Hitusen romantiikkaa

Tone Finnanger: Tildan tapaan – romanttinen ilme kotiisi, Tammi, 2008

Kirja on kuin karkki. Ja siitä tulee hyvälle mielelle. Tilda tuo mökkiromantiikkaa kotiympyröihin, ja iltojen pimetessä kädet jo syyhyävät tekemään ihania pieniä piristyksiä omaan arkeen tai tulevalle kesälle mökkitupaan.

Kirjan ohjeista syntyi rento kassi, jonka ruudullinen kangas on vanhasta lasten pussilakanasta. Vuorikangas löytyi kirpparilta, kuten myös sangat, jotka on irrotettu vanhasta kassista. Kassin on tehnyt Maija Kokkolasta.

Vinkki! Pieniin käsitöihin löytyy helposti kankaat omasta kaapista, kirpputorilta vanhoista vaatteista tai vuodevaatteista. Itse ostan usein varastoon esimerkiksi vanhoja 60-70-luvun mekkoja, jotka ovat jääneet liian suurikokoisina roikkumaan kirpparin henkariin. Niitä saattaa saada muutamalla eurolla. Ei siis kannata ensimmäisenä kävellä kangaskauppaan!

Sinä! Tiesitkö, että saat kuunnella ILMAISEKSI 30 päivää Storytelia uutena asiakkaana? Löydät esim. lukuisia Hidasta elämää -kirjoja ja -meditaatioita. 
Tarjous vain tästä!
close-image