Avaa lahjasi – astu voimaasi

ELINA_BLOGI

Kuva-aatos Elina Puohiniemi
Aloitin tämän vuoden avaamalla lopullisesti paketin, jota olen kierrellyt kauan. Vuokrasin työhuoneen ja aloin kuvittamaan lastenkirjoja. Päätin myös, että julkaisen yhden piirroksen päivässä omassa blogissani koko vuoden ajan. Testailin kuukauden verran ajatusta ja pian piirrokseni saivat tuulta siipiinsä – globaalissa mittakaavassa!

On huikea tunne, kun lahja, jonka jakaa maailmalle, saa ihmiset innostumaan ja inspiroitumaan. Saan paljon positiivista palautetta, tuikkeen silmiini ja ennen kaikkea piirrokseni alkoivat kehittyä ja elää aivan uudella tavalla.

Olen huiman kiitollinen siitä, että otin tarvittavat pienet askeleet ja nyt voin todella sanoa eläväni elämääni intohimoisesti ilon johdattelemana! Kaikessa, mitä teen näkyy luovuus ja innostus elämää kohtaan oli se sitten osa-aikatyössäni lasten parissa tai piirtäessäni.

Tule mukaan! Ota askel, ota kaksi, hyppää tai odota oikeaa ajoitusta – Olet lahjakas, jaa taitosi maailmalle, sitä tarvitaan!