Näistä jutuista olette tykänneet eniten – 6 suosikkia

Hidasta elämää -sivusto täyttää 6 vuotta 1.10.2016! Sivustollamme on julkaistu näiden 6 vuoden aikana tuhansia tekstejä, ja synttäreiden kunniaksi kaivelimme hieman arkistojamme. Tässä sinulle 6 poimintaa sivustomme koko historian tykätyimmistä jutuista!

 ♥ ♥ ♥

15 asiaa, joita sinun ei tulisi tehdä itsellesi

”Kun lopetat näiden asioiden tekemisen, se auttaa puhdistamaan mielesi, sydämesi, kehosi ja elämäsi kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua, kasvata sinua tai tee sinua onnelliseksi. Näin annat luvan sille, että jatkossa vain hyvät asiat löytävät luoksesi.”

Lue koko teksti täältä!

 ♥ ♥ ♥

Lapsi ei tiedä, että olet vihainen kiireelle etkä hänelle

”Lapsi on kiireen, stressin ja väsymyksen tulilinjalla. Hän on este suorittamiselle. Hän on este sille, että aikuinen ei pääse maaliin (jota ei työelämässä ole olemassakaan).

Mutta ei lapsi ole este. Hän on lapsi. Lapsi, joka haluaa, että äiti ja isä rakastavat enemmän kuin vihaavat (kiirettä). Hän haluaa, että äiti tai isä eivät aina olisi kiukkuisia – varsinkaan hänelle.”

Lue koko teksti täältä!

 ♥ ♥ ♥

Juha Vuorinen: ”Elämän tarkoitus on olla ihan sikaonnellinen”

RAKKAUS – Maailman eniten väärin käytetty sana. Monet puhuvat rakkaudesta tietämättä, mitä se oikeasti tarkoittaa. Käytän malliesimerkkinä parisuhderakkautta. Ensin tulee ihastus, sen jälkeen ahdistus, ja jos näistä on selvitty, voi aloittaa pitkän ja kivisen kompuroinnin kohti sitä tilaa, jolla on jotain tekemistä todellisen rakkauden kanssa. Minulle se on synonyymi toisen ihmisen silmittömälle kunnioitukselle.”

Lue koko teksti täältä!

 ♥ ♥ ♥

Erään taksikuskin tarina

”Tulin osoitteeseen ja painoin tööttiä. Pienen odottelun jälkeen painoin uudelleen. Oli vuoroni viimeinen ajo, joten ajattelin ajaa tieheni, mutta sen sijaan parkkeerasin autoni ja kävelin ovelle ja koputin. “Pieni hetki”, vastasi vanhalta kuulostava ääni. Kuulin, kun jotain kiskottiin lattiaa pitkin.

Pitkän odottelun jälkeen ovi aukesi. Edessäni seisoi yhdeksänkymppinen pieni nainen. Hänellä oli kuviollinen mekko ja pillerihattu, jossa oli huntu, kuin 40-luvun elokuvasta.”

Lue koko teksti täältä!

 ♥ ♥ ♥

Erityisherkän 10 huippuominaisuutta

”Herkkä ihminen on loistava kasvattaja, tukihenkilö, terapeutti ja neuvonantaja. Hän aistii toisten tunteet ja tarpeet muita herkemmin ja osaa rakentaa luottamuksellisia ja syvällisiä ihmissuhteita. Hän on aidosti kiinnostunut sielunelämästäsi ja haluaa että sinulla on mahdollisimman hyvä olla.”

Lue koko teksti täältä!

 ♥ ♥ ♥

Tarina kalastajasta ja liikemiehestä

”Liikemies naurahti ja ojensi ryhtiään. ’Hyvä herra, minulla on liikkeenjohdon tutkinto Harvardista ja voin auttaa sinua. Sinun pitäisi kalastaa enemmän ja ostaa tienesteillä suurempi vene. Ennen pitkää voit ostaa lisää veneitä ja lopulta omistaa kokonaisen kalastuslaivueen.'”

Lue koko teksti täältä!

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image