Hidasta elämää -kortit tulvivat iloa ja rauhaa

Upeat Hidasta elämää -kortit ovat Katri Somerjoen suunnittelemat uuden ajan voimakortit. Nosta yksi tai useampi kortti päivässä, ja anna ajatustesi virrata kortin lauseen suojelemana. Korttien käyttömahdollisuudet ovat rajattomat, vain mielikuvitus on rajana.

Kortit soveltuvat myös terapia- ja hoitotyön avuksi. Niiden voimauttavat sanat ja sanaparit synnyttävät iloa ja toivoa. Kortit toimivat myös mielen rauhoittamisen apuvälineinä. Loistava lahjaidea rakkaalle ystävälle!

Korttien suunnittelusta ja valokuvista vastannut korttitaiteilija Katri Somerjoki on aikaisemmin suunnitellut Rakasta itseäsi ja Voiman pisaroita -korttisarjat.

Hidasta elämää -korttipakassa on 52 erilaista kuvakorttia. Erikoiskäsitellyt kortit kestävät kovaakin käyttöä. Kortit toimitetaan pahvikotelossa, jossa ne säilyvät tallessa käyttökertojen välissä.

> Tilaa tästä <

HEkortitNEW

Kortteja voit tilata Hidasta elämää –verkkopuodista hintaan 25€. Mikäli haluat ostaa kortteja isomman erän kerralla tai olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, niin ota yhteyttä info@hidastaelamaa.fiNämä kortit sopivat erinomaisesti myyntiin kirjakauppaan, kahvilaan, hoitolaan ja lahjapuotiin.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image