Kierrätysmateriaaleista tuotteita suomalaisbändille

Kierrättäminen valtaa alaa uusille urille: nyt suomalaisbändi haluaa, että oheistuotteet eivät tule massatuotantona merten takaa, vaan syntyvät suomalaisten käsissä kierrätysmateriaaleista.

Neljänsuora-yhtye on aloittanut yhteistyön kierrätysmateriaaleista vaatteita ja asusteita valmistavan kotimaisen design-yrityksen Glope Hopen kanssa. Yhteistyö sai alkunsa, koska bändi halusi antaa kuulijoilleen mahdollisuuden tyylikkäisiin ekologisiin ja laadukkaisiin Neljänsuora-tuotteisiin.

“Yhteistyö on meille iso juttu, ja on erityisen tärkeää, että tuotteet on tehty Suomessa ja kierrätysmateriaaleista. Ne ovat paitsi hyvännäköisiä, myös kestäviä”, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen kiittelee.

“Olemme Globe Hopessa innoissamme: yhteistyö Neljänsuoran kanssa on ollut kivaa ja tuottanut uusia upeita tuotteita. Uskon niiden puhuttelevan kuulijoiden lisäksi myös suurempaa kohderyhmää”, toimitusjohtaja Seija Lukkala Globe Hopesta sanoo.

Neljänsuoran ensimmäiset Globe Hope -tuotteet Käsveska, Isokassi sekä Jussinpussi-pussukka on tehty Ruotsin armeijan vanhoista laivastosäkeistä (ks. tarkemmin 4S-Store).

Ensi vuonna Neljänsuoran ekologista valikoimaa laajennetaan. Silloin lanseerataan sekä vaatteita että kengät, joiden kaikkien suunnittelussa bändi on ollut mukana.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image