Tikapuut rakkauteen -videoverkkokurssi

TÄYSIN UUSITTU VIDEOVERKKOKURSSI !

KURSSI ON SINULLE

  • jos olet lukenut Tikapuut rakkauteen-kirjan. Kurssi syventää omaa prosessia ja kirjan aiheita ja antaa uusia näkökulmia. Kurssilaisten muodostama yhteisö liikuttaa ja voimistaa sinua, tukee ja kannustaa. Tara on mukana vastaamassa kysymyksiin koko kurssin ajan.
  • jos et ole lukenut kirjaa etkä tiedä tikapuista yhtään mitään. Kurssi on kattava ja mielenkiintoinen matka tunteiden maailmaan.
  • jos mieluummin kuuntelet kuin luet. Ympäri Suomea pidetyt Tikapuut rakkauteen-luennot ovat koskettaneet jo satoja ihmisiä. Nyt sinullakin on mahdollisuus kuunnella Taran innostava, hauska ja maanläheinen luento, sinulle sopivissa osissa.
  • jos haluat mieltäsi avartavia kysymyksiä ja tehtäviä avuksesi itsetuntemuksesi tielle.

Uskalla tuntea ja luottaa tunteisiisi, niin alat luottaa myös itseesi. Itsetuntemus on suuri voimavara!

Kurssi sopii naisille sekä miehille! Bonuksena on osio ”Tikapuut ja parisuhde”.

Tikapuut rakkauteen- verkkokurssilla tutustutaan tunteiden tikapuuhun. Tunnistat ne tunteet, joita juuri sinulla on taipumus eniten tuntea ja opit mitä nämä tunteet sinulle yrittävät viestittää. Näet myös selvästi, mitä tunteita tukahdutat ja kun ymmärrät miksi, uskallat tuntea niitä.

Elämässä kuljetaan tunteiden tikapuita, ylös ja alas. Joka tikapuun tasolla käydään, jossain viivytään vähän kauemmin, joihinkin jäädään hieman jumiin. 

”Mikään ei ole yhtä vapauttavaa ja voimauttavampaa kuin uskaltaa tuntea kaikkia ihmisyyteen kuuluvia tunteita! Jos taas tuntee olevansa aina jumissa jossain tunteessa, kuten vaikka vihassa tai syyllisyydessä, on aika tehdä asialle jotain, sillä jumittaminen on raskasta ja sairastuttaa siinä missä joidenkin tunteiden kokonaan kieltäminenkin.

Olen lukenut ja opiskellut paljon, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään näin helposti ymmärrettävään, mullistavaan, informatiiviseen ja hyödylliseen tapaan puhua tunteista kuin Taran tikapuut rakkauteen! Yleensä yhtä tunnetta käsitellään aina erillisenä, mutta Tara tuo kaikki tunteet samalle kartalle – tai siis tikapuulle – ja selittää niiden keskinäisiä suhteita ja sitä miten voimme ymmärtää jokaisen tunteen tärkeän viestin itsellemme. Kaikki tämä hauskasti, suoraan ja innostavasti!”

Sanna 41 v.

Tunnetaso, jolla olet, vaikuttaa tunteisiisi, havainnointiisi, asenteeseesi, maailmankuvaasi ja uskomuksiisi. Kun ihmiset sanovat että “ihan kuin oltaisiin eri maailmoista”, se todella on näin, niin suuret näkemyserot ovat puskemisen ja voiman maailmassa.

Katsomme ihmisiä joko ylöspäin tai alaspäin, sen mukaan millä tasoilla he ovat. Jos seisot ystäväsi kanssa eri tasoilla tai jopa eri maailmoissa, olet varmasti hämilläsi ja ihmettelet miten hän ei ollenkaan näe tai ymmärrä asioita kuten sinä.

Ymmärrys lisää anteeksiantoa ja mielenrauhaa. Kuulet suoraan ihmisten sanoista, voit lukea heidän teksteistään ja nähdä jopa heidän olemuksestaan, millä tasolla he ovat.

Kun mietit, millä tasolla itse olet tai muut ovat, kyse ei ole tuomitsemisesta ja arvostelemisesta vaan ymmärtämisestä ja hyväksymisestä. Lohduttavinta on tietää, että kaikki tekevät parhaansa siltä tasolta missä ovat, ja että se missä olet, on aina tarkoituksenmukaista ja opettavaa, eteenpäin vievää ja vapauttavaa.

Kurssilla käydään läpi kaikki tikapuun tunteet, niin että ymmärrät tunteen viestin ja suunnan ja tiedät mitkä ovat omat ja läheistesi tarpeet kun sitä tunnetta tunnette. Näin osaat ottaa askeleita joko eteenpäin tai taaksepäin ja antaa itsellesi ja muille sitä mitä he kaipaavat.

Hyödyt siitä että tunnet ja vapautat tunteitasi:

• Terveyden tilasi paranee, sillä tunteet eivät aiheuta energiatukoksia kehoosi
• Turhautuminen ja stressaantuminen vähenee ja ymmärryksen suoma rauha voimistuu
• Tila rakkaudelle kasvaa ja se näkyy ihmissuhteiden syventymisenä
• Saavutat paremmin tavoitteesi kun olet voimissasi
• Sinulla on vähemmän tarvetta tiedolle ja opit käyttämään intuitiotasi
• Sinusta tulee luovempi ja vapaampi, kun laajennat rajojasi
• Sinusta tulee rauhallisempi ja tietoisempi

Opit myös ymmärtämään egoasi ja tunnistat voimaasi rajoittavia uskomuksia. Voimaannut ja kiipeilet vapaammin!

Kurssin pitää Tara Lange, äiti, kirjailija, yrittäjä ja luennoitsija. Tara on yksinkertaisuuden ja joutilaisuuden ylistäjä ja suorapuheinen ja huumorintajuinen valmentaja. Tikapuut rakkauteen ja Tikapuut rakkauteen- tehtäväkirja ovat osa Hidasta Elämää-kirjasarjaa. 

”Tikapuut ovat sellainen paketti ymmärrystä elämään, itseen ja toisia ihmisiä kohtaan, että se saisi kuulua koulun perusopetukseen. Sen kautta pystyy ymmärtämään omia tunteita, sanoittamaan oloaan ja tietoisuus auttaa asioiden prosessointiin. Jokaisella on omat askeleensa ja ei ole parempaa tai huonompaa. Jokaisella elämän alueella olemme eri tasolla ja välillä kiikutaan voimaantumassa ylempänä ja välillä opitaan alempana. Lempeää ja vapauttavaa, olla ja tuntea sitä mitä kulloinkin on.”

Terhi, 40 v.

Aloitamme 1. marraskuuta ja kurssi päättyy 12. joulukuuta.

Verkkokurssin hinta on 39,95 (sis. alv.24%)

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset kurssille TÄSTÄ

ihmissuhteet_ja_parisuhde ura_ja_elamantehtava terveys_ja_keho 

Kurssin yksinkertaisen riemukkaan kuvituksen on piirtänyt Anne Muhonen.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
  • Unelmakarttakirja-verkkokurssi LAHJAKSI

    39,50  (sis. alv)
    Lisää ostoskoriin