Korttitaiteilija Katri Somerjoki unelmoi onnellisesta elämästä

Haastattelussa Hidasta elämää -tiimin tuore tulokas, korttitaiteilija Katri Somerjoki. Katri on suunnitellut juuri ilmestyneen Hidasta elämää -voimakorttisarjan. Korttien esittelyn löydät täältä.

Kuka olet?

Katri Somerjoki, wanna be aikuinen ja oman elämäni idoli.

No, ihan aikuisten oikeasti, olen korttitaiteilija, laulaja-muusikko ja intuitiivinen energia- ja ääniparantaja. Opiskelen tällä hetkellä myös klassiseksi hierojaksi Helsingin Hieronta-akatemiassa.

Siinä kai se lyhyesti, palstatila ei riitä pitkään versioon.

Miten sinusta tuli korttitaiteilija?

Korttitaiteilijuus tuli oikeastaan sivutuotteena Reiki-Masterin viimeistä tutkintoa läpikäydessäni. Valokuvasin ahkerasti ja olin mukana Blipfoto-palvelussa joka on sellainen päiväkirjamainen sivusto kuvaajille. Äitini poismenon jälkeen kolme vuotta sitten rupesin kirjoittamaan kuviin myös runoja ja siitä se sitten oikeastaan vähitellen lähti.

Huomasin ettei markkinoilla ollut silloin suomenkielisiä voimakortteja joissa olisi kauniit kuvat. Hetken aikaa pohdittuani, päätin luoda itse sellaiset kortit. Ja niin syntyivät Rakasta Itseäsi -kortit alkuvuodesta 2012. Tarkoituksenani oli myös tuoda markkinoille sellaiset kortit joita olisi helppo lähestyä, ja jotka sopisivat kaikille.

Siitä saakka olen kutsunut itseäni korttitaiteilijaksi, ja seissyt ylpeänä tittelin “alla”.

Miten Hidasta elämää -korttien kuvat ja tekstit ovat syntyneet?

Hidasta Elämää kortit lähtivät syntymään ihanan tapaamisen kautta, joka tuli ihan yhtäkkiä eteeni. Tapasin Pequn ihan muussa yhteydessä syksyllä ja kortit tulivat puheeksi silloin.

Sovimme tapaamisen ja päädyimme siihen, että minä suunnittelen HE-sivustolle omat voimakortit, joissa käytetään täysin uniikkeja valokuvia.

Lähdin suunnittelemaan kortteja kuvien kautta. Päädyimme Pequn kanssa laittamaan pakkaan 45 kuvaa ja päätöksen jälkeen kuvia oli suht´helppo alkaa työstämään. Suurin osa kuvista on minun kuvaamiani, muutamat sain Pequlta ja ne sopivat mielestäni pakkaan erittäin hyvin.

Intuitio oli suurin työkalu mitä käytin tekstien ja kuvien yhdistämisessä, siihen voi aina luottaa.

Hidasta Elämää – konsepti on lähellä sydäntäni, joten ”työtehtävä” oli myös erittäin mieluinen ja innostava. Vähän jopa harmitti että se loppui, kun sain painovalmiit materiaalit lähetettyä..

Koko projekti tapahtui loppujenlopuksi todella nopeasti, ja onneksi olen freelancer niin pystyin sovittamaan aikauluni niin, että sain kortit suunniteltua aikataulussa ja nyt ne ovat valmiit, ja olen erittäin ylpeä niistä!

Mitä hidastaminen sinulle merkitsee?

Hidastaminen merkitsee minulle sitä, että ottaa kokonaisvaltaisesti vastuun omasta elämästään ja kulkee sydämen polkua seuraten. Kun kuuntelee itseään, hidastaminen tapahtuu luonnollisesti ja luontevasti. Olen itsekin kulkenut omalta polultani eksyen ja koin työuupumuksen useita vuosia sitten. Tutkimalla sydäntäni, löysin omalle polulleni takaisin ja nyt on hyvä olla. Ei ole kiire minnekään.

Mikä on Hidasta elämää -korttien oma suosikkikorttisi ja miksi?

Suosikkikortin valitseminen onkin yllättävän vaikeaa. Pidän kaikista korteista, mutta nostaisin kyllä Nautin Elämästä -kortin ykkössuosikikseni. Rakastan kissoja yli kaiken, ja haluaisin olla tuo kattimatti, joka lepäilee lämpimässä ja nauttii elämästä J Elämästä nauttiminen ei ole itsestään selvää. Tässä kortissa se kuitenkin toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla ja toivottavasti se tuo iloa muillekin!

Mistä unelmoit?

Unelmoin siitä, että saisin elää onnellisena, laulaa ja rakastaa loppuelämäni. Olla juuri se mikä olen ja tuoda iloa ja hyvää oloa ihmisille. Unelmoin myös siitä, että saisin matkustella kuvaamassa eri puolilla tätä kaunista planeettaamme. Mottoni onkin Lumikin tapaan, ”ain laulain työtäs tee” 🙂

Katrin omat sivut www.katrisomerjoki.com

Hidasta elämää -kortteja on myynnissä omassa verkkopuodissamme

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image