Katso yli sen mitä näet!

PÄIVI_BLOGI

YHTEISÖLLISYYS

Olin vetämässä lokakuun lopulla työpajaa Kolilla yhdessä Kaija Juurikkalan kanssa. Teemana meillä oli Sielulle Siivet. Ryhmässä koimme suuria ja pieniä, koskettavia ja voimaannuttavia tunteita. Moni löysi omat siivet, joilla jatkaa entistä voimaantuneemmin uuteen suuntaan. Työkaluina olivat oman maya-astrologisen merkin valo laadut ja haastemerkin kasvu teemat. Näistä aineksista Kaija ohjasi 10 pientä näytelmää, joissa saimme laittaa itsemme likoon, näyttelemisen terapeuttisilla keinoilla.

Itse pääsin jälleen kokemaan, miten Maya-merkin tuntemus muuntuu moneksi ja antaa todella oivallisia työkaluja itsetuntemuksen tielle. Kuinka antoisaa onkaan jakaa omaa osaamista toisen ammattilaisen kanssa, kuten Kaijan. Impulsiivisessa hetkessä laitoimme osaamisemme yhteiseen jakoon. Synnytimme huikean ihanaa uutta ja saimme olla näin luomassa yhteisöllisyyttä omalta osaltamme.

Kaija, Päivi, Johanna
Kaija Juurikkala, Päivi Kaskimäki ja Sielulle Siivet tapahtumajärjestäjä Johanna Hautasaari Ukko Kolilla.

Minusta on tärkeä olla jakamassa ja toimimassa yhdessä ja yhteisöllisesti. Nyt ei ole enää aika mustasukkaisesti vahtia omaa tonttia ja pantata tietoa. On aika laittaa osaamisensa vapaaseen kiertoon ja ilolla katsoa, miten se elää ja saa aikaan uusia rikkaita muotoja. Kaikki se palaa itselle takaisin yhtä vapaasti ja runsaasti, kuin miten vapaasti olet sen maailman kanssa jakanut. Runsauden kierto koskee yhtähyvin oman ammattiosaamisen jakamista, kuin vaikkapa rahaa.

Oma tuliaiseni matkalta on voimalause, joka hahmottui Kolin ikiaikaisen jylhissä maisemissa.
Minä rakastan!

MIELEN UUDELLEEN KOODAUS

Elämän sokkeloisella ja kuhmuraisella tiellä törmää kasvun ja haasteen kohtiin. Liikenne takkuilee, aikataulut pettävät, suunnitelmat kariutuvat, kaupassa on kauhean pitkä jono, kumppani tekee jotain ärsyttävää, ystävä pettää lupauksensa ja tunteet sukeltavat synkkiin masennuksen vesiin.

Lista on loputon ja mitä pienemmästä syystä mieli alkaa pyörittää jäkättävää levyään. Ain mulle käy näin. Miksi mua ei ymmärretä. Mua käytettiin taas hyväksi! Mieli tai ego löytää mitä parhaimmat perustelut sille, että on tullut väärin kohdelluksi ja itsellä on oikeutus vaatia hyvitystä. Pian on uhrin marttyyri viittakin harteilla. Tätä rataa jatkaessaan ei pian enää huomaakaan, miten on antanut oman voimansa pois ja jää möyhimään tunteen mutakuoppaan arvottomana, väärin ymmärrettynä ja onnettomana.

Näissä hetkissä olen alkanut koodata alitajuntaani uudeksi Kolin voimalauseella.

Minä rakastan tämän asian läpi. Minä rakastan tämän tilanteen yli. Vaikka olisi kuinka kimurantti tilanne ja mielessä jo nousee kiperä vastaus, jätän sanomatta ja ajattelen: Minä rakastan!

Voima-ajatus, vaikka se ei tunteen tasolle yltäisikään, saa aikaan pienen aikalisän. Aikalisä auttaa katkaisemaan mielen motkotuksen ja mahdollistaa kuin tilanteen yli nousemisen. Voimalauseella pääse yli haasteista, ja sen toistaminen vahvistaa sisäistä tasapainoa. Ei tarvitse lähteä mukaan sanan säilän heilutteluun, on luomassa rakkauskenttää ja pääsee selville vesille.

Voimalause voi olla ihan mikä vain, itselle sopiva lause tai sana. Sen voi ladata itselleen jo aamulla, päivän ykkösajatukseksi. Kun tilanteet kärjistyvät tai tunteen viisari värähtää epämukavaan suuntaan, silloin on hyvä keskittyä voima-ajatukseen. Vaikka välillä eksyilee mielen labyrinttiin, voi pyrkiä palaamaan voima-ajatukseen heti kun voi.

Se mitä ajattelee ja tuntee, mistä puhuu ja mille antaa energiansa, se lisääntyy.
Miksei siis pyrkisi positiivisuuteen ja lisäämään onnellisuutta.

 

Omat siivet kantavat. Onnen ohjakset omissa käsissä.


KATSO YLI SEN MITÄ NÄET

Maya-kalenteri Tzolkinissa on menossa Sinisen Kotkan aaltojakso. Kestoltaan se on 24.11 – 6.12.2015

Kotkan teemoissa, olemme vahvasti mielen alueen äärellä. Mieli vie helposti syvyyksiin tai sen avulla voit nousta sielusi siiville ja katsoa asioita aivan uudesta perspektiivistä. Mielenhallinnan opettelu on nyt valttia. Maailma ympärillä on melkoisessa myllerryksessä, ja pelkoja on latautunut kollektiivisieen kenttään hurjasti. Notkuva talous, terrorismi, pakolaisvirrat ja sodat nostavat pintaan pelonsekaisia tunteita.

Kun hallitsee mielensä, pystyy ottamaan maailman mylläkät rauhallisesta sydämestä käsin. On aika ottaa oman elämän ohjakset tiukasti omiin käsiin, ja luottaa omiin näkemyksiinsä, sekä sydämen erottelukykyyn. Omat siivet kantavat.

Sininen Kotka

Erityisesti herkät ihmiset tunnistavat kollektiivisen kentän synkät lataukset. Mikäli itselläsi asiat ovat vähänkään hyvin, mutta synkät tunteet nousevat pintaan, onkin hyvä kysyä itseltään, onko tämä minun tunteeni tai tuleeko tämä muualta. Voit ajatuksin sulkea ulkopuoliset tunnetaakat pois omasta kentästä, ja nähdä itsesi omassa kirkkaassa voimassa.

On hyvä ottaa aikalisä voimalauseen avulla ja katsoa asioita kotka perspektiivistä. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Uutiset ja tietotulva, jonka äärellä päivittäin olemme, voivat olla monintavoin vääristyneitä tai värittyneitä. Toisaalta, jokaiseen haasteeseen sisältyy yhtä suuri siunaus tai mahdollisuus. Kun ottaa etäisyyttä, voi nähdä kolikon toisen puolen ja varjoon sisältyvän valon.

Olemme kaikki yhtä. Yksilöinä pyrimme kasvussa ja mielenhallinnassa parhaimpaamme. Se mitä oivallamme ja miten löydämme valoa itsestämme, sitä olemme pumppaamassa myös kollektiiviseen tietoisuuskenttään. Oman työskentelyn kautta olemme valaisemassa myös toisten tietä.

Kotkan aaltojakson tunnelmissa, pelasta itsesi, pelastat koko maailman!

Koli. Taivaskaan ei ole rajana sielun siiville.
Koli. Taivaskaan ei ole rajana sielun siiville.
Koli. Taivaskaan ei ole rajana sielun siiville.
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image