Leonard Cohen: Songs From The Road

Kanadalaisen runoilijan, kirjailijan, laulajan ja lauluntekijän uusi albumi Songs From The Road on livelevy- ja dvd (Sony Music), jossa on mukana maailmankiertueelta 2008-2009 poimittuja liveversioita tutuista lauluista. Mukaan ovat päässeet mm. intensiivinen Chelsea Hotel (17.11.2008 Royal Albert Hall, Lontoo), rakastettava Hallelujah (17.4.2009 Coachella Music Festival, California) sekä The Partisan (10.10.2008 Hartwall Areena, Helsinki), joka on yksi levyn ehdottomia helmiä.

Levylle taltioitu kiertue oli poikkeuksellinen, sillä Cohenin edellisestä maailmankiertueesta oli kulunut viisitoista vuotta. Fanien odotus kuitenkin palkittiin sillä aikamme merkittävimpiin lauluntekijöihin lukeutuva Cohen oli vielä 74-vuoden ikäisenä loistavassa livekunnossa. Helsingin konsertissa yleisö ei olisi päästänyt lainkaan lavalta pois tyylikkäästi harmaantunutta herrasmiestä, joka säteili poikkeuksellista läsnäoloa, lämpöä ja kiitollisuutta.

Käheästä äänestään tunnettu Cohen on uransa aikana myynyt yli 21 miljoonaa albumi ja hänet on nimetty Songwriters Hall of Famen jäseneksi.

Leonard Cohen Official website

Leonard Cohen Wikipediassa

Hei ihana 🥰! Oletko jo tilannut Hidasta elämää -klubikirjeen? Tilaa nyt ja saat -10% alennuskoodin puotiin!
Tilaa
close-image