Written selfie – kaunein tarina Sinusta

Ylisuorittaminen, liika kiltteys, muiden miellyttäminen, täydellisyyden tavoittelu, kynnysmattona toiminen, mahdottomaksi kasvava kunnianhimo…

Kuulostaako tutulta? Mitä näiden taipumusten takaa löytyy?  

Lukuisat henkiset haasteet pohjautuvat samaan ydintunteeseen: pelkoon, että ei riitä sellaisena kuin on. Suurella osalla ihmisistä on vaikeuksia hyväksyä itsensä ja arvostaa itseään ilman ehtoja. Yritämme venyä toisten toiveisiin (todellisiin ja kuviteltuihin) ja lunastaa siten paikkamme elämässä.

Arvottomuuden ja riittämättömyyden kokemukset ovat yleisimpiä rajoittavia uskomuksia. Ne saavat ihmiset yrittämään enemmän kuin jaksavat, kritisoimaan itseään, ahtautumaan ulkopuolelta annettuihin muotteihin, väheksymään mahdollisuuksiaan sekä piilottamaan ainutlaatuisuuttaan ja aitouttaan.

Jos tunnistat itsesi, nyt on aika kirjoittaa tarinasi uusiksi. Tule mukaan suositulle verkkokurssille purkamaan rajoittavia uskomuksia ja luomaan uusia! Ei haittaa, vaikket vielä tietäisi, miten se tapahtuu. Voit lähteä liikkeelle juuri siitä, missä olet.

Written selfie – kaunein tarina Sinusta on intuitiivisen kirjoittamisen kurssi, joka

  • auttaa tiedostamaan esteitä itsensä rakastamisen tiellä
  • ohjaa sinua hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet
  • rohkaisee sinua tuomaan aitouttasi ja ainutlaatuisuuttasi esiin
  • auttaa näkemään sinut ja elämäntarinasi uudella, voimaannuttavalla tavalla ja
  • opettaa hyödyntämään intuitiivista kirjoittamista henkisen hyvinvoinnin tukena.

6 viikkoa kestävän kurssin aikana saat kirjoittamista varten teeman ja siihen liittyviä kysymyksiä joka kolmas päivä. Kirjoitat ainoastaan itseäsi varten, tekstejä ei julkaista eikä jaeta muiden kanssa.

Syntyvän tekstin sijaan tärkeämpää on se, mitä mielessäsi tapahtuu kirjoittamisen aikana ja sen tuloksena. Kurssin myötä tulet tietoisemmaksi ajatuksistasi ja löydät aidon itsesi päivä päivältä paremmin.

Jos nyt ajattelet, että kuulostaisi lupaavalta, mutta en minä osaa… juuri silloin olet oikeassa paikassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta intuitiivisesta kirjoittamisesta. Riittää, että kynä pysyy kädessä ja olet halukas päivittämään käsitystäsi itsestäsi.

Written selfie

Kurssi toteutetaan verkossa helppokäyttöisellä Campwire-kurssisivustolla, jonne pääset kirjautumaan ja aloittamaan kurssin heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Kurssin voi aloittaa milloin tahansa 30.11.2018 asti. Tehtävissä voi edetä omaa tahtiaan.

Valmentajana Katri Syvärinen
FM, henkisen hyvinvoinnin valmentaja

Hinta 34,50,- (sis. alv 24 %) sisältää
– Tietoa ja ohjausta intuitiiviseen kirjoittamiseen
– 15 kirjoitustehtävää, jotka ilmestyvät kurssisivuille joka kolmas päivä siitä alkaen, kun kirjaudut kurssille
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien kanssa kurssin ajan
– Tehtävät ladattavassa muodossa niin, että voit ottaa ne talteen myöhempää käyttöä varten
– Pääsyn kurssisivustolle 28.2.2019 asti

Ilmoittautuminen on nyt suljettu. 

🌞 Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! ⭐️ Voimassa 31.7. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image