Palautteita Unelmakarttakirja-verkkokurssista

Unelmakarttakirja-verkkokurssilla tehdään oma voimakirja, jonka rakentamisessa käytettiin voimauttavia työskentelytapoja. Tässä muutamia poimintoja kurssipalautteista (lopussa ilmoittautumisohjeet kurssille):

Parasta tässä oli kiireettömyys ja se, että sai opiskella kotona.

Parasta antia kurssilla on olleet omaan kirjaan kirjatut ajatukset, unelmapäivä ja toiveet, jotka aina luettaessa saavat miut hymyilemään. 🙂

Koin parhaaksi kurssissa kokonaisuuden, miten se oli rakennettu. Tehtäviä (meditaatiot parhaimpia!) ja muuta tekstiä sopivasti. Sisäisesti sain vahvistusta tunteelleni, että kaikki on mahdollista jos vain annan asioiden tapahtua.

Unelmakartan tekeminen oli parasta kursilla, siinä havahtui näkemään, että moni itselle tärkeä ja rakas asia oli itseni ulkopuolella ja kaukana itsestäni. Mutta kurssin jälkeen huomaan, että moni niistä on tullut lähemmäs minua ja unelmat ovat alkaneet toteutua. Kurssin myötä olen saanut rohkeutta elää omanlaista elämää, eikä sitä elämää, mitä toiset minulta haluavat ja odottavat.

On muuttunut pieniä ja isoja asioita, ja niitä vain tapahtuu ja olen ollut ihan ihmeissäni ja saanut ilon sekä luopumisen kyyneliä asioista… joista on tajunnut, että nämähän mä kirjoitin sinne kirjaan…

Kurssi pysäytti tosiaan miettimään, että mitä juuri minä haluan, mistä unelmoin. Jotenkin arjen kiireessä vain suorittaa ja unohtaa omat haaveet ja ajatukset. Oli hyvä pysähtyä niiden äärelle.

Opin niin paljon uutta itsestäni! Löysin kadoksissa olleet unelmani. Sain kokonaan uuden suunnan ja toivon elämääni.

Paljon on muuttunut kurssin myötä, negatiivisia ihmisiä lähtenyt ja uusia juttuja alkanut.

Kurssin ihaninta antia oli Sydänyhteys-meditaatio, tuli melkein itku.

UKK_palaute

Kiitos mahtavasta kurssista! Minulle vahvistui ajatus unelmien toteuttamisesta ja siitä, että kun on avoinna maailmalle, niin maailma on myös täysin avoinna minulle!

Sain hyviä työkaluja sen pohtimiseen, mitä itse elämässäni haluan.

Positiivisen tunteen lisäksi opin tiedostamaan paremmin myös sen tunteen, joka kertoo ettei kaikki ole hyvin. Opin siis todella tiedostamaan paremmin, mitä kehoni minulle haluaa kertoa.

Pysähdyin ehkä ensimmäistä kertaa elämässäni kuuntelemaan, mitä minä oikeasti haluan. Tai ainakin nyt minulle annettiin siihen oikeat työkalut.

Odotin innolla aina aamupäiviä, kun tiesin että pääsen tehtävien pariin.

Kirjaan on myös helppo palata vielä uudestaan ja uudestaan fiilistelemään. Unelmat tuntuivat tulevan jotenkin konkreettisemmiksi ja lähemmäs.

Sain laitettua unohtuneita unelmia lentoon ja hiukan enemmän uskoa itseen. Kurssilla parasta oli monenlaiset työskentelytavat, se, että pystyi etenemään omassa tahdissa.

Haluan kiittää Sanna sinua sydämeni pohjasta tästä kurssista. Olen sitä mieltä, että ihan jokaisen ihmisen olisi hyvä käydä tällaisia asioita omassa elämässä läpi.

Unelmat ovat ilmassa leijuvia ajatuksia. Tämä kurssi auttoi ottamaan ne kiinni, ja opetti näkemään niiden täsmällisen muodon.

Odotin etukäteen kurssin viikonloppuja.

Sain sisäistä rohkeutta, uskallusta, voimaa ja iloa lisää elämään. Taitoa kohdata asioita eri tavalla kuin ennen, ilman pelkoa.

Sisäinen muutos on suuri, tiedän paremmin, kuka olen ja mitä haluan. Konkreettisesti ehkä opin unelmoimaan, vähän, mutta kuitenkin.

Sinulla on taito sanoa asiat ymmärrettävästi. Elävän elämän esimerkit ovat minusta aina ihan parhaita! Asiat oli riittävän pienissä paloissa, omaksuminen on helpompaa.
Jossain taisin jo aiemmin kirjoittaakin, että tämä kurssi kokosi yhteen nyt sen kaiken mitä olen vuosien aikana lukenut, nähnyt dokumenteissa jne. Nyt Tiedän. Ja se on muuttanut minua ihan solutasolla.

Kiitos Sanna, kun annoit eväitä ja kasvatit minun rohkeuttani luottaa itseeni.

Olen miettinyt useita vuosia opintojen aloittamista, nyt uskalsin tämän kurssin myötä tarttua siihen. Oli kerta kaikkiaan voimaannuttava kurssi, piristys syksyn keskellä, eikä hintakaan ollut paha.

Läsnäolon taitoa olen oppinut. Kuuntelua ja katselua.

Löysin uudestaan läsnäolon taidon, ja huomasin sen tärkeyden. Tajusin että minulla on jo paljon sitä mistä unelmoin. Olen alkanut nauttimaan pienistä asioista enemmän, huomaamaan ne. Kiireen tuntu on kadonnut. Olen rauhallisempi, sisältä.

Tämä kurssi on ollut minulle valtavan tärkeä.

Kiitos sinun, Sanna, osaan suunnata energiani kohti oikeita asioita ja elän paljon täydempää elämää.

Vahva intuitioni sai vahvistusta ja rohkenen jo luottaa siihen. Löytämässä taas myös monta muuta positiivista asiaa, jotka olivat hukassa muutaman hetken.

Muutos, jonka olen saanut kurssista, on tunne ison muutoksen mahdollisuudesta itsestä käsin. Kurssi on selkeä ja johdon mukainen, hyvin eri aisteja ärsyttävä, muutokseen vievä, kun vain uskaltaa heittäytyä siihen.

Opin taas kuuntelemaan itseäni enkä enää tee asioita heti ja nyt, vaan odotan mitä sisin sanoo. Meditaatiohetket ovat antaneet luvan opetella rentoutumaan ja myös kuulostelemaan sitä, mitä oikeasti tunnen juuri tällä hetkellä.

Viikonloppuisin tuntui hyvältä pysähtyä tehtävän ja oman mielen äärelle. Löysin paljon piilossa olevia asioita. Kiitos tästä lempeästä kurssista.

Vaikka oli paljon tuttua näkökulma oli arkisempi, josta tykkäsin. Uuttakin tietoa tuli ihmismielen toiminnasta. Flow-kirjoittaminen menetelmänä oli uusi upea kokemus.

Kurssi oli yllättävän vaikuttava. En olisi halunnut sen loppuvan.

Unelmien konkreettiseksi tekeminen oli parasta. Lisäksi se, että huomaan alitajunnan työstävän asioita unelmia kohti. Tajusin myös, että voi olla onnellinen myös olemassa olevasta: moni unelma on jo toteutunut.
Parhaaksi koin kiitollisuudentunteen lisääntymisen.

Olen tullut jollain tavoin vieläkin vahvemmaksi henkisesti. Joitakin unelmia on lähtenyt pikkuhiljaa toteutumaan ja olen ollut useammin onnellinen.

Lue lisää kurssista TÄÄLTÄ, tai ilmoittaudu mukaan:

Kurssin hinta 39,50€ (sis. alv. 24%) sisältää:

 • oman voimakirjasi luomisen ohjausprosessin
 • kirjallista tukimateriaalia
 • viikottaiset videoluennot
 • viikottaiset meditaatiot
 • paljon harjoituksia sekä tietoiselle mielelle että alitajunnalle
 • mahdollisuuden jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden kurssilaisten kesken
 • kurssimateriaalin käytön verkkokurssiportaalissa heinäkuun loppuun saakka

Kurssia varten tarvitset:

 • Vihkon tai kirjan, jossa ei ole ruutuja tai viivoja. Voit myös käyttää Unelmakarttakirja-tehtäväkirjaa.
 • Kynän, jolla sinun on hyvä kirjoittaa, sekä värikyniä tai vesivärit tai muut värit luomista varten.
 • Vanhoja lehtiä (viikolla 4.).

Miten kurssille pääsee mukaan?

 • Paina allaolevaa ilmoittutumisnappia, josta pääset maksamaan kurssin verkkopankissa.
 • Mikäli haluat maksaa luottokortilla, voit ilmoittautua ja maksaa TÄSTÄ. (Huom! Voit maksaa
 • kurssimaksun myös kahdessa erässä luottokortilla TÄSTÄ.)
 • Maksun jälkeen saat kirjautumisohjeet sähköpostiisi. (Huom! Jos käytät gmail-osoitetta, tarkista Sosiaaliset verkostot ja Tarjoukset -osio, meilit saattavat mennä sinne!)

 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Ale!

  Unelmapaketti

  39,80  29,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin