Kristiina Komulainen: ”Olin seissyt häpeämetsässä tajuamatta olevani siellä”

”’Sulla ei varmaan ole häpeän pelkoa’. Tätä olen saanut kuulla usein”, TV- ja radiojuontajana tunnettu radio Loopin ohjelmapäällikkö Kristiina Komulainen kertoo, ”ja aiemmin uskoin noin itsekin. Yhtäkkiä kuitenkin tajusin, että voi helvetti, häpeähän määrittää ihan törkeästi mun elämää. Se oli mun sokea piste, olin kieltänyt sen täysin.”

”Häpeästä puhutaan Suomessa suunnattoman vähän. Puhutaan peloista, mutta häpeä tuntuu olevan meillä kansantauti. Me ollaan sodan jälkeisten lasten lapsia, ja hävetään tosi vahvasti, että ’mitä nuokin nyt sitten ajattelee.’ Häpeän käsittely on todella mielenkiintoista ja sitä voisi olla meidän yhteiskunnassa enemmänkin”, Kristiina toteaa.

940x492_blogikuva_yleismainos

Toukokuun Hetki itselle -verkkolehden artikkelissa ”Yli-ihmisyyden tavoittelusta armollisuuteen – matkakertomus henkisestä kasvusta” pääset lukemaan, mitä ohjelmapäällikkö Kristiina Komulainen ja psykologi Heli Heiskanen kertovat henkisestä kasvusta – Kristiina omakohtaisten kokemustensa ja Heli ammattilaisen näkökulmasta. Toukokuun verkkolehdestä löydät lisäksi mm. vinkit helpon kasvatusalustan rakentamiseen kierrätysmateriaalista.

Jos et ole vielä päässyt lukemaan uutta ihanaa verkkolehteämme, saat tilattua ilmaisen lehden omaan sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella. Uudet tilaajat saavat toukokuun verkkolehden vielä jälkilähetyksenä kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kesäkuun verkkolehti ilmestyy juhannusviikolla!

[sc:mc-subscribe-uutiskirje ]
Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: