Tikapuut rakkauteen -verkkokurssi

Uskalla tuntea elämääsi! Uskalla rakastaa!

Kurssi naisille ja miehille – elämää yksinkertaistamaan!

Tikapuut rakkauteen- verkkokurssilla tutustutaan tunteiden tikapuuhun. Tunnistat ne tunteet, joita juuri sinulla on taipumus eniten tuntea ja opit mitä nämä tunteet sinulle yrittävät viestittää. Näet myös selvästi, mitä tunteita tukahdutat ja ymmärrät miksi.

Elämässä kuljetaan tunteiden tikapuita, ylös ja alas. Joka tikapuun tasolla käydään, jossain viivytään vähän kauemmin, joihinkin jäädään jumiin. Miten päästät irti tunteista, jotka ovat tikapuun alapäässä ja vievät voimaasi? 

Tule mukaan tutkimaan elämääsi ja kokemuksiasi, sillä kaikki viisautesi ja voimasi löytyvät eletystä elämästäsi.

”Mikään ei ole yhtä vapauttavaa ja voimauttavampaa kuin uskaltaa tuntea kaikkia ihmisyyteen kuuluvia tunteita! Jos taas tuntee olevansa aina jumissa jossain tunteessa, kuten vaikka vihassa tai syyllisyydessä, on aika tehdä asialle jotain, sillä jumittaminen on raskasta ja sairastuttaa, siinä missä joidenkin tunteiden kokonaan kieltäminenkin.

Olen lukenut ja opiskellut paljon, mutta koskaan en ole törmännyt mihinkään näin helposti ymmärrettävään, mullistavaan, informatiiviseen ja hyödylliseen tapaan puhua tunteista kuin Taran tikapuut rakkauteen! Yleensä yhtä tunnetta käsitellään aina erillisenä juttuna, mutta Tara käsittelee asiaa laajasti ja tuo kaikki tunteet samalle kartalle tai siis tikapuille ja selittää niiden keskinäisiä suhteita ja sitä miten voimme ymmärtää jokaisen tunteen tärkeän lahjan itsellemme. Kaikki tämä hauskasti, suoraan ja innostavasti!”

Sanna 41 v.

Onko olemassa kaksi eri maailmaa? Siltä se ainakin tuntuu, kun joidenkin kanssa juttelee!

Mitä on puskeminen ja mitä puskemisen maailman tunteet yrittävät sinulle kertoa?

Miten pääsee käsiksi omaan voimaansa?

Taso, jolla olet, vaikuttaa tunteisiisi, havainnointiisi, asenteeseesi, maailmankuvaasi ja uskomuksiisi. Kun ihmiset sanovat että “ihan kuin oltaisiin eri maailmoista”, se todella on näin, niin suuret näkemyserot ovat puskemisen ja voiman maailmassa.

Katsomme ihmisiä joko ylöspäin tai alaspäin, sen mukaan millä tasoilla he ovat. Jos seisot ystäväsi kanssa eri tasoilla tai jopa eri maailmoissa, olet varmasti hämilläsi ja ihmettelet miten hän ei ollenkaan näe tai ymmärrä asioita kuten sinä.

Ymmärrys lisää anteeksiantoa ja mielenrauhaa. Kuulet suoraan ihmisten sanoista, voit lukea heidän teksteistään ja nähdä jopa heidän olemuksestaan, millä tasolla he ovat.

Kun mietit, millä tasolla itse olet tai muut ovat, kyse ei ole tuomitsemisesta ja arvostelemisesta vaan ymmärtämisestä ja hyväksymisestä.

Kun sallit itsellesi kaikki tunteet, ymmärrät jokaista ihmistä paremmin, koska tunnistat heissä itsesi.

Lohduttavinta on tietää, että kaikki tekevät parhaansa siltä tasolta jolla ovat.

Kun katsot tikapuita, voit jo miettiä, millä tasolla olet jumissa tai juurtuneena juuri nyt. Se tunne, josta olet heti sitä mieltä, että ”ei muuten kuulu minun elämääni”, on yleensä se, mitä olet eniten elämäsi aikana tukahduttanut. Joillakin se voi olla suru tai viha ja joillakin hyväksyntä, lähes kaikilla tukahdutetuin tunne on RAKKAUS.

Jokaisessa tasossa olet kuitenkin varmasti vieraillut tai tulet vierailemaan, tietoisena tai tiedostamattasi, on tämä elämä sen verran rikasta ja monimuotoista. Oletko sitä sorttia, joka välttelee tunteitaan vai sitä sorttia, joka tuntee ihan liikaa?

Olit kumpaa vain, uskon, että tikapuu tuo sinulle myötätuntoa itseäsi kohtaan, tasapainoa tuntemiseen ja innostusta kiipeilyyn.

Kurssilla käydään läpi eri tunteiden vaikutusta elämäsi tärkeimpiin osa-alueisiin – ihmissuhteisiin, parisuhteeseen, kehoon ja terveyteen, uraan ja elämäntehtävään sekä vanhemmuuteen.

Opit ymmärtämään itseäsi ja muita paremmin, opit hyväksymään kaikki tunteet osaksi elämän peliä.

Opit käsittelemään rakkautta rajoittavia uskomuksia ja opit päästämään niistä irti.

 

tara_blogi

Olen Tara Lange, äiti, kirjailija, yrittäjä ja luennoitsija. Olen yksinkertaisuuden ja joutilaisuuden ylistäjä ja suorapuheinen ja huumorintajuinen valmentaja. Olen ikuinen elämän opiskelija ja innostun valtavasti kaikesta uudesta. Tikapuut rakkauteen -kirja ilmestyy huhtikuussa 2017 osana Hidasta Elämää-kirjasarjaa. 

Tärkeintä on oppia hyväksymään ja hallitsemaan tunteitaan, löytää voima itsessään, ja siitä tässä kurssissa on kyse.

Saat motivaatiota ja voimaa kivuta korkeammalle, ja se tulee vaikuttamaan positiviisesti kaikilla elämäsi osa-alueilla!

”Tikapuut ovat sellainen paketti ymmärrystä elämään, itseen ja toisia ihmisiä kohtaan, että se saisi kuulua koulun perusopetukseen. Sen kautta pystyy ymmärtämään omia tunteita, sanoittamaan oloaan ja tietoisuus auttaa asioiden prosessointiin. Olenko tässä ja tunnen näin, vai teenkö asioiden eteen jotain. Jokaisella on omat askeleensa ja ei ole parempaa tai huonompaa. Jokaisella elämän alueella olemme eri tasolla ja kiikutaan välillä vähän ylempänä ja välillä alempana.”

Terhi, 40 v.

Aloitamme 1. maaliskuuta. 

Kurssin moduulit ovat kaikki auki heti kun kurssi alkaa ja luettavissa kahden kuukauden ajan.

Keskustelu kurssilla on auki ja sen avulla verkkokurssin osallistujat voivat auttaa ja inspiroida toisiaan.

Olen vastaamassa kysymyksiin koko kurssin ajan.

Verkkokurssin hinta on 39,95 (sis. alv.24%)

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset kurssille TÄSTÄ

ihmissuhteet_ja_parisuhde ura_ja_elamantehtava terveys_ja_keho 

Kurssin yksinkertaisen riemukkaan kuvituksen on tehnyt Anne Muhonen.

Aiheeseen liittyviä tuotteita Hidasta elämää -puodissa:
 • Magneetti voimalauseella - Tykkään sinusta

  Magneetti voimalauseella – Tykkään sinusta

  3,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Ale! Hidasta elämää -kuvakortit

  Hidasta elämää -kuvakortit

  5 / 5
  21,90  14,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin
 • Magneetti voimalauseella – Maailma on täynnä ihania asioita

  Magneetti voimalauseella – Ihania asioita

  3,90  (sis. alv)
  Lisää ostoskoriin