Näin rentouttava Tyyni-juomajauhe auttaa sinut parempaan uneen

Rentouttavaa Tyyni-juomajauhetta voidaan käyttää kahdella tavalla: iltaisin unettomuuteen ja aamuisin ahdistukseen.

Aloita rentouttavan Tyyni-juomajauheen käyttö ottamalla sitä 1 mittalusikallinen kolmena perättäisenä iltana. Sekoita juomajauhe lämpimään veteen tai muuhun haluamaasi ei-kofeiinipitoiseen juomaan. Suklaanmakuinen Tyyni-juomajauhe maistuu parhaalta, kun sen sekoittaa maitoon, riisimaitoon, kauramaitoon tai mantelimaitoon. Jos pyrit välttelemään nesteen juomista ennen nukkumaanmenoa, voit sekoittaa Tyyni-juomajauheen omenasoseeseen.

Nauti Tyyni puoli tuntia ennen nukkumaanmenoa ja tee jotain rauhoittavaa ja rentouttavaa (toisin sanoen, ei aivoja ja ajatuksia aktivoivaa) ennen kuin menet sänkyyn. Kolmen illan jälkeen lisää annostusta, jos se on tarpeen, ja odota jälleen kolme yötä saavuttaaksesi halutun tuloksen. Voit lisätä annostusta edelleen tarpeen mukaan.

Kaksi mittalusikallista Tyyni-juomajauhetta on useimmille ihmisille riittävä annostus, mutta jotkut tarvitsevat enemmän. Kunkin kehon yksilölliset tarpeet eivät ole suoraan riippuvaisia henkilön painosta, koska jokaisen ihmisen biokemia on erilainen. Yleensä tarvitaan muutama käyttökerta ennen kuin havaitset Tyynin parhaan mahdollisen hyödyn.

Tyynin teho jatkuu vielä muutaman päivän/yön ajan senkin jälkeen, kun olet nauttinut sitä viimeisen kerran. Yksi keino kokea Tyyni-juomajauheen hyödyt parhaimmillaan on nauttia rentoutumisjuomaa 5–7 päivänä/iltana peräkkäin ja sen jälkeen pitää 2–3 päivän/illan tauko, ennen kuin aloitat uudelleen samalla kaavalla.

Tyyniä voi turvallisesti käyttää päivittäin. Tyyni-juoma itsessään sisältää riittävästi B3-vitamiinia useimmille, mutta jos kärsit B3-vitamiinin puutteesta, voit varmuuden vuoksi käyttää myös B-vitamiinilisää

Päästäksesi Tyynin avulla eroon unettomuudesta, muista myös huolehtia näistä viidestä asiasta saadaksesi normaalin unesi takaisin:

  • Nuku pimennetyssä huoneessa
  • Poista makuuhuoneesta televisiot, radiot ja tietokoneet
  • Nuku huoneessa, jonka lämpötila on miellyttävä
  • Pidä kiinni säännöllisestä unirytmistä
  • Nauti päivittäin monivitamiinia, joka sisältää B3- ja B6 -vitamiineja

Tyyni on ensimmäinen Hidasta elämää -tuoteperheen terveystuote ja se tuodaan markkinoille yhteistyössä terveystuotealan pioneerin Biomedin kanssa. Tyynin on kehittänyt kanadalainen psykiatrian erikoislääkäri ja tutkija Craig Hudson.


tyyni_widget2

 

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image