10 syytä olla ylpeä itsestäsi juuri sellaisena kuin olet

On todella helppoa piestä itseään henkisesti. Monet meistä käyttävät paljon aikaa miettien kaikkia niitä asioita, jotka olemme tehneet väärin, omia virheitämme tai sitä, miten emme ole vielä saavuttaneet kaikkea sitä, mitä haluamme saavuttaa.

Vaikka järjellä ymmärrämme, että emme koskaan ole “täydellisiä”, me silti syyllistämme itseämme omista puutteistamme. Sinulla on kuitenkin todella monia syitä olla ylpeä itsestäsi juuri sellaisena kuin olet, huolimatta niistä muutamista pikkuvioista, joita meillä kaikilla väistämättä on.

Tämä ajatus kannattaa pistää korvan taakse. Jatkossa voit aina silloin, kun tunnet tarvetta kritisoida itseäsi, pysähtyä hetkeksi muistamaan kaikki ne syyt, miksi olet upea, rakkauden ja kunnioituksen arvoinen persoona. Vaikeina aikoina pieni itsevarmuuden lisäys saattaa olla juuri se, mitä tarvitset. Vaikka sinusta voikin olla helppoa moittia itseäsi, kun asiat eivät mene niin kuin haluat, itsekriittisyys ei tee elämästäsi yhtään helpompaa tai ratkaise mitään ongelmia. Omaan suuruuteesi uskominen innostaa sinua löytämään ratkaisuja ja muuttamaan asioita paremmaksi.

Tässä muutama syy olla ylpeä itsestäsi juuri nyt. Muista nämä seikat seuraavalla kerralla, kun olet alamaissa tai kun haluat inspiroida itseäsi!

Syitä olla ylpeä itsestäsi:

1. Olet selviytynyt kaikesta, mitä elämä on tuonut osaksesi, ja jotkut kokemukset ovat olleet todella, todella vaikeita.

2. Olet oppinut elämässäsi paljon ja kehittynyt monissa asioissa aina vain paremmaksi.

3. Olet auttanut muita ihmisiä.

4. Olet saanut toiset ihmiset hymyilemään.

5. Olet inspiroinut muita (tajusitpa sitä itse tai et!).

6. Sinulla on ainutlaatuinen yhdistelmä taitoja ja osaamista, ja osaat tehdä joitakin asioita paremmin kuin liki kukaan muu.

7. Olet tehnyt elämässäsi hienoja asioita ja saavuttanut sellaista, josta olet syystäkin ylpeä.

8. Sinulla on elämässäsi tiedossa vielä saavutuksia, joita voit odottaa.

9. Et koskaan lakannut unelmoimasta ja olet jatkuvasti tavoitellut lisää.

10. Maailma ei olisi sama ilman sinua, ja olet jättänyt merkittävän jäljen koko ihmiskuntaan. Joka ainoa teko, jonka olet tässä elämässäsi tehnyt, on vaikuttanut meihin muihin.

Seuraavan kerran, kun tunnet olevasi alamaissa, muista nämä syyt olla ylpeä itsestäsi. Voimista itseäsi. Sinä ansaitset sen, että kaikki – ja erityisesti sinä itse – kohtelevat sinua kunnioittavasti.

Sinä olet mahtava voima maailmankaikkeudessa. Usko omaan suuruuteesi ja ole ylpeä siitä, kuka olet!

Lähde: The Open Mind

TallennaTallenna

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image