Toukokuun kilpailu ratkennut

Toukokuun kilpailussa pyysimme lukijoilta leppoisia matkamuistoja kuvan kera. Kilpailu sai innostuneen vastaanoton ja saimme postilaatikon täyteen toinen toistaan leppoisampia matkamuisteluita. Kiitos kaikille osallistuneille!

Onnetar arpoi vastausten joukosta kolme onnekasta, jotka saavat itselleen OBH Nordican jäätelökoneen. Voittajat ovat:

Kirsi Tarnanen, Oitti

Kalle Asikainen, Iisalmi

Reija Välimäki, Turku

Hanko oli vielä kovin hiljainen ja unelias, toukokuussa kesän vilinä antoi vasta odottaa itseään. Tämä olikin meidän mieleemme, saimme nauttia aidoista kesätunnelmista ilman väenpaljouksia. Kuin koko kaupunki olisi ottanut meidät ainoina, hartaasti toivottuina vieraina vastaan.” – nim. Hayley

Lisää leppoisia matkamuistoja luvassa…

Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! Tarjous voimassa 31.5. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image