenlaiselta kuin miltä naapurisi. Olet tärkeä ja sinun parhaasi tässä maailmassa on merkittävä. Hyvä sinä!

3. Kaikki menee juuri niinkuin pitää ja sinä et siihen voi vaikuttaa vaikka kuinka yrittäisit.
Luovuta ja luota. Mikään ei ole hallussasi.

4. Sinussa on varjopuoli, opi rakastamaan sitä.
Opi elämään sen kanssa. Elämä ei ole pelkkää valoa, pimeys on tärkeä osa tätä maailmaa. Älä elä kuin sitä ei olisi olemassa, vaan kohtaa se ja opi kääntämään se vahvuudeksi. Se ei tule tässä elämässäsi katoamaan milloinkaan, ainoastaan muovautumaan ja kevenemään. Pimeydellä tarkoitan rumia ja jopa kauheita ajatuksiasi, varjopuoliasi, pelkojasi, ”vääriä” tekojasi, pahuuttasi, heikkouksiasi, traumojasi ja tiedostamattomuuttasi. Ajattelemme usein täydellisen ihmisyyden, sen mitä niin moni meistä tavoittelee, olevan pelkkää valoa. Ymmärrä, että tämä on valtava illuusio. Jos haluat tietää mikä on täydellistä, katso peiliin.

5. Nämä viisi oivallusta ovat mielen karkkia, ei lopullisia vastauksia.

Facebook-sivuni: www.facebook.com/samuelglassar
Youtube-kanavani: www.youtube.com/c/samuelglassarcom

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image