Makoisan mehevät banaanimuffinit ovat tajuttoman hyvä herkku minikoossa

Banaani on yksi lempi makeuttajistani kotikeittiössä. Se tekeytyykin helposti moneksi herkuksi, kuten pannukakuiksi, lätyiksi, jäätelöksi, leiviksi, kakuiksi, leivonnaisiksi ja niin edelleen. Banaani sisältää myös hyvän määrän elimistölle tärkeitä ravinteita, kuten muun muassa magnesiumia, kaliumia ja foolihappoa.

img_2377

Tällä kertaa haluan tutustuttaa sinut näihin valtavan ihaniin pikkuruisiin banaanimuffineihin. Muffinien koostumus on makoisan mehevä ja leivoksen sisällä odottava cashewvoi-yllätys viimeistelee samettisen suupalan koukuttavalla tavalla. Mietin vain, että miten joku näin terveellinen voi olla samalla näin tajuttoman hyvää?

BANAANIMUFFINIT

Ohjeesta tulee 12 kpl pieniä muffineja

2 banaania

2 kananmunaa

1 dl kaurahiutaleita

1 dl mantelijauhoja

1 rkl psylliumia

1 tl soodaa

1 tl kardemummaa

1 tl vaniljajauhetta

ripaus suolaa

maustamatonta cashewvoita

VAIHE 1) Pyöräytä kaikki aineet yhteen kevyesti tehosekoittimessa

VAIHE 2) Voitele silikoniset muffinivuoat. Lusikoi muffinitaikinaa noin muotin puoliväliin saakka. Sujauta väliin teelusikallinen cashewvoita ja täytä vuoka taikinalla. Huom. Jätäthän taikinalle kohoamisvaraa

VAIHE 3) Paista banaanimuffinit uunin keskiosassa, 175 asteessa, noin 20 minuuttia.

 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Voimaa paranemiseen -kortit

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  21,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Voimaa paranemiseen -paketti

  46,90  32,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Viihdy omassa arjessasi -kirja

  25,00  21,25  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin