Energian ihme -bloggari: “Kaipaan yhä vähemmän asioita”

Hidasta elämää -kysymyksiin vastaa Energian ihme -blogia kirjoittava Sampo Manninen.

Kuka olet, mistä tulet ja mihin olet menossa?

”Sampo,  47v., maalaispoika Lopelta. Olen viettänyt suurimman osan elämästäni yrittäjänä viestinnän parissa.  Elämä on vienyt minua ympäri maailmaa välillä huimalla vauhdilla, ja siitä onkin virinnyt julma kontrasti tehokkaan, perheellisen työhullun työelämän ja sisällä kytevän henkisemmän, rauhallisemman elon välille.

Kytevään kipinään tuli lisää hehkua 2010, kun valmistuin Chopra Centeristä meditaatiokouluttajaksi. Samalla energiahoitaminen sai lisää  voimaa. Tietoisuuden hahmottaminen on  äärettömän kiehtovaa. Nämä asiat opettavat minua joka päivä, ja nautin tästä koulusta äärettömän paljon. Jokainen päivä vie minua lähemmäs itseäni, ja se on selvä suuntani. Siis sisäänpäin ja samalla kaikkialle. Kysyn usein itseltäni kolme kysymystä: Kuka minä olen? Mitä minä haluan? Mikä on elämäntehtäväni? Ne ovat huipputärkeät kysymykset meille kaikille!”

Millainen on tavallinen päiväsi?

”Minulla ei ole tavallista päivää, vaan kaikki päivät ovat uskomattoman erilaisia. Olen aamuihminen ja herään yleensä aikaisin, usein viiden jälkeen, joten aamumeditaatio ei tuota minulle ongelmaa. Sitten on vuorossa aamupalan väsääminen itselleni ja lapsilleni Ninalle ja Laurille.  Minna-vaimolle riittää vahva aamukahvi, jonka voimin hän herää kylliksi ajaakseen töihin.

Joskus itse päivään kuuluu yritysten videoviestinnän toteuttamista tai tilaisuuksien tuottamista, joskus siinä voi olla kansainvälistä business-maailmaa vaikkapa Jenkeissä tai Lähi-idässä. Toisinaan se on meditaatiokurssin pitoa upeassa Allinnassa Riihimäellä. Kontrasti on siis edelleen suuri.

Mutta tylsää päivää ei ole elämääni mahtunut! En ainakaan muista sellaista… vai olisiko sittenkin joskus 90-luvulla ollut… hmmm. Ei ole.”

Miten hidastat arjessa?

”Minä hidastan meditoimalla. Olisi sangen mahdollista, että ’kasvaisin jo koiranputkea’, ellen olisi oppinut meditoimaan ja hidastelemaan. Maailmankaikkeus osaa tarjoilla ne pelastavat oljenkorret juuri oikeilla hetkillä.

Varsinainen kunnollinen hidastaminen odottaa vielä toteutumistaan, mutta tulossa se on. Tiedän sen ajan olevan jo lähellä, se on esimerkiksi juuri nyt, antautuessani sille, mitä sieluni haluaa. Huomaan myös pelkistäväni elämääni koko ajan, ja se on erittäin hyvä juttu. Kaipaan yhä vähemmän asioita!”

Mottosi?

”Mottoja on ollut monia, mutta tämä on hyvä: Judge nothing that occurs – Älä tuomitse mitään. On nimittäin täysin turha tuomita mitään, sillä usein aluksi hankalalta vaikuttava tilanne voikin olla se elämäsi paras käänne.”

Millaisia aiheita saamme blogistasi tulevaisuudessa lukea?

”Energian Ihme -blogi saa vielä monta osaa, mutta sen jälkeen on tulossa asiaa meditaatiosta ja sen hienouksista. Ja toki minun tekee mieleni jakaa omia, minua herättäneitä tapahtumia ja kokemuksia maailmalta ja maalta. Kaikenlaista, erittäin mielenkiintoistakin on osunut kohdalleni. Todellakin.”

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Supertarjous ❤ Unelmakarttakirja -verkkokurssi nyt -50% alennuksella vain 19,75€.
Synttäriviikon tarjous  on voimassa  sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
Tarjous -35% ❤ Eevi Vuoriston verkkokurssi tunnelukoista nyt 44,90€ (norm. 69€) - Voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka.
Lue lisää
close-image
KIRJAMESSUJEN AJAN KAIKKI KIRJAT -25% ❤ Tarjoushinnat voimassa Hidasta elämää -puodissa sunnuntai-iltaan klo 23 saakka 📚
TÄSTÄ PUOTIIN
close-image
Kampanjan JATKOAIKA maanantai-aamuun klo 07! Valitse kaksi korttipakkaa niin tarjoamme sinulle kolmannen ilmaiseksi ❤
OSTA TÄSTÄ
close-image
Ystävänpäivä lähestyy ❤ Tilaa puodista tasarahahintaan ihanat lahjat ystävälle, rakkaalle tai itsellesi.
Katso ystävänpäivätarjoukset
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi -verkkokurssi 49€ (norm. 89€)
Lue lisää
close-image
TÄNÄÄN KLO 23.59 ASTI: Miten lopetat överiempatian -verkkokurssi 49 € (norm. 127 €)
Lue lisää
close-image
Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image