Kirjoita kevyempi kesä

Jos olo tuntuu talven jälkeen tukkoiselta, voi olla, että kaipaat puhdistuskuuria. Jos elämä on ollut hektistä, uupuneen kehon lisäksi mielikin saattaa olla niin sanotusti täynnä. Kiire ja stressi saavat ajatukset vatkaantumaan epämääräiseksi puuroksi ja olon raskaaksi.

Intuitiivinen kirjoittaminen on erinomainen tapa puhdistaa mieltään kaikesta ylimääräisestä. Se purkaa stressin luomaa kuormaa. Pienetkin annokset kirjoittamista helpottavat oloa ja auttavat ajatuksia kirkastumaan.

eroon kuormasta

”Kirjoita kevyempi kesä” on kolme viikkoa kestävä henkinen detox, joka on suunniteltu erityisesti pysähtymistä tarvitseville, väsähtäneille ja stressaantuneille, kevyempää oloa kaipaaville.

Kirjoittamishaasteen myötä
– tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja pääset jäsentämään niitä
– tunteet saavat kanavan purkautua
– hahmotat paremmin, mistä kuorma mieleesi kertyy
– olosi voi konkreettisesti keventyä sekä mieli kirkastua
– opit hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen kasvun ja hyvän olon välineenä.

Kolmen viikon ajan saat joka toinen päivä kirjoittamista varten teeman sekä siihen liittyviä kysymyksiä. Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa. Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena.

35297784_xl HE fb opt

Haaste toteutetaan verkossa kurssisivustolla, jonne pääset rekisteröitymään sekä aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan. Voit aloittaa 1.6.–31.7.2016 välisenä aikana milloin haluat!

Et tarvitse ennakkotietoja intuitiivisesta kirjoittamisesta – tarvittavat ohjeet löytyvät kurssisivuilta. Halutessasi pääset jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kanssa sivuston lämminhenkisessä keskusteluosiossa.

Kyseessä ei ole intensiivistä paneutumista vaativa valmennusprosessi, vaan nimenomaan kesäaikaan sopiva intuitiivisen kirjoittamisen matka, jota voit kulkea rennosti omassa aikataulussasi. Saat välineitä ja kysymyksiä, joiden tarkoitus on keventää oloasi, ei tuoda lisää painetta. Ota muistikirja mukaan puistoon, rannalle tai kahvilan terassille, ja nauti laatuajasta itsesi kanssa!

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

”Tämän kurssin suunnittelua varten palasin aikoihin, jolloin aloin hyödyntää säännöllistä kirjoittamista toipuakseni uupumuksesta. Luin vanhoja muistikirjoja ja kävin läpi kysymyksiä, joiden käsitteleminen tuntui tärkeältä mieleni puhdistamisen kannalta. Muistan elävästi, miten vapauttavalta kirjoittaminen väsyneenäkin tuntui. Nyt haluan tarjota saman kokemuksen myös sinulle.”
– Katri

AIKATAULU

Kurssilla ei ole tarkkaan määritettyä alkamis- ja päättymispäivämäärää. Voit ilmoittautua mukaan ja aloittaa kurssin koska tahansa 1.6.–31.7.2016 välisenä aikana.

Ensimmäinen tehtävä on valmiina odottamassa kurssisivuilla heti, kun ilmoittaudut. Siitä päivästä alkaen sivuillesi ilmestyy uusi tehtävä joka toinen päivä kolmen viikon ajan. Kurssisivusto on käytettävissäsi 31.8.2016 asti riippumatta siitä, milloin aloitat.

Voit siis valita vaikkapa lomien mukaan sinulle parhaimman ajankohdan osallistumiselle – tai voit ilmoittautua heti alkukesästä ja tehdä tehtäviä omaan tahtiisi pitkin kesää. 

35322113_xl (raj)

Hinta 32,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 11 kirjoitustehtävää, jotka julkaistaan joka toinen päivä ilmoittautumispäivästä alkaen
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa
– Kirjoitustehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 31.8.2016 asti

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt! 

 

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Ale!

  Paremman olon paketti

  46,90  32,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale!

  Tunnepaketti

  43,60  39,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Tikapuut rakkauteen – Tehtäväkirja

  18,60  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin