Luonnollista: Luomua vartalolle

Pitkän lämmityskauden jälkeen kehon iho kaipaa kosteutta. Luonnon herätessä kevääseen, aurinkokauden lähestyessä, Hidasta elämää testasi luomusarjojen vartalonhoitotuotteet ja poimi parhaimmiston.

Body lotionien suosikeiksi nousivat nämä:

Tuoksuttomiin mieltyneille: Madaran merilevää, piharatamoa, kehäkukkaa, kamomillaa ja tyrniä sisältävä vartalovoide kuivalle tai todella kuivalle iholle (Nourishing Cream) toimii! Voide levittyy hyvin, kosteuttaa erittäin tehokkaasti  ja imeytyy. Viimeisimmälle ominaisuudelle erityispisteet, sillä luomurasvojen suurin ongelma on edelleen huono imeytyvyys. Öljyisiä, laadukkaita voiteita riittää markkinoilla, mutta huomattavasti vähemmän löytyy niitä, joiden käytön jälkeen voi heti pukeutua vaatteitaan tahrimatta.

Jos vartalovoide ilman tuoksua ei ole sinun juttusi, kokeile Laveran Body Lotion-sarjaa. Laajasta tuoksukavalkadista löytyy valinnanvaraa jokaisen makuun. Omat suosikkituoksuni  ovat raikkaat appelsiini, lime ja laventeli. Sopii normaalille iholle.

Luksushetkiin: Less is Moren antioksidanttinen greippi-kardemumma vartalovoide on arvokkaampi, mutta tuote on aivan omaa luokkaansa. Voiteen eteeriset öljyt lupaavat lievittää stressiä, piristää ja parantaa keskittymiskykyä. Levittyy kuin unelma ja kosteuttaa tehokkaasti. Tuoksu on jännittävä sekoitus mausteisuutta ja raikkautta. Tämä tuote on loistolahja joko ystävättärelle – tai ihanalle omalle itsellesi.

Kädet: Burt´s Beesin paras käsivoide on minusta edelleen aloe verasta, mehiläisvahasta ja manteliöljystä valmistettu makean banaanin tuoksuinen Beeswax & Banana Hand Cream.

Yöksi tehohoitoa käsille tuo manteliöljystä, mehiläisvahasta ja oliviiviöljystä valmistettu Hand Salve. Vaikka tätä jälkimmäistä mainostetaan alaotsikolla ”Farmer´s friend”, käytän itse päivisin hyötypuutarhahommissa mielummin banaanivoidetta ja jälkimmäistä vasta illalla, kun en varmuudella enää koske esim. yhteenkään kirjaan. Se imeytymisongelma…

Taivasta rasittuneille jaloille on voitelu Flow piparminttu jalkavoilla. Villasukat yöksi päälle!

Hieman tahmaisempi, mutta superkosteuttava jalkavoide kuivalle jalanpohjaiholle on Burt´s Beesin kookosöljyä, lanoliinia ja glyseriiniä sisältävä Coconut Foot Cream.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: