Hidasta elämää -sivusto etsii toimittajaharjoittelijaa

HUOM! Tällä hetkellä emme etsi harjoittelijoita <3

 

Hidasta elämää -sivusto etsii toimittajaharjoittelijaa/-harjoittelijoita nettitoimitukseen kevään 2015 ajaksi. Ehkä haluat uutta kokemusmaailmaa työelämästä työkokeilun kautta tai ehkä olet opiskelija, joka kaipaa työkokemusta kartuttaakseen kirjoitustaitoa ja nettituotanto-osaamista – saat siis harjoitteluun tukea joko koulusta tai Kelasta. Harjoitteluaika määräytyy oman tarpeesi ja innostuksesi mukaan.

Woman riding bicycle with her legs in the air

Toimitusharjoittelijan työtehtäviin kuuluu mm. henkilöhaastatteluiden ja käännösten tekeminen (englannista suomeksi), nettisivujen päivittäminen, kirjaesittelyiden ja muiden artikkelien tuottaminen, kuvatoimittaminen, verkkokurssituotantojen avustaminen ja toimituksen juoksevien asioiden hoitaminen. Olet siis kiinnostunut ihmisistä, kirjottamisesta, kielestä, henkisestä kasvusta, nettituottamisesta ja haluat, että työ (ja työharjoittelu) on osa elämää, ei elämä itse. Kokemus videoiden tuottamisesta katsotaan eduksi.

Hidasta elämää -sivuston harjoittelijana saat näköalapaikan hyvinvointimedian tuottamiseen, leppoisat puitteet harjoittelulle ja innovatiivisten ammattilaisten avun ja opin kirjoittamisessa ja muussa verkkotuottamisessa.

Arvojen mukaisesti harjoittelu tapahtuu kolmena päivänä viikossa (ma–ke) 6–7h päivässä. Osan harjoitteluun kuuluvasta työstä voi tehdä etänä, tai sitten ihanassa toimistossamme Hakaniemen sykkeessä.

toimisto3

 

Mikäli tämä harjoittelupaikka alkoi kutkutella sydämesi sopukoissa, lähetä vapaamuotoinen tarina itsestäsi ja siitä, miksi tämä harjoittelupaikka sopisi juuri sinulle. Kerro samalla, millaiselle ajanjaksolle toivoisit harjoittelun sijoittuvan.

HUOM! Tällä hetkellä emme etsi harjoittelijoita <3

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image