10 keinoa vahvistaa mieltäsi – Vietä aikaa luonnossa

  1. Harjoittele päästämään irti kaikesta, joka tuottaa sinulle mielen riippuvuutta, hankalista miehistä, ristiriidoista työkaverin kanssa, kiukustumisista ja loukkaantumisista.
  2. Muista antaa anteeksi itsellesi ja muille kaikki kaunat ja epäonnistumiset, niin mielesi vapautuu.
  3. Vietä aikaa luonnossa. Se vaikuttaa aivoihisi ja mielentilaasi tyynnyttävästi. Anna asioiden mielestäsi nousta esille lenkkipolulla. Tähtitaivaan alla asiat asettuvat oikeisiin mittasuhteisiin.
  4. Käy erikoisissa paikoissa, tapaa erilaisia ihmisiä ja koe maailman ihmeitä. Mielemme haluaa ymmärtää muita ja ihmisyyttä.
  5. Syö terveellisesti ja tasapainoisesti. Jos mielemme on sokeri- tai kofeiinikoukussa, se ei ole niin selkeä kuin voisi olla, ja keskittyminen muuhun on huonompi.
  6. Vahvista keskittymiskykyäsi harjoittamalla tietoista läsnäoloa, mindfulnessia, meditaatiota, joogaa tai vastaavaa.
  7. Hyväksy itsesi, jotta ajatuksesi eivät pyöri sen ympärillä, mikä vartalossasi tai ulosannissasi olisi hyvä olla toisin. Meissä tapahtuu muutoksia jatkuvasti, annetaan niiden tapahtua ja otetaan ne vastaan luonnollisesti.
  8. Nuku ja lepää riittävästi. Väsyneenä mieli on heikko ja sumea.
  9. Käy kylmissä vesissä kastautumassa tai lähde vaellukselle. Jonkinlainen extreme-kokeilu silloin tällöin on keino vahvistaa mieltä. Älä kuitenkaan tee mitään vain toisten perässä, vaan etsi itsellesi sopiva tapa. Kun saamme fyysistä voimaa, se näkyy mielessämme.
  10. Sulje välillä hömppäviihde ja media ja pidä sen sijaan vartin mielen huoltotauko. Missä asioissa haluaisit toimia eri tavalla kuin nyt, ja mistä olet elämässä kiitollinen? Normaalisti emme kiireessä pysähdy näiden äärelle ja ne odottavat huomiota mielessämme, kunnes käännymme kohtaamaan ne.

Tule voimaantumaan Mielen ja tunteiden kuntosalille verkossa!

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image