Valitsemalla taitavasti luomme kohtalomme

samuel_blogi

Meille ihmisille on annettu päätösvalta yhteen asiaan ja se on valitsemisen mahdollisuus.
Voimme sanoa kyllä tai ei.

Se mitä päätämme tehdä jokaisessa hetkessä määrittelee miltä tuleva kohtalomme näyttää. Kaikki lähtee arjen pienistä valinnoista. Jokaisella valinnalla on tietty seuraus ja tekemällä hyviä valintoja voimme ikäänkuin ohjata omaa venettämme, joka kulkee kovassa virtauksessa. Jos emme tiedä minne haluamme päätyä, virta vie meitä minne sattuu. Meiltä jää huomaamatta se, että veneestä löytyy peräsin josta voisi ohjata suuntaa.

Päätöksentekoa helpottaa tavoitteen olemassaolo. Ilman tavoitetta annamme oman kohtalomme ulkopuolisten tekijöiden käsiin. Reagoimme tapahtumiin sen sijaan, että olisimme päättäväisiä. Ihminen joka ottaa kohtalon omiin käsiinsä ja luo itselleen tavoitteita, luo oman totuutensa.

Jokainen kykenee menestymään haluamallaan tavalla. Täytyy päättää onnistuvansa ja sitten antaa sen tapahtua.

Jos kaipaat hieman positiivista motivaatiota ja inspiraatiota omaan päivääsi niin yllä oleva lyhyt elokuvamainen video kannattaa ehdottomasti vilkaista.  😎 ❤

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image