Tarjolla ilmaisia aarteita!

Raija Puukko, Marjo Koivumäki, Satu Kontinen: Anna hyvän kiertää ? Ekoaarteet omin käsin, Atena Kustannus, 2010.

Kaapit ja varastot ovat täynnä romua. Pitäisi viedä kierrätykseen. Mutta en millään malttaisi luopua vanhasta ihanasta paidasta enkä perintötarjottimesta (joka on niin hirvittävä, etten kuuna päivänä laittaisi sitä pöytään!).

Anna hyvän kiertää -kirjasta saa oivia vinkkejä vanhojen romujen uusiokäyttöön. Joten minäpä tein tällaisen:

Tässä on tarjotin, joka on lojunut kaapin pohjalla, mutta sitä ei ole voinut heittää pois; päällä on varastosta löytynyt musta maali. Pitsiliina on sympaattinen, mutta ei sillä käyttöä ole ollut muutamaan sukupolveen. Kellon koneisto on peräisin opiskelijaboksin muovisesta kamaluudesta.

Ohjetta ei ihan tällaisenaan löydy kirjasta, mutta parasta on, että mielikuvituksella voi soveltaa niitä. Mitä kaapista löytyy!

Kirja on niin kaunis, että sitä tulee selailtua, vaikka ei jaksaisikaan alkaa toteuttaa sen ideoita. Mutta jos virtaa löytyy, ohjeita on mm.: tyyny housunlahkeesta tai villahameesta, laukku toimistomapista, satulansuoja villapaidasta tai baskerista, peili tai kello tarjottimesta, yrttiamppeli peltipurkista ja henkarista. Ja vain muutamia mainitakseni!

Ohjeet ovat helppoja. Ei tarvitse olla koulun kiitettäviä käsityötaitoja.

Kirjan voit tilata itsellesi täältä

Kuuntele ILMAISEKSI 30 päivää äänikirjoja – tarjous koskee myös aiemmin Storytelia kokeilleita! Tarjous voimassa 31.5. saakka!
Tarjous vain tästä!
close-image