Luonnollista: Ihanat ekosuihkugeelit

Suihku, tuo arkipäivän zen-hetki! Ekokosmetiikkasarjoista löydät suihkugeelejä, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Hauskimmat pullot: Löytyvät Born To Bio-sarjasta. Neljätoista naistentuoksua, viisi  hieman erikoisempaa miesten suihkugeelituoksua (mm. lakritsi…. joka ainakaan meillä ei päässyt miesväen suosioon). Myös oma suihkugeeli vauvoille.Virkistävimmät: Kylvyssä tai saunassa rentoudutaan, suihkun tarkoitus on virkistää! Weledan aidon sitruunan tuoksuinen vanha kunnon Sitrus suihkuvoide herättelee kuivaihoisen. Sille, joka haluaa iholleen perinteisempää saippuan tuntua sopii Argitalin virkistävä Invigorating Gel with Mint.  Markkinoiden mintuin mintuntuoksu!

Tuoksuterapiaa: Uudemmat yrittäjät voivat yrittää, mutta konkaritekijä Dr Hauschkan kylpyöljyjen aromaterapeuttiselle powerille ei löydy vielä haastajaa. Erityisesti kylpyöljysarjan salvia ja rosmariini ovat huikeita, hoitavia tuoksuja. Ne toimivat mainiosti myös suihkussa hajuttomaan pesunesteeseen yhdistettynä – eikä näitä tarvita kuin pisara!

Makein: Kaikkien mieleen eivät ole kukkaiset tai raikkaat tuoksut. Täsmäaine heille on huumaavan vaniljan tuoksuinen Laveran Coconut Dream suihkugeeli.

Paras kuorintavoide: Sellaisista kuorintavoiteista , joissa rakeita on liian vähän ja ne ovat liian pieniä ei ole mihinkään. Acorellen luomumehiläisvahasta  ja murskatuista aprikoosinsiemenistä valmistetussa kuorintavoiteessa on ytyä!Testivoittaja: Burt´s Beesin Fabulously Fresh Peppermint & Rosemary Body Wash. Suihkugeelin raikas tuoksu jää iholle pidemmäksi aikaa ja erityismaininnan ansaitsee tuotteen koostumus. Luomusarjojen suihkugeelit tuppaavat usein olemaan joko liian vetisiä tai maitomaisen öljyisiä, mikä on epämiellyttävää ihmisille jotka kärsivät rasvaisesta ihosta. Burt´s Beesin suihkugeeliä tarvitaan kerrallaan vain hitunen, sillä se vaahtoutuu helposti ja jättää ihon raikkaaksi, ei öljyiseksi.Ekokosmetiikkaa myy esimerkiksi: