Haluatko hyvän fiiliksen kirjoja myyntiin omaan toimipisteeseesi?

Onko sinulla hoitola, vastaanotto, kukkakauppa, sisustuskauppa, kahvila tai jokin muu toimipiste, jonka fiilikseen sopisi kirjojen myynti?

Hidasta elämää -sivuston Sannan Viisaat ystäväni -kirja on nyt tilattavissa jälleenmyyntiin helposti tukkuhinnalla. Kirja on mainio (ystävänpäivä)lahja, tuliainen, polttarikirja, hääkirja, vieraskirja tai työpaikan kahvipöydän ilo.

132-sivuisessa kirjassa on perinteiseen ystäväkirjatyyliin nelisivuinen täytettävä osio 30 ystävälle: syvällisiä kysymyksiä omille ystäville. Kirjan kauniit, intuitiivisesti mustekynällä piirretyt kuvat voi halutessaan maalata tai värittää. Myös kannesta saa uniikin tuunaamalla siihen värit.

Viisaat ystäväni -kirjaa voi nyt tilata ennakkoon tukkuhinnalla omaan toimipisteeseen myyntiin niin paljon tai vähän kuin haluaa. Kirjan suositeltu hinta kaupoissa on 19 euroa, mutta sitä voi myydä valitsemallaan hinnalla.

  • Tarkemmat tilausohjeet saat kirjan kustantajalta, Basam Booksilta. Ota yhteys Katariinaan meilitse ja tee tilaus: katariina.huttunen(@)basambooks.fi
  • Ja jos haluat myymäläsi tai toimipisteesi jälleenmyyjä-luetteloon Hidasta elämää -sivustolle, sannawikstrom.fi:hin sekä Viisaat ystäväni -Facebook-sivulle, ilmoita Katariinalle tekemästäsi tukkutilauksesta myös: sanna(@)hidastaelamaa.fi. Kerro viestissäsi yrityksesi nimi, toimipisteen osoite (myös paikkakunta!) sekä mahdollinen nettiosoite.

Jos haluat hankkia vain oman kappaleesi… saat sen tammikuussa kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista – ja tietenkin kaikilta, jotka ilmoittavat yrityksensä jälleenmyyjä-luetteloon!