Suoraan sydämestä – lauluja ilman sanoja

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI

Message from the Heart – Songs without Words
Stéphane Stasin Äitienpäiväkonsertti
Temppeliaukion kirkko 12.5.2013 klo 19:00

Sveitsiläinen, omaa ääntään instrumenttinaan käyttävä Stéphane Stas konsertoi äitienpäivänä ensimmäistä kertaa Suomessa ja Pohjoismaissa.

Syntyjään belgialainen Stéphane on opiskellut klassista musiikkia ja toiminut laulajana the Bel Canto art of the Italiantenor Tonino Carlinossa. Ensimmäisen oman kokoelmansa hän julkaisi 1997. ”Sine Nomine – ”Songs without Music” joka sisältää sävellyksiä, joissa hän käyttää instumenttina omaa ääntään.

Stéphanen musiikki herättää kuulijan sisäisen kauneuden ja heijastuksen, joka avautuu meditaatiosta ja yhteydestä luonnon harmoniaan. ”Rukous ilman sanoja” -kokoelman kauniilla melodialla jokainen voi luoda omat sisäiset sanansa ja tunteensa, joiden kanssa mielikuvat, elävä ääni ja tuoksut yhdistävät meidät sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen.

Konsertissa kuullaan 12 sävelmää, jotka ovat Stéphanen ”chants sans parole ” -musiikka, jossa hän säestää itseään flyygelillä ja syntetisaattorilla.

Konserttipaikaksi on valittu Temppeliaukion kirkko, koska sen henkeäsalpaava akustiikka ja kattopalkkien läpi siivilöityvä valo täydentävät hienosti taiteilijan herkkää musiikkia.

Stéphanen ainutlaatuinen ääni ja musiikki koskettavat jokaisen kuulijan sydäntä – ja tämä musiikki on puhdasta iloa, koska se tulee suoraan sydämestä – konsertista tulee varmasti huikea !

Stéphane Stasin äitienpäiväkonsertti on myös hyväntekeväisyyskonsertti, jolla kerätään varoja Roosa-nauharahastolle naisten rintasyöpätutkimukseen. Liput 26,50 eur ja lippuja välittää Lippupalvelu.fi

www.stephanestas.com

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: