Juontaja Kristiina Komulaisen hitaat matkakohteet top 3

Maailman kolkkia paljon kolunnut juontaja Kristiina Komulainen paljastaa Hidasta elämää -lukijoille kolme parasta matkakohdetta hitaaseen matkailuun.

1. Pöljä

“…eli isä, äiti ja lapsuudenkoti Kuopion pohjoispuolella. Pöljä on paikka, jossa saa olla ihan miten päin vaan, ei tarvitse yrittää yhtään mitään.  Täkeintä on, että ihmiset tuntee minut ja minä tunnen ihmiset hyvin. Samanlainen tunnelma voi olla myös esimerkiksi jonkun ystävän mökillä.”

2. Mikä tahansa Euroopan suurkaupunki

“Euroopan suurkaupunkeihin matkustaminen ilman suunnitelmia ja aikatauluja on ihan mahtavaa. On ihanaa istuskella etenkin kahviloissa ja tuijotella ihmisiä, joilla on kiire. Kontrsati on kova ja omasta hitaasta tahdista tulee vieläkin hitaampaa. Mitä sitten tekisi, meniskö toiseen kahvilaan ottamaan leivoksen vai istuisko vielä tässä hetken?”

3. Bali

“Aijai, mikä paikka. Siellä etenkin Ubudin-kylä. Paljon kauniita asioita, joita on ihana katsella ja hiplata. Super terveellistä ruokaa, joogaa, todella viihtyisiä spa-hoitoloita. Täällä voi raahustaa, ihastella, maistella ja olla vaan.”