Matkailu muuttaa maailmaa -seminaari lokakuussa

Ehkäpä meidän ei tarvitsisi hankkia tai rakentaa mitään uutta, jospa meillä on jo kaikki tarvittava?

Matkailu muuttaa maailmaa – Hiljaisen Suomen luomutuotteet on matkailualan ammattilaisten seminaari Helsingissä, Lasipalatsin Biorexissä 13.10.2011.

Haaga-Perho ja HAAGA-HELIA-ammattikorkeakoulu ovat ottaneet kopin maabrändityöryhmän antamasta tehtävästä matkailualalle. Koulut järjestävät  yhteisvoimin matkailualan seminaarin, jonka pääteemana ovat matkailun Suomi-brändi, luomu-Suomi ja hiljaisuuden tuotteistaminen matkailuvalteiksi. Löytyykö Suomesta jotain, mitä nykypäivänä kipeästi kaivataan, mutta sitä ei osata etsiä täältä?

Päivään on tuotu kansainvälinen slow life -guru Carl Honoré ja useita kotimaisia asiantuntijoita teemoihin liittyen. Mukana on muun muassa Luomuliiton puheenjohtaja Jaakko Nuutila, Levin rautarouva Päivikki Palosaari ja historiantutkija Laura Kolbe. Uudenlaisella vuorovaikutteisella Innopaja-menetelmällä osallistujat pääsevät työstämään maabrändityöryhmän mietintöjen ja  Haaga-Perhon bränditutkimustulosten pohjalta kolmea kärkitehtävää matkailualalle. Tulokset julkistetaan ja tehtävät jaetaan osallistujille päivän päätteeksi. Luomu tulee olemaan tärkeänä osana päivää sekä puheenvuoroissa, että päivän tarjoiluissa.

Lue lisää seminaarin omilta sivuilta www.matkailumuuttaamaailmaa.fi

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: