Hidasta elämää -toimitus etsii graafikkoharjoittelijaa

Hidasta elämää -sivusto etsii graafikkoharjoittelijaa nettitoimitukseen kevään 2016 ajaksi.

Ehkä haluat uutta kokemusmaailmaa työelämästä työkokeilun kautta tai ehkä olet opiskelija, joka kaipaa työkokemusta  – saat siis harjoitteluun tukea joko koulusta tai Kelasta. Harjoitteluaika määräytyy oman tarpeesi ja innostuksesi mukaan kevään 2016 aikana.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu monipuolisten graafisten elementtien toteutusta verkkosivustolle ja sosiaalisen median kanaviin. Myös erilaisten visuaalisten materiaalien ja painotuotteiden suunnittelua. Osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti tarjolla on myös valokuvaamista ja kuvatoimittamista.

Hidasta elämää -sivuston harjoittelijana saat näköalapaikan hyvinvointimedian tuottamiseen, leppoisat puitteet harjoittelulle ja innovatiivisten ammattilaisten avun ja opin uuden ajan verkkobrändin tekemiseen.

Arvojen mukaisesti harjoittelu tapahtuu kolmena päivänä viikossa (ma–ke) 6–7h päivässä. Osan harjoitteluun kuuluvasta työstä voi tehdä etänä, tai sitten ihanassa toimistossamme Hakaniemen sykkeessä.

toimisto3

Mikäli tämä harjoittelupaikka alkoi kutkutella sydämesi sopukoissa, lähetä vapaamuotoinen lyhyt tarina itsestäsi ja siitä, miksi tämä harjoittelupaikka sopisi juuri sinulle. Liitä mukaan myös linkki portfolioosi tai muutamia näytteitä tekemistäsi toteutuksista. Kerro hakemuksessasi, jos teet itse kuvituksia ja/tai valokuvaat ja mitkä ovat luovat vahvuutesi. Muista mainita hakemuksessasi myös ajanjakso, jolle toivoisit harjoittelun sijoittuvan.

Hakemukset voi lähettää 22.2. mennessä: pekka(at)hidastaelamaa.fi. Hakemusten perusteella kutsumme osan hakijoista haastatteluun.