Ilmianna tulevaisuuden pomo!

Työelämä on murroksessa. Uusi sukupolvi vaatii johtajilta erilaisia asioita kuin aiempi sukupolvi. Konservatiivisessa työkulttuurissa eläneet ihmettelevät uuden sukupolven tarvetta nauttia työstään, työhän on vain työtä.

Uusi sukupolvi tulee työelämään suurin sydämin, innolla ja polttavalla palolla. Niin usein se kuitenkin jää konemaisen tehokkuusajattelun alle: miksei töissä saanutkaan olla kivaa, miksi töissä ollaan vain muttereita tai sylintereitä? Ihmisethän ovat ihmisiä ja työhän on toisten ihmisten palvelua.

Tällaisen sukupolven marssi työelämään aiheuttaa ensin vastustusta, jopa ilkkumista, loppuunpalamista, pettymyksiä, suurten mannerlaattojen törmäyksiä. Lopulta se aiheuttaa sen, että työelämän on muututtava, sillä uusi sukupolvi on erilainen. Näin ollen myös tulevaisuuden johtajan on oltava erilainen.

Lue tästä, millainen on tulevaisuuden johtaja.

Jos sinun työpaikassasi on tulevaisuuden pomo, ilmianna hänet Hidasta elämää -sivustolle. Ilmiannettujen tulevaisuuden pomojen haastatteluiden sekä yritysesittelyiden avulla pyrimme jakamaan muille työelämän vaikuttajille välineitä kohdata uusi, erilainen sukupolvi ja työtapa. Huom! Yritysten tai johtajien nimiä ei julkaista ilman johtajan myöhempää suostumusta.

Kerro meille tiedostavasta tulevaisuuden johtajasta vapaamuotoisesti osoitteeseen: info(at)hidastaelamaa.fi.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa: