Äitiyden voima – 4-viikon hyvinvointivalmennus verkossa!

Sinä pienen tai pienten lasten äiti. Vaivaako väsymys? Stressi? Energiat alhaalla? Pätkiikö ajatus? Tuntuuko arjen pyörittäminen raskaalta? Harmittaako jatkuvat lapsen tulehduskierteet? Oletko sekaisin eri näkemysten kanssa ja ehkäpä kokeillut monia juttuja, jotka eivät kuitenkaan toimineet…?

MILTÄ TUNTUISI, JOS…

* Herättyäsi aamulla, olisit täynnä tarmoa?

* Vatsasi toimisi hyvin ja voisit unohtaa turvotuksen ja pahan olon?

* Tuntisit itsesi säännöllisesti hyvinvoivaksi ja terveeksi?

* Voisit unohtaa lapsen sairastelun ja jatkuvat tulehduskierteet?

* Voisit suhtautua elämään leppoisammin?

Young woman with salad, outdoors

Pakko saada jotain!!
Roskaruokaa…..suklaata…..kahvia….että mä jaksan tätä!!!

Olla äiti nykypäivänä ei ole kovin helppoa ja yksinkertaista. Elämme ristipaineissa; samalla pitäisi olla hyvä ja hyvinvoiva äiti, tehdä uraa ja olla jotain kiinnostavaa. Puolisonkin tarpeet tulisi täyttää. Tärkein kulkuvälineemme arjessa on oma kehomme. Ruokimme sitä joka päivä ja valintamme heijastuvat sekä omaan olotilaamme että lapseemme – hyvinvointiin ja terveyteen niin lyhyellä kuin pitkällä aikatähtäimellä.

Olemme nähneet ja itsekin jossain määrin kokeneet, että m1401794095_620x0_shutterstock_uupunutonet äidit kokevat säännöllistä väsymystä ja arjen pyöritys tuntuu raskaalta. Väsymystä koitetaan parantaa erilaisilla stimulanteilla ja hetkellistä mielihyvää tuovilla asioilla ja ruoilla. Monen äidin ruokavaliosta puuttuvat tärkeät mikroravinteet, joilla on suuri vaikutus olotilaamme ja jaksamiseemme. Myös ruoan sulamisesessa on usein ongelmia. Nämä molemmat saattavat aiheuttaa ongelmia myös vauvalle raskaus- ja imetysaikana.

Ymmärrämme, että jokainen äiti tekee parhaansa. Toivomme, että sinä, joka tätä luet ymmärrät kuitenkin, että on mahdollisuus tehdä parempia valintoja – niitä, jotka heijastuvat ei vain oman perheen vaan myös kollektiiviseen hyvinvointiimme. Menneisyyttä ei kannata murehtia, vaan voit vaikuttaa asioihin juuri nyt. Parempia valintoja ei tarvitse tehdä hammasta purren suorittamalla vaan vähentämällä stressiä – soveltamalla nautinnollista lisäämisperiaatetta, jonka esittelemme kurssillamme!

Tässä esimerkkejä siitä, mitä ihmiset ovat sanoneet lisäysperiaatetta kokeilemalla:
”En hakenutkaan mac-ruokaa vaan tein herkullisen kalasalaatin”
”Kahvi vaihtui herkulliseen marjasmoothieeseen”
”Raakasuklaa päihittää fazerin menneen tullen”
”Homeopatia tepsi, ei tarvittu mitään lääkkeitä tai antibiootteja!”

Äitiyden voima – on uusi hyvinvointivalmennus sinulle, joka:
* Koet säännöllistä väsymystä ja kaipaat uutta energiaa arkeen
* Haluat oppia luonnollisempia tapoja hoitaa itseäsi ja lastasi
* Haluat löytää terveellisempiä ja herkullisia vaihtoehtoja perheesi ruokailuihin
* Haluaisit päästä eroon sokerista ja muusta epäterveellisestä
* Haluat priorisoida terveyden korkealle elämänarvoissasi
* Haluat saada asiat käytännön tasolle mielekkäästi ja pysyvästi
* Haluat opiskella asioita omaan tahtiisi vaikka kotisohvalta

Valmennuksessa saat:
* Tietoa ja työkaluja kuinka saada arkeen jaksamista ja energiaa
* Sisäistystä, miksi kannattaa ehdottomasti lisätä hyviä asioita elämään, eikä luopua vanhasta tahdonvoimalla
* Oppia, miten tehdä kiireellisessä arjessa ravinteikasta ja herkullista ruokaa
* Ymmärrystä tasapainoisen ruokavalion koostamiseen
* Ymmärrystä yksilölliseen kehotyyppiisi ja juuri sinulle ja lapsellesi toimivaan ravintoon
* Oppia miten hoitaa luonnollisemmin niin omaa kuin lapsen terveyttä
* Ymmärtää elämän eri osa-alueiden hyvinvoinnin ja tasapainon merkityksen
* Kattavan tietopaketin kansantajuisessa ja ymmärrettävässä muodossa
* Tukea ja keskustelumahdollisuutta muiden valmennusta käyvien kanssa
* Viikkotehtävät, jotka auttavat sinua sisäistämään asioita

Mother and daughter in the park

Valmennus sisältää:
* Miksi luonnollisuuteen ja terveyteen kannattaa panostaa?
* Luonnollisen ruokavalion perusasioita
* Miksi luonnollinen tarkoittaa etenkin hauskaa ja herkullista?
* Kehon puhdistaminen
* Suoliston tasapaino ja ruoansulatuksen parantaminen
* Tärkeimmät vitamiinit, mineraalit ja lisäravinteet äidille ja lapselle
* Kuinka opit kotikonstein testaamaan hivenainetasosi
* Yksilöllinen ravinto äidille ja lapselle
* Lapsen tulehduskierteen ennaltaehkäisy
* Luonnonmukainen hoito ja kotiapteekki
* Elämän eri osa-alueiden hyvinvointi ja tasapaino

Kaikki tämä on paketoitu 4 viikkoa kestävälle verkkokurssille, jota voit käydä omaan tahtiisi vaikka kotisohvalta käsin!

Valmennuksen tekijät:
”Äitiyden voima” on kahden erilaisen ja toisiaan täydentävän persoonan, Heidi Harjun ja Elina Sillanpään kehittämä valmennus. He ovat myös Naiseuden voima – sivuston ylläpitäjiä.

”Olemme perehtyneet ravintoasioihin jo lähes 15 vuoden ajan ja viimeisen kuuden vuoden aikana sisäistäneet luonnollisen ravinnon ja elämäntavan hyödyt niin omassa keho-mielessämme, lukuisten tuttavien, asiakkaiden sekä oman perheemme kohdalla. Olemme ammentaneet tietoa mm. ulkomaisista kursseista ja kirjoista, funktionaalisilta lääkäreiltä, ravintovalmentajilta, läheisestä opiskelusta 30-vuoden työkokemuksen omaavan diplomi-vyöhyketerapeutin ja hivenaineterapeutin kanssa sekä monilta luontaishoitajilta. Heidi on myös kirjoittanut kirjan ”Uusi päivä – matka kokonaisvaltaiseen muutokseen luonnollisen ravinnon avulla”.”

”Olemme kokeilujen kautta löytäneet energisen, merkityksekkään ja tasapainoisen elämäntavan ja pyrkimyksemme on löytää ja yhdistellä käytäntöjä, jotka toimivat, ei käyttää vain yhtä tai kahta näkemystä. Meillä on jonkun verran eri painotukset ruokavaliossa, koska meillä on erilaiset kehotyypit ja uskommekin, että yhtä ruokavaliota tai elämäntapaa, joka sopii kaikille ei ole olemassa. Siksi pitääkin ”opiskella” juuri oman kehon tarpeita, niin tiedollisesti kuin kokeilemalla.

Olemme myös pienten poikien äitejä ja koemme välillä itsekin väsymystä ja stressiä. Tärkeintä onkin elämänasenne ja yritys parempaan. Pyrkimyksemme on oppia hoitamaan lapsiaamme mahdollisimman luonnonmukaisesti. Näistä aiheista olemme paketoineet innostavan tietopaketin lapsiperheen äidille, koska äidin hyvinvoinnista se koko perheen hyvinvointi lähtee!

Palautteita syksyllä 2014 pidetystä Äitiyden voima – valmennuskurssista:

”Sain käytäntöön vinkkejä ravintoon, juomiseen ja lisäravinteisiin liittyen sekä työkaluja perheen yhteiseloon. Hyvien asioiden lisääminen – periaatteesta pidin kovasti. Olen saanut informaatioähkyn liittyen ruokavalioihin, dieetteihin, mitä pitää ja mitä ei saa syödä, niin tuntui hyvälle ymmärtää tämä periaate. Kurssin ensimmäisellä kerralla kirjattiin viisi tavoitetta, kirjoitin viisi tavoitetta liittyen ruokavalioon ja tunteisiin, jotka lisään arkeen. Se on onnistunut ja tuntunut hyvälle. Te olitte läsnä ja kerroitte luontevasti asioista. Pidin siitä että asioita perusteltiin ja myös tutkimustietoon viitattiin.” – Mari-Annukka

”Olen pidemmän aikaa etsinyt tietoa lasten ja äidin hyvinvoinnista (niin fyysinen kuin psyykkinen hyvinvointi). Tällä kurssilla nämä minulle tärkeät asiat yhdistyivät hienosti. Sain ahaa-elämyksiä sekä konkreettisia ja helppoja tehtäviä kuinka lähteä kehittämään itseäni, että saavutan tavoitteeni niin perhe- kuin työelämässä. Sain kurssilta positiivista energiaa ja vinkkejä kuinka löytää balanssi eri osa-alueilla. Kurssin jälkeen matkani kohti tasapainoisempaa elämää on alkanut – kaksi askelta eteenpän yksi taaksepäin.”– Emma

Äitiyden voima – verkkovalmennus sisältää
pääsyn helppokäyttöiseen valmennusportaaliin, jossa saat:
* Ohjeistuksen 4 viikon kurssin läpikäymiseen, kurssin ajankohta: 2.2.-28.2.2015
* Videoita ylläluetelluista aihealueista
* Samat asiat kuin videoilla ovat myös tekstimuodossa. Nämä voit ladata ja tulostaa myös näppärissä pdf-muodoissa
* Viikoittaiset tehtävät
* Verkkoalustassa olevan yhteisöllisen kysymys- ja kommentointimahdollisuuden
* Pääsyn samanhenkisten Facebook-ryhmään valmennuksen päätteeksi

Valmennus on ostettavissa ajalla 23.1-1.2.2015! Koko valmennuksen hinta on yhteensä: 98€.

> Osta tästä <